reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic Games přichází s režimem Fortnite Creative

7.12.2018, Jan Vítek, aktualita
Epic Games přichází s režimem Fortnite Creative
Lidé s Battle Pass si už mohou zvykat na nový režim Fortnite Creative, který bude ostatním zpřístupněn příští týden. Mohou si tak tvořit vlastní ostrovy, respektive prostě herní prostřední, a do něj si zvát ostatní hráče. 
Fortnite je díky režimu Battle Royale pro Epic Games dojnou krávou a není divu, že se o ni tak hezky starají. Nově se hráči dočkají režimu Fortnite Creative, který si lidé s vlastním Battle Pass už mohou zkoušet dnes a ostatní až od 13. prosince. Jak můžeme vidět, i Epic Games nás tlačí k tomu, abychom si u nich zřídili předplatné, jak je to i u jiných společností. Předplatné je ostatně dnes pro herní firmy víc, než když si někdo zaplatí třeba platinovou edici dané hry, alespoň z hlediska toho, kdy kdo dostane k novému titulu přístup. Na to se dá ale ostatně pohlížet i tak, že více platící zákazníci poslouží jako konečná vlna betatesterů a ti, kteří si počkají a zaplatí si jen základní verzi, mají vyhlídky na hraní vyladěnější verze. 
 

Ve Fortnite Creative budeme moci být (tadááá) kreativní. A to v tom smyslu, že s využitím čtyř "slotů" si můžeme navrhnout vlastní ostrovy, čili herní mapy a do nich si pozvat kohokoliv chceme a dělat tam co chceme dle vlastních pravidel. Epic navrhují třeba závodění nebo natáčení klipů a filmů, pokud nechceme rovnou svým kamarádům dělat díry do hlavy. 
 
 
Vývojáři si také uvědomili, že "prázdné plátno" není nejlepší inspirace, a tak se spojili s lidmi, kteří mají své zkušenosti a ti si s Fortnite Creative pohráli a přišli s vlastními výtvory, které mohou posloužit jako inspirace. Využít můžeme přitom ty samé modely budov, zbraně a jiné objekty, které najdeme v oficiálních mapách. Takže prostě a jednoduše jde o zpřístupněný map editor, což je od Epic Games pěkné. 
 
Vývojáři současně s tím žádají uživatele, aby se chovali pěkně a, co já vím, netvořili modely koncentračních táborů nebo neolizovali v mrazech zábradlí. Vedle toho také upozorňují, že Fortnite Creative je dosud ještě v pracovní verzi a časem se bude měnit a vyvíjet. Nicméně nejde o betaverzi, ale o verzi 1.0. 
 
 
Nakonec ještě můžeme zmínit, že Epic Games přisli s aktualizací Fortnite na verzi 7.00 a příslušnými patch notes a také tu je trailer pro Season 7 plný vánoční nálady. Samotná Season 7 bude mít spíše obecně zimní tématiku.
 
Zdroj: Hexus.net


reklama