reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic nabízí zdarma hru Deliver Us Mars, atmosférickou sci-fi adventuru

26.11.2023, Karel Polívka, aktualita
Epic nabízí zdarma hru Deliver Us Mars, atmosférickou sci-fi adventuru
Epic nabízí zdarma atmosférickou sci-fi adventuru Deliver Us Mars, která Vám umožní vžít se do role astronauta (resp. astronautky) v rámci důležité mise, kde jde o budoucnost lidstva. Nabídka skončí ve čtvrtek 30. 11. v 17:00.
Jde o sci-fi adventuru odehrávající se několik desítek let v budoucnosti, kdy je Země zdevastovanou planetou a lidstvo bojuje o své přežití. V roli ženské postavy jménem Kathy jste členem čtyřčlenného týmu astronautů, mezi nimiž je i Vaše starší sestra Claire. Společně se vydáte na povrch Marsu, abyste získali zpět důležitou technologii a také zjistili, co se stalo s dřívějšími kolonisty, mezi nimiž byl i Váš otec, Isaac Johanson, který odeslal jejich poslední zprávu. Postupně tak odkrýváte dřívější události, což s ohledem na rodinné vazby a z nich vyplývající emoce přidává na intenzitě zážitku. Na druhou stranu tu ale nelze dělat různá rozhodnutí, která by ovlivňovala vývoj příběhu.
 
 
Hra vyšla 2. února 2023 od vývojářů KeokeN Interactive, vydavatelem je Frontier Foundry. Na Steamu je teď za €14,99. Aktuální hodnocení na Metacritic pro PC: 69 ze 100 na základě 27 recenzí a 6,5 z 10 podle hráčů.
 
Jde o pokračování hry Deliver Us The Moon, jež vyšla od stejných vývojářů v roce 2019 a jejímuž grafickému zpracování jsme se také věnovali v článku o DLSS 2.0, kde jsme se zabývali tím, zda tato upscaling technologie dokáže kompenzovat sníženou snímkovou frekvenci při aktivním ray tracingu.
 
Zaujala Vás hra Deliver Us Mars?
V anketě šlo hlasovat od 26.11.2023 do 26.12.2023. Počet hlasujících: 11
Ano, celkově mě ta hra zaujala0 %
Ano, mám rád příběhové adventury a také sci-fi tématiku55 %
Ano, mám rád příběhové adventury9 %
Ano, mám rád sci-fi tématiku27 %
Ne, příběhové adventury a také sci-fi tématika mě nebaví0 %
Ne, příběhové adventury mě nebaví9 %
Ne, sci-fi tématika mě nebaví0 %
Ne, prostě mě ta hra celkově nezaujala0 %
reklama