reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

eXtraPoint a.s. a Elap, spol.s r.o. - spojení obchodních aktivit obou firem

5.9.2005, Karel Polívka, aktualita
eXtraPoint a.s. a Elap, spol.s r.o. - spojení obchodních aktivit obou firem
Dne 2.9.2005 společnost eXtraPoint a.s. oznámila, že koupila obchodní aktiva společnosti Elap, spol. s r.o. zabývající se distribucí IT a výrobou počítačů. Tím dojde ke značnému synergickému efektu a vznikne silný subjekt v oblasti distribuce...
Dne 2.9.2005 společnost eXtraPoint a.s. oznámila, že koupila obchodní aktiva společnosti Elap, spol. s r.o. zabývající se distribucí IT a výrobou počítačů. Tím dojde ke značnému synergickému efektu a vznikne silný subjekt v oblasti distribuce počítačových komponent a počítačů na českém IT trhu. Předpokládaný letošní konsolidovaný obrat bude převyšovat 1.5 miliardy Kč.



eXtraPoint a.s. se bude jako doposud specializovat na obsluhu kanálu menších a středních IT resellerů, kde právě díky synergii s Elap, spol. s r.o. podstatně obohatí jak nabídku produktů a služeb, tak dojde i k rozšíření prodejního kanálu o nové partnery. eXtraPoint a.s. bude obchodovat se všemi dosavadními zákazníky společnosti Elap, spol. s r.o. a bude nadále zajišťovat veškerý reklamační servis zboží prodaného společností Elap, spol. s r.o. .

eXtraPoint a.s. sleduje touto transakcí rozšíření své nabídky zákazníkům o produkty distribuované doposud společností Elap, spol. s r.o. a dále rozšíření své nabídky o výrobu vlastních počítačů, které jsme až doposud nenabízeli.“ Řekl Rostislav Vocilka, člen představenstva eXtraPoint, a.s.

Jsem přesvědčen, že synergický efekt, a to jak v oblasti portfolia nabízených produktů, tak i v geografickém pokrytí, bude značný a profitovat z něj budou především naši obchodní partneři.“, řekl Milan Koutský, provozní ředitel společnosti eXtraPoint, a.s., jenž doposud působil u Elap, spol. s r.o.
reklama