reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

F1 2017 nabídne klasické formule z předchozích 30 let

18.5.2017, Jan Vítek, aktualita
F1 2017 nabídne klasické formule z předchozích 30 let
Codemasters oznamují, že letos v létě se společně s novou F1 vrátí staré formulové klasiky z 80. a 90. let, jako je Ferrari F2002, Williams FW14B nebo McLaren MP4/4. Můžeme si tak vzpomenout i na legendární piloty, jako byl Senna nebo Prost.
Codemasters tak chystají 25. srpna uvést na trh zbrusu novou hru F1 2017, která se zaměří na slavnou minulost a klasické vozy. Budeme se tak moci v moderním hávu vžít do role Alaina Prosta i Ayrtona Senny pilotujících formuli McLaren MP4/4 z roku 1988, pak tu bude Williams FW14B z roku 1992, který řídil Nigel Mansell a Riccardo Patrese a v modernější podobě přijde Ferrari F2002 z roku 2002, do níž usedal Rubens Barrichello i Michael Schumacher. To jsou ale pouze tři formule, které zatím byly zveřejněny i prostřednictvím krátkého traileru. Codemasters slibují také hluboce propracovaný režim kariéry a silné zaměření na režim pro více hráčů.





Vývojáři tak chtějí navázat na F1 2013, kterážto verze také zahrnovala klasické formule, jež dle nich byly přijaty velice dobře, a tak se nyní vrací a prý v ještě lepší podobě. Codemasters slibují celkově 12 dostupných formulí z minulých 30 let, takže rozhodně bylo z čeho vybírat a lze očekávat, že se do onoho tuctu dostaly jen ty nejslavnější kousky.

Lee Mather z Codemasters také uvedl, že součástí kariéry bude vůbec poprvé možnost závodit v klasických autech a pak tu budou i alternativní podoby klasických okruhů a nové herní styly, ale co se z toho všeho nakonec vyklube, to je otázka. Klasické vozy budou k dispozici pro různé herní režimy včetně online multiplayeru.

Zdroj: wccftech
reklama