Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Jaký typ chlazení používáte ?

Hlasujících
204. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Pasivní

    15 7.35%
  • BOXované

    38 18.63%
  • Standardní vzduchové

    133 65.20%
  • Standardní vodní

    7 3.43%
  • Homemade vodní

    10 4.90%
  • Peltierův článek

    1 0.49%
  • Tekutý dusík

    0 0%
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 59

Téma: Jaký typ chlazení používáte ?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele filda2003
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Jaký typ chlazení používáte ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Homemade vodní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    co mam hlasovat kdyz mam pasivni box
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    kde to jde, tak samozrejme pasivni... jinak normalni tichej vzduch
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Peca-on-line
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    15

    Chybí mi tam volba "Homemade vzduchové", protože můj upravenej BOX se zahnutým windtunelem jaksi zatim nepasuje na žádnou ktegorii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    cpu vzduch - AC Copper Silent 2 TC rev.2
    grafika pasiv + fany, ale dám to i jen s tím pasivem v poho, ale jsou imho dost luxusní a neslyším je absolutně, tak je tam mám - Glacial NorthPole 1000
    nb pasiv - Zalman ZM-NB47J
    disky vzduch - AC Fan Pro TC

    EDIT: zdroj vzduch - původní Fortron 120mm fan na 5V
    Naposledy upraveno uživatelem Perfect: 14-05-2006 v 11:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Honny
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    272

    teď:
    CPU - pasiv
    GPU - pasiv
    MB - pasiv
    HDD - ofuk spomalenym 120mm fanem
    PSU - spomalenej 120mm fan

    vodu sem nikdy neměl kompletní, zkoušel sem peltiera...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Jihni
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    10

    Já mám na CPU (Duron 750) pasiv z box chladiče k Athlonu XP 1700 tušim, a ofukuji ho 80mm ventilátorem a zapojenym na 6V (na bočnici jsou celkem 2 sériově na 12V > 6V na jeden ;-) umístěným v bočnici, na kterym mám nasazený kus PET-lahve pro lepší usměrnění. Teplota při zátěži max 45°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Box chladic(k8) na k8 semprona na 75% otacek.
    GPU - deafult vetrak (sapphire x1600pro)
    MB - deafult (sekacka)
    PSU - 120mm fan
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 14-05-2006 v 21:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    CPU - pasiv ze Spire + AC Fan 8
    GPU - AC Silencer + heatsinky na pamětech
    Chipset - původní pasivy
    PSU - 2x80mm FAN (12V, nějaké Glacialy vyměněněné za původní)
    2xin 80mm na 5V + 1xin120mm + 1xout 120mm + tuny prachu cekam na new PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele GABO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Myslím, ze podpis hovori za vsetko. Otazka znie ci volba PASIVNE znamena aj PASIVNY zdroj (teda bez aktivneho ventilatora) pretoze jedine PC ktore nema ziaden ventilator sa da nazvat ako chladene PASIVNE .

    CPU chladim aj pasivne (aj aktivne), chipset pasivne, grafika aktivne (Zalman VF900 na 900 otacok), zdroj aktivne (ide prave vymena za Scythe Sflex 800), INtake vypnuty, OUTtake je rifle bearing Coolermaster na najnizsie otacky. Jedine co je pocuj je ten zdroj zial - hoc je pocutelny naozaj len mierne. Uvidime co s tym urobi vymena ventilatora a este nasledna regulacia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    79

    By me zajimalo jestli nekdo odpovi dusik. A pokud ano, tak chci videt foto cisterny, kterou ten dusik neustale doplnuje .

    Jinak ja pouzivam na:
    CPU - AC (nevim typ)
    MB - pasiv
    GK - puvodni chladic co tam byl, nevim jak to nazvat, protoze box pro GK jsem jeste neslysel
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    48

    CPU-Scythe Ninja+Coolink 1000ot,docela ticho
    GPU-Zalman VF700CU,2000ot. ten uz trochu huci
    MB-turbina od dfi.ten huci i na 3600ot
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Redaktor SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    20

    CPU (Opteron 2.2GHz) pasivni Noctua NH-U12
    GPU (R9800Pro) pasivni Thermaltake CL-G0003
    NB (GF3Ultra) pasivni stock

    skrin 2x120mm outtake (Enermax Liberty - 800-1100RPM, Nexus - 800RPM)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Používám vodní chlazení, měl jsem z toho vždy trochu obavy ale nyní bych už nešel zpět k vzduchovému chlazení. Když si představím kolik chladičů jsme vystřídali než jsme našli něco přijatelného a co nás to stálo.Výběr podle recenzí je problematický, každý posuzuje hluk jinak.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. IM klienti: Jaký používáte messanger?
    Od Smeli v sekci Internet
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 11:31
  2. Jaký CMS používáte
    Od HiLow v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 10:59
  3. Jaký typ RW media používáte?
    Od Jiziii v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:26
  4. Jaký antivirový program používáte?
    Od skawagon v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 13:13
  5. Chlazení procesorů: Jaký používáte chladič na AM2 ?
    Od Jester55 v sekci Chlazení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 10:22