Kachna69_GK03
Kachna69_GK03 poprosil bych take o zmenu prvniho wallpaperu,updatovanou verzi jsem jiz poslal (Kachna69_GK01) dekuji
Pokud chceš menši drbačku tak spiš nVidia zmenšit, ale jinak asi od obojiho trochu (ale vic zmenšuj)
Btw, to logo SHW použij ve formatu PNG, zbaviš se toho bileho lemovani. A taky na tom logu ati je vidět nějakej odraz, tak s tim by to taky chtělo něco udělat.
Btw, ja už to mam upraveny, chtěl sem ho taky použit, tak mužu kdyžtak zaslat.
Btw, to logo SHW použij ve formatu PNG, zbaviš se toho bileho lemovani. A taky na tom logu ati je vidět nějakej odraz, tak s tim by to taky chtělo něco udělat.
Btw, ja už to mam upraveny, chtěl sem ho taky použit, tak mužu kdyžtak zaslat.
No, osobně se mi líbil víc ten, kdy červený byl menší. Přišlo mi to takové dynamičtější a navíc to vypadalo trochu jako kdyby ten zelený chtěl červeného sežrat.
To jo, to mě popravdě napadlo jako první, ale na druhou stranu - no a?:-) Wallpaper přece nemusí být objektivní.
jak pise Intri: no a? kdyz bylo kolo windows vs linux tak tu taky byly tucnaci obmotani ostnatym dratem:D
naopak mi prijdou zaujate wallpapery mnohem lepsi, malokdo je neutralni a kdyz uz si dam neco na pozadi tak aby to snad vyjadrovalo moje sympatie k jedne nebo druhe znacce ne?
naopak mi prijdou zaujate wallpapery mnohem lepsi, malokdo je neutralni a kdyz uz si dam neco na pozadi tak aby to snad vyjadrovalo moje sympatie k jedne nebo druhe znacce ne?
Na tom taky něco bude. Ja použivam na plochu vyhradně svoje vlastni wally. Což vlastně dokazuje to co si řekl.
no ja jsem to zmenil predevsim proto abych zjistil jaka bude na to odezva tak si to jeste necham projit hlavou ejstli to zas budu menit na zpet:D muism se priznat ze puvodne byl umyls nadradit Nvidii :D;) a ta olivove zelena je schvalne jsem vychazel z barev nvidia:)
LOL
ted se na to poradne divam a vidim ze cervene ATIňák ma oko TWIMTBP:D
jinak k provedeni: zdaji se mi divny okraje u tech kulicek ktery poziraji. vypadaji divne jakoby mely stin ze dvou stran a pritomsvetlo jen z jedne.. bud rovnomerne cely okolo nebo jen z jedne strany... trochu ty okraje rusi
a potom v ustech maji oba PACmani par cenych pixelu
ale ja ten wallpaper nepouziju a do grafiky (jako jak se to dela) vubec nevidim, takze to je jenom komentovani jak se mi to zda...
ted se na to poradne divam a vidim ze cervene ATIňák ma oko TWIMTBP:D
jinak k provedeni: zdaji se mi divny okraje u tech kulicek ktery poziraji. vypadaji divne jakoby mely stin ze dvou stran a pritomsvetlo jen z jedne.. bud rovnomerne cely okolo nebo jen z jedne strany... trochu ty okraje rusi
a potom v ustech maji oba PACmani par cenych pixelu
ale ja ten wallpaper nepouziju a do grafiky (jako jak se to dela) vubec nevidim, takze to je jenom komentovani jak se mi to zda...
Těch černych teček v tlamach sem si taky všimnul, asi by to chtělo vyretušovat. A ten "stin" jak je na kuličkach, je i na PACmanech, ale vypada to spiše jako takovy lemovani. Toho že se to nahoře a dole uplně ztraci sem si všimnul až teď.