-
01-02-2008, 18:37
Pravidelný diskutér
Co myslite vyjde uz na podzim? Teda ja se za to modlim...
-
01-02-2008, 18:49
Čestný člen
Tak já nevím, jestli se těším nebo ne. Podle mně už ten pohled z první osoby to zprzní. A Bethesda také není moje oblíbené studio, i když dělají super hry. Oblivion i Morrowind mi přijdou prázdné, bezduché hry. Ale i přesto že jsem obě hrál a patřím mezi skalní příznivce čistokrevných dungeonů, mně ty hry zase tolik nebavily.
Grafika mi přijde prázdná, což je samozřejmě způsobeno rozhlehlostí hry. Ideální bych viděl Unreal 3 engine, který dokáže vykreslit prostředí do krásných detailů a na todle by se hodil, ale prostě asi není možné s ním dělat velké lokace (náročnost).
No třeba Bethesda překvapí... zatím jsem pesimista.
-
02-02-2008, 10:42
Pravidelný diskutér
Poslední dobou nevím co, si má myslet. Zezačátku bylo jasné, že to nedosáhne klasické "blackislácké" kvality, ale morrowind a oblivion, i když jsem ho nedohrál, tak přesto to byly skvělé hry. A kdo ví? Kdyby to udělal zesnulý Black Isle, tak třeba by to bylo samé opakování známých věcí. Navíc betsheda spolupracuje s bývalými členy BS a vymáčkne si tam také maximum ze svého stylu. Podle mě fallout ve stylu pohledu TES bude určitě zajímavý a jeho nový styl příjemná novinka pro hráče falloutu (nemyslím teď pubertální hráče z madbrahmin, kteří dokážou na betshedu jen nadávat, protože ve skutečnosti nemají dost silné PC. Mého podpisu si nevšímejte
).
Jinak mě je jedno, kdy to vyjde. Hlavně ať se ta nechvalně známá zabugovanost dá v první verzi přežít a rychle přijde s dalšími patchy. A taky doufám, že to bude děláno jenom pro Visty
-
02-02-2008, 11:16
Obyvatel SHW
To s těma vistama je ais ironie...nebo to nechápu
Já se těším, hlavně doufám, že když vyjde F3 tak znovu vydají edici F1&F2 abych si ho mohl koupit,chci originálky...téhle hry je CHCI..jen se nedaj sehnat
bůůů
Ale moc se těším! Třeba to vyjde 14.11 na moje narozky
to by byl moc krásnej dáreček
-
02-02-2008, 12:38
Pravidelný diskutér
Kdyby vydali Fallouta jenom na Visty tak pujdu do Visty
. Mno jen doufam, ze to nebude krok zpet jako u FT , i kdyz musim rict, ze sem ho faral jak cyp
. Ale snad ten engine bude povedenej...
-
02-02-2008, 16:39
Obyvatel SHW
mám trochu strach že už to prostě nebude ten starej dobrej fallout, kterej sem hrál jako malej kluk
Ale nechme se překvapit...
-
16-07-2008, 11:01
Občasný diskutér
-
16-07-2008, 11:14
Pravidelný diskutér
-
16-07-2008, 12:53
Pravidelný diskutér
nono... ne že bych byl usmrkanej fagan
, ale co zatím ukázali stojí za starou bačkoru. Snad si chtějí získat publikum, že pitomou kulkou trefenou do hlavy se mu roztrhne kus trupu a uletí mu levá noha (viz. videa). Je mi z toho pěkně na blití... Zvlášť z té zbraně, co střílela plyšáky a dokázala utrhnout končetiny....PROBOHA!!! Co to je za blbost? Spálená krajina jsou sice fajn, ale kde jsou RPG prvky? Kde je nějaké NPC, které si s vámi pohovoří atd. Teda budu držkovat po zahrání hry, ale jestli to bude vypadat takhle, tak si může jít Todd Howard kopat hrob
-
16-07-2008, 13:43
Pravidelný diskutér
njn kazdy se na to kuka inac ale ja to gamesit budu poce je to falout
viz. to ze sem nedavno frkal f1 a ft..
-
16-07-2008, 15:48
Banned
No, Fallout jak ho známe už to nikdy nebude. ALE, neznamená to, že to bude špatná hra. Takhle bych to přirovnal třeba ke S.T.A.L.K.E.R.u.
Btw, pravděpodobně se mi podaří domluvit přes rodinu známého koupě Exlusive Survival Edition. Byl by zájem ? Třeba bych toho vzal víc, alespoň se podělíme o poštu a clo
-
16-07-2008, 16:01
Pravidelný diskutér
EHM!!! Za kolik by to vyšlo v přepočtu?
-
16-07-2008, 16:05
Banned
Samotná hra 120 dolarů, čili podle současného kurzu 1 800 Kč. K tomu ještě pošta k rodině v USA a pošta sem + 19 % DPH. Určitě to bude do 3k, přesně to zatím nevím. Pokud bude více lidí, pošta se rozpočítá. Základní verze v ČR stojí 1 000 Kč a tyhle speciální edice se v Evropě pravděpodobně nikdy prodávat nebudou
-
16-07-2008, 20:11
Pravidelný diskutér
No a nechceš třeba počkat až ta hra vyjde. Přečíst si výhružné recenze a případně někde zahrát a potom něco objednat?
-
16-07-2008, 20:35
Banned
Podívej se, já se tě neptal na názor. Já sem dával nabídku, jestli to někdo nechce brát také, když už to beru já. Jó, budu čekat a vyprodá se to
Myslíš, že taková edice bude neomezená nebo co ?!