Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: GB 965P-DS3 update biosu , jak?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Zdravím, mam desku GB 965P-DS3 s veri biosu F6 a chtěl bych updatovat na co nejnovejsi verzi, protoze se chystam na pretaktovani cpu. Bohuzel nevim jak na to, z CD jsem sice nainstaloval jakejsi Bios Utility, ale nerad bych to nejak odstrelil... tak dekuju za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    SEM máš nejaký návod
    BIOS stiahneš na stránkach gigabytu http://www.gigabyte.cz/Support/Mothe...ProductID=2314
    Naposledy upraveno uživatelem Klingacikx: 19-02-2008 v 22:47
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    na strankach GB si najed na download, utility k zakladnim deskam, stahni si ATBios (@Bios) a ten se ti o to postara
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    hmm a jak to presne mam udelat? kdyz dam "Find Bios from Gigabyte" tak se mi ukaze Bios od Intelu? nebo co to ma byt?

    http://img259.imageshack.us/my.php?i...3135431vu3.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od NinjaSigma Zobrazit příspěvek
    hmm a jak to presne mam udelat? kdyz dam "Find Bios from Gigabyte" tak se mi ukaze Bios od Intelu? nebo co to ma byt?

    http://img259.imageshack.us/my.php?i...3135431vu3.jpg
    Intel je vyrobce chipove sady na tve desce, takze klidne pokracuj...jinak BIOS je od Awardu, coz je tam take uvedeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    OK, dikec

    update: Hotovo, mam nejnovejsi verzi. Moc diky. Muzete to uzamknout.
    Naposledy upraveno uživatelem NinjaSigma: 19-02-2008 v 23:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jezkovy voci... vidim biosy, presouvam... ten download by se mel uplne vyradit z nabidky sekci pro presunuti. movnete to nekdo do spravny sekce...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Radeony: Update BIOSu u Radeonu
    Od |Mio| v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 15:09
  2. Update BIOSu
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 21-05-2009, 12:44
  3. BIOSy: update BIOSU
    Od ondrisone v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 15:33
  4. UPDATE BIOSu
    Od tgfh v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 19:56