Ahoj,poradí mi někdo? Mám kino Panasonic a odešel mi laiser. Nechce se mi kupovat nový kino a měnit laiser / 2500kč/ ,protože mám ještě jeden přehrávač na dvd s koaxiálním výstupem 5.1. Jedná se mi o zvuk 5.1. Kino hrálo 5.1 zvuk pouze z dvd mechaniky.Vzadu žádný vstup na 5.1 není pouze 3x 2 cinche stereo. Jde nějak technicky vytvořit,propojit kabelem,příp. součástkami uvnitř přístroje /kina/ kde předává laiser informace o zvuku dál do nějaký jednotky s novým přehrávačem,abych z toho přehávače dostal zvuk 5.1 do kina a z něj do reproduktorů kina? Asi je to neřešitelný,přesto se ptám.Díky za radu
Nebyla by fotka těch zadních konektorů?Nebo alespoň odkaz,popřípadě přednější označení přehravače?
Pokud to totiž nemá nějaký audio vstup,tak je zbytečné něco předělávat.To by musel dělat nějaký profík...a i ten by se na to asi vykašlal...Tam by mělo jít jen o to,dostat nový signál před zesilovač.A pak by to teoreticky hrálo.Jenže toby bylo hledaní po desce kudy vedou spoje a pak titěrná práce s přepajováním...A i kdyby se povedlo,tak ti nikdo nezaručí,že to bude hrát...Osobně si myslím že,že pokud to nebylo nějak moc drahé kino,nemá to cenu...No a pokud drahé bylo,tak vyměnit laser.
//Tak se omlouvám...já na video nekouknul...jdu teda psát tam:) a tadyk to smažte;)
Pokud to totiž nemá nějaký audio vstup,tak je zbytečné něco předělávat.To by musel dělat nějaký profík...a i ten by se na to asi vykašlal...Tam by mělo jít jen o to,dostat nový signál před zesilovač.A pak by to teoreticky hrálo.Jenže toby bylo hledaní po desce kudy vedou spoje a pak titěrná práce s přepajováním...A i kdyby se povedlo,tak ti nikdo nezaručí,že to bude hrát...Osobně si myslím že,že pokud to nebylo nějak moc drahé kino,nemá to cenu...No a pokud drahé bylo,tak vyměnit laser.
//Tak se omlouvám...já na video nekouknul...jdu teda psát tam:) a tadyk to smažte;)
A nebylo by lepší pokračovat v původním threadu?