Evropské mistrovství v přetaktování s MSI - o co se jedná?
Podrobné informace v tomto článku.
Tato sekce slouží pro popis postupu při přetaktování jednotlivých účastníků soutěže.
Tato sekce slouží pro popis postupu při přetaktování jednotlivých účastníků soutěže.
to čo má byť za podvod že sa namiesto vyhlásenia výsledkov posúva súťaž o 10 dní? raz keď sa niečo uzavrelo tak by sa to nemalo už otvárať lebo to potom svedčí o hodnovernosti servera nie žeby mi to nevadilo vadí mi to predlženie ste mali oznámiť v čase do 20.7. ako sa to v prípade núdze všade robí ale nevadí aspoň vytiahnem znova vežu nasypem ľad a vezmem dajaký CPU priamo od Intelu a stretneme sa o 10 dní
[QUOTE=A2C;144515]to čo má byť za podvod že sa namiesto vyhlásenia výsledkov posúva súťaž o 10 dní? raz keď sa niečo uzavrelo tak by sa to nemalo už otvárať lebo to potom svedčí o hodnovernosti servera nie žeby mi to nevadilo vadí mi to predlženie ste mali oznámiť v čase do 20.7. ako sa to v prípade núdze všade robí ale nevadí aspoň vytiahnem znova vežu nasypem ľad a vezmem dajaký CPU priamo od Intelu a stretneme sa o 10 dní[/QUOTE]
Žádný podvod, jen prodloužení prvního kola soutěže, v čemž nevidím nic problematického.
Žádný podvod, jen prodloužení prvního kola soutěže, v čemž nevidím nic problematického.
[QUOTE=Karel Polívka;144579]...v čemž nevidím nic problematického...[/QUOTE]
celkom by ma zaujímalo že či potom nie je problém v tom že bývam na SVK a na druhé kolo mám namiesto teoretických 14 dní, dní 7 počas ktorých mi ani testovacia mašina nemusí prísť
som veľmi zvedavý ako to chcete zabezpečiť aby sa mi dostala zostava v cca rovnakom čase ako povedzme účastníkom z CZ, to akože pán redaktor sadne osobne do auta a obsolvuje cestu až na východ SVK nato aby sa zostava dostala dostatočne rýchlo k účastníkovy povedzme Palee ako k účastníkom z CZ?
týmto sú účastníci z SVK diskriminovaný
ako to chcete riešiť?
celkom by ma zaujímalo že či potom nie je problém v tom že bývam na SVK a na druhé kolo mám namiesto teoretických 14 dní, dní 7 počas ktorých mi ani testovacia mašina nemusí prísť
som veľmi zvedavý ako to chcete zabezpečiť aby sa mi dostala zostava v cca rovnakom čase ako povedzme účastníkom z CZ, to akože pán redaktor sadne osobne do auta a obsolvuje cestu až na východ SVK nato aby sa zostava dostala dostatočne rýchlo k účastníkovy povedzme Palee ako k účastníkom z CZ?
ako to chcete riešiť?
[QUOTE=A2C;144692]celkom by ma zaujímalo že či potom nie je problém v tom že bývam na SVK a na druhé kolo mám namiesto teoretických 14 dní, dní 7 počas ktorých mi ani testovacia mašina nemusí prísť
ako to chcete riešiť?[/QUOTE]
Jakmile budou vyhlášeni výherci, pošlou se jim tentýž den po potvrzení z jejich strany sestavy na adresy uvedené v jejich profilu na SHW pomocí přepravní služby PPL nebo DPD (z českého zastoupení MSI). Času na druhé kolo je sice méně, ale pořád dostatek.
ako to chcete riešiť?[/QUOTE]
Jakmile budou vyhlášeni výherci, pošlou se jim tentýž den po potvrzení z jejich strany sestavy na adresy uvedené v jejich profilu na SHW pomocí přepravní služby PPL nebo DPD (z českého zastoupení MSI). Času na druhé kolo je sice méně, ale pořád dostatek.
Hallo počujte nastala chyba asi ste si nevšimli čistou náhodou že ja som dal najprv 220% a odoslal som všetky veci aby som splňal pravidlá a potom som odoslal zas pre vyššie skore všetky potrebné veci s OC 222.5% tak žiadam promptne opraviť túto chybu!
ešte že sa tá súťaž predĺžila lebo mne to ešte ani dnes neprišlo
ako ste na tom ostatní Aerosupra, Palee?
ako ste na tom ostatní Aerosupra, Palee?
Vcera mi prisli komponenty. Chtel jsem se zeptat, taky jste dostaly jeden 2GB pametovy modul OCZ Gold Series? 800MHZ CL5-5-5 pri 1.9V?
áno presne ten čo je podľa mňa pekná blbosť dávať taký modul radšej by som použil svoje Ballistixi 2x1GB ale čo už
tak je to zostava na všetko, len nie taktovanie... ved na toto stačí box chladič.... aspon keby dali 2x 1Gb, tak by tam bola väčšia šanca na vyššie fsb... a skúšal si ich, či dajú aspoň tých 1000MHz? :)
Prosím vás mohly by ste založiť na výsledky 2 kola sólo oddelenie alebo to máme postovať sem? prosím o vyjadrenie ;-)
[QUOTE=A2C;150376]Prosím vás mohly by ste založiť na výsledky 2 kola sólo oddelenie alebo to máme postovať sem? prosím o vyjadrenie ;-)[/QUOTE]
Zakládat novou sekci kvůli 3 tématům by bylo myslím zbytečné. Informace o průběhu a dosaženém přetaktování tak prosím dávejte do této sekce s odlišením v nadpisu:
MSI OC - 2. kolo: A2C
MSI OC - 2. kolo: Aerosupra
MSI OC - 2. kolo: Palee
Výsledky (verifikační soubory CPU-Z a GPU-Z, screenshoty benchmarků), které jsou pro hodnocení třeba, však ale prosím do dnešní půlnoci pošlete hlavně na e-mail, který je uveden v článku/postupu účasti.
Zakládat novou sekci kvůli 3 tématům by bylo myslím zbytečné. Informace o průběhu a dosaženém přetaktování tak prosím dávejte do této sekce s odlišením v nadpisu:
MSI OC - 2. kolo: A2C
MSI OC - 2. kolo: Aerosupra
MSI OC - 2. kolo: Palee
Výsledky (verifikační soubory CPU-Z a GPU-Z, screenshoty benchmarků), které jsou pro hodnocení třeba, však ale prosím do dnešní půlnoci pošlete hlavně na e-mail, který je uveden v článku/postupu účasti.
Asi vzhledem k tomu, jak to dopadlo, se tu tím nijak nechlubí. :slug
Stránky věnované akci (info, představení účastníků, výsledky ad.): http://www.msi.eu/oc/
Náš tým: http://www.msi.eu/oc/teams_cz.php
Konečné výsledky: http://www.msi.eu/oc/results.php
Fotky, videa, diskuse: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=185908&page=23
Stránky věnované akci (info, představení účastníků, výsledky ad.): http://www.msi.eu/oc/
Náš tým: http://www.msi.eu/oc/teams_cz.php
Konečné výsledky: http://www.msi.eu/oc/results.php
Fotky, videa, diskuse: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=185908&page=23
Podle těch výsledků to snad vypadá, že to v průběhu spálili.. tak mizerný skóre by jinak asi těžko udělali.
kdyz se podivas na konec, tak tam je par tymu co melo nejaky "zakladni skore" bud to nestihly, nebo se jim to nepodarilo spustit, nebo odpaleno...
No zatím to vypadá, že naši a Portugalci jako jediní podtaktovávali.... :) ale imho nemá cenu tu o tom spekulovat, chtělo by to info od zúčastněných.
No pokud tam byl nekdo ze SWH tak by to treba chtelo reportaz. Ne ze bych to doma chtel delat, ale zajima me to.
[QUOTE=mstejska;160723]No pokud tam byl nekdo ze SWH....[/QUOTE]Viz. odkaz od r34ktora.... ;)
A o účast se tu na SHW tvrdě bojovalo....
A o účast se tu na SHW tvrdě bojovalo....
Myslel jsem z redakce, kdo mel treba cas to fotit a divat se po ostatnich. Odkazy tykajici se souteze jsem samozrejme cetl, ale tam toho moc neni. Libil se mi clanek z podobne akce v Nemecku. (Myslim, ze tam to bylo pod patronatem asusu).
[QUOTE=mstejska;160729]Myslel jsem z redakce....[/QUOTE]Byl tam KP.... ale jestli měl čas fotit ti fakt neřeknu ;)
[QUOTE=husky14;160742]Byl tam KP.... ale jestli měl čas fotit ti fakt neřeknu ;)[/QUOTE]
Nedělal jsem v podstatě ani nic jiného, od taktování a chlazení tam byli ostatní :-). Takže fotek mám docela hodně - reportáž je už téměř hotová. To zpoždění není důsledkem toho, jak jsme se umístili (k tomu není důvod, podrobnosti se dočtete v článku, který bude dnes publikován), ale akutního nedostatku času po mém návratu.
Nedělal jsem v podstatě ani nic jiného, od taktování a chlazení tam byli ostatní :-). Takže fotek mám docela hodně - reportáž je už téměř hotová. To zpoždění není důsledkem toho, jak jsme se umístili (k tomu není důvod, podrobnosti se dočtete v článku, který bude dnes publikován), ale akutního nedostatku času po mém návratu.
[QUOTE=Karel Polívka;160827]Nedělal jsem v podstatě ani nic jiného, od taktování a chlazení tam byli ostatní :-).[/QUOTE]Já nečekal, že budeš psát článek, spíš jen pár vět o průběhu.... Ale tak to je super, rád si o tom přečtu a podívám se na fotky.... :thumb
[QUOTE=husky14;160856]Já nečekal, že budeš psát článek, spíš jen pár vět o průběhu.... Ale tak to je super, rád si o tom přečtu a podívám se na fotky.... :thumb[/QUOTE]
Článek je už online:
https://www.svethardware.cz/finale-evropskeho-mistrovstvi-v-pretaktovani-s-msi/24470
Ještě v průběhu dnešního dne doplním nějaké fotky - je jich pořád málo :D.
Článek je už online:
https://www.svethardware.cz/finale-evropskeho-mistrovstvi-v-pretaktovani-s-msi/24470
Ještě v průběhu dnešního dne doplním nějaké fotky - je jich pořád málo :D.
Reportáž se ti povedla.... ;)
Toho problému je škoda, ale copak nemáte ani jedno číslo (třeba SuperPI) z průběhu ladění?
Zajímaly by mě detaily Vmodu tý desky.... co kdyby sem Aerosupra (starší :)) hodil nějaký info?
Toho problému je škoda, ale copak nemáte ani jedno číslo (třeba SuperPI) z průběhu ladění?
Zajímaly by mě detaily Vmodu tý desky.... co kdyby sem Aerosupra (starší :)) hodil nějaký info?
Souhlasim. Docela by me zajimaly podrobnosti toho jak jste to pretaktovavali. Te spatne izolace je skoda. Vypada to, ze jste tam jeli docela dobre pripraveni.
Byla to skvela akce. Vice nez povedena. Spolecne vecery staly za to. Skoda te smuly, ale osobne bych to jako smulu tolik neoznacil. ( Varovani tu bylo, necht se hrisnik ke sve izolaci prizna! Ale, co bolo, to bolo ... ) :rolleyes: Umisteni je urcite skoda, vice ja ale skoda, ze cas na pripravu moc nebyl. Nadevse jsme si odvezli tunu zkusenosti a zazitku z Amstru. Kdo by nechtel u sklenky pokecat s Reky?
Vidim to takhle: Mohlo to byt lepsi, to na 100%. Nebyt odpalene desky, tak jsme 13.-14. A kdyby sli i Vmody aplikovat, tak mezi prvnimi sedmi. Doma jsem totiz otestoval kartu (9600GT) a : vitezne Recko melo grafiku na frekvenci (jadro/shadery/pameti) 1001/2502/1100 a me se podarilo (bohuzel az doma) 937/2342/1260, coz by zajistilo druhy nejvyssi graficky vykon v soutezi ... kdyby, kdyby ... Jsou to dulezite zkusenosti, vzdyt jsme poprve delali s tekutym dusikem a soutezici z jinych zemi si ho rano davaji do kavy
Urcite se tesim na pristi akci
Vidim to takhle: Mohlo to byt lepsi, to na 100%. Nebyt odpalene desky, tak jsme 13.-14. A kdyby sli i Vmody aplikovat, tak mezi prvnimi sedmi. Doma jsem totiz otestoval kartu (9600GT) a : vitezne Recko melo grafiku na frekvenci (jadro/shadery/pameti) 1001/2502/1100 a me se podarilo (bohuzel az doma) 937/2342/1260, coz by zajistilo druhy nejvyssi graficky vykon v soutezi ... kdyby, kdyby ... Jsou to dulezite zkusenosti, vzdyt jsme poprve delali s tekutym dusikem a soutezici z jinych zemi si ho rano davaji do kavy
Urcite se tesim na pristi akci
priznávam sa izolácia nesplnila účel načo tam bola a hlavne nie po tom výpadku
trebalo dať ešte niečo okolo socketu čo by doľahlo a to som nemal našťastie sa ukázal ako dobrý priateľ Nosfer@tu a dal nám plastickú gumu s ktorou to bolo už OK.
inak ahoj Karol písal som ti už xy súkromných správ ohľadom fotiek a rád by som ich už aj mal doma ;-) viem že si toho mal moc tak sa pripomínam tu ;-)
trebalo dať ešte niečo okolo socketu čo by doľahlo a to som nemal našťastie sa ukázal ako dobrý priateľ Nosfer@tu a dal nám plastickú gumu s ktorou to bolo už OK.
inak ahoj Karol písal som ti už xy súkromných správ ohľadom fotiek a rád by som ich už aj mal doma ;-) viem že si toho mal moc tak sa pripomínam tu ;-)