Jak se dostat k datům na CD
Dostalo se mi do ruky CD, na kterém jeden mentoš (pardon za ten výrarz, ale je to tak) vypaloval data, ale tak, že přidával další a další stopu (vždy po týdnu zálohoval různé dokumenty a pod.) a teď se potřebuje dostat k těm stopám, co již vypálil dříve, protože zjistil, že ten dokument strašně nutně potřebuje.
Vím že existoval plugin do Totalcommanderu. Poradí mi někdo kde jej najít, nebo jak se dostat k těm datům??
Vím že existoval plugin do Totalcommanderu. Poradí mi někdo kde jej najít, nebo jak se dostat k těm datům??
No, tušim, že nero umí navázat vypalování na libovolnou stopu, takže pokud nenajdeš jinou možnost, tak zkopírovat aktuální data, a vypálit další stopu, která naváže na tu danou stopu, která obsahuje ten soubor... (jestli to teda dobře chápu co chceš).
JSem to blbě napsal... pardon. Prostě vypaluje další a další stopu. Normálně je viditelná jen ta poslední. Já bych potřeboval se dostat k datům o pár stop zpátky.
No nero právě umí vypalovat tak, že naváže na libovonou stopu, do který lze přidávat a ubírat soubory. Když teda navážeš na tu starou, tak by měl bejt soubor zas vidět. Ale přijdeš zas o tu nejnovější stopu...
No dyk to řikam :-) Vem Nero, dej vypalovat na ten disk v režimu pokračovat v multisession, zobrazí se ti seznam stop, na který můžeš navázat, vyber tu, ve který je požadovanej soubor. Na CD nic nepřidávej a dej vypálit. Vypálí se nová stopa, která bude obsahovat i soubory ze starý stopy (jen odkaz na ně v alokační tabulce samozřejmě).
Jen tim znepřístupníš aktuální stopu - ale na ni můžeš po zkopírování souboru zas navázat a tim ji obnovit. Ale radši bych si ji někam na disk nejdřív pro sychr zkopíroval.
PS: Určitě je i jednodušší možnost (třeba ten plugin) - je otázka, jestli se vyplatí ji schánět...
Jen tim znepřístupníš aktuální stopu - ale na ni můžeš po zkopírování souboru zas navázat a tim ji obnovit. Ale radši bych si ji někam na disk nejdřív pro sychr zkopíroval.
PS: Určitě je i jednodušší možnost (třeba ten plugin) - je otázka, jestli se vyplatí ji schánět...
Ach tááááááááááááááááááááááááák. Tak to jsem dělal a prd. k těm starým datům jsem se nedostal. Má ty CD nějaké zadrbané. No jdu vyndat uzené z udírny. Jsem douzoval. Najím se a pak data třeste se
Počkej, to jsi dělal a nic? Ta session tam nebyla? Nebo tam byla, ale v ní ten soubor nebyl? Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl?
[QUOTE=Logout;159236]Počkej, to jsi dělal a nic? Ta session tam nebyla? Nebo tam byla, ale v ní ten soubor nebyl? Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl?[/QUOTE]
Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl - to je ono, správná trefa. Promiň mám plnou pusu uzeného.
Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl - to je ono, správná trefa. Promiň mám plnou pusu uzeného.
[QUOTE=Logout;159319]To je divný... Zkusils ten isobuster?[/QUOTE]
Ještě nee, zkusím zítra. Už toho mám dost.
Ještě nee, zkusím zítra. Už toho mám dost.
Našel jsem pouze demo.
Výrobce
Za plnou verzi chtejí 30 dolarů, ale pokud je to jednorátovka tak ta demovka stačí ne?
Za plnou verzi chtejí 30 dolarů, ale pokud je to jednorátovka tak ta demovka stačí ne?