hanusm_stredovek01
No..nikdo uz nemel zadnou pripominku, tak vkladam finalni verzi wallpaperu.. pouzita jedna textura... tu vkladam v dalsim prispevku. enjoy
Pěkná práce ;) Tos asi nekreslil myší co? :) Jinak ta textura tam pasuje fakt jak ušitá, jenom podle mě je škoda těch černých pruhů... když se mi to na moje rozlišení (1680)px ořízne tak to vypadá pěknějc
[QUOTE=Strajk;165688]Pěkná práce ;) Tos asi nekreslil myší co? :) Jinak ta textura tam pasuje fakt jak ušitá, jenom podle mě je škoda těch černých pruhů... když se mi to na moje rozlišení (1680)px ořízne tak to vypadá pěknějc[/QUOTE]njn ted uz to nezmenim.. original ma rozliseni 3072x1800px :) s jednim cernym pruhem nahore.. kreslil jsem to tabletem... trust tb 4200
[QUOTE=DrDeath;165846]je to pekné, ale takýto štýl tvorby sa mi nepáči, čiže zlatý stred 3 :)[/QUOTE]
co se ti nepaci? jakej styl tvorby? kdy se jedna skutecne o praci narozdil od vetsiny zdejsich wallpaperu? kdy "tvorba" spodciva jen v nejake kolaz stazenych fotek? no.. kazdymu se holt neda zavdecit:p
co se ti nepaci? jakej styl tvorby? kdy se jedna skutecne o praci narozdil od vetsiny zdejsich wallpaperu? kdy "tvorba" spodciva jen v nejake kolaz stazenych fotek? no.. kazdymu se holt neda zavdecit:p
Mně se to naopak líbí hodně. Sice to logo je nějaký divný (jakoby to bylo pro anaglyfický zobrazení) a pak předtím (výřez na výšku) prostě vypadal líp, ale i tak bylo mé hodnocení jasné:
Jasný favorit na vítěze.
A těch ***** není za to, že je to (skoro) ruční práce, ale za to, že to skutečně má nějakou dynamiku, nějakou kompozici a není to kýč.
Jasný favorit na vítěze.
A těch ***** není za to, že je to (skoro) ruční práce, ale za to, že to skutečně má nějakou dynamiku, nějakou kompozici a není to kýč.
[QUOTE=hanusm;165848]co se ti nepaci? jakej styl tvorby? kdy se jedna skutecne o praci narozdil od vetsiny zdejsich wallpaperu? kdy "tvorba" spodciva jen v nejake kolaz stazenych fotek? no.. kazdymu se holt neda zavdecit:p[/QUOTE]
pripomina mi to skor sovietskych revolucionarov ako stredovek, ale ocenujem vlastnu tvorbu ( aj ked nie kompletnu ) .... co sa tyka vetsiny akoze wallpaperov mas pravdu - je to tu len zbierka kolazi, a nie skutocna vyzva pre talentovanych
pripomina mi to skor sovietskych revolucionarov ako stredovek, ale ocenujem vlastnu tvorbu ( aj ked nie kompletnu ) .... co sa tyka vetsiny akoze wallpaperov mas pravdu - je to tu len zbierka kolazi, a nie skutocna vyzva pre talentovanych
[QUOTE=chesterfield;165922]pripomina mi to skor sovietskych revolucionarov ako stredovek, ale ocenujem vlastnu tvorbu ( aj ked nie kompletnu ) .... co sa tyka vetsiny akoze wallpaperov mas pravdu - je to tu len zbierka kolazi, a nie skutocna vyzva pre talentovanych[/QUOTE] revolucionare? asi kvuli te vlajce ne? myslis ze v bitvach se nevyskytuji vlajky? :)