Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Problémy s PC (HW/SW): jak taktovat ??

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: BOBO

    Znění dotazu:
    Zajimalo by me jak mam nataktovat pc kdyz mam procesor amd athlon 3000+ prosim napiste jak kdyby jste potrebovali dalsi informace o hw napiste !!! na forko nebo na icq :390055002 dik moc predem !!

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308



  3. #3
    Neregistrovaný

    Dobry den já mam AMD Athlon 64 3000+ (200*9)1800Mhz Zakladku Asus A8V Deluxe (Via kt 800) a pameti 2*256MB a chtěl bych pretaktovat procesor na 2 200 nebo 2 4000 vzdy když si to nastavím podle toho co sem cetl tak mi bud nejde zapnout vin nebo mi to pada nevite někdo prosím co s tím ?

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    S tím nic nenaděláš. Holt nevhodná deska, která má FSB wall někde okolo 220MHz, takže budeš rád, když se svým CPU dosáhneš 2000MHz.

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Taktuješ jen tak, že to chceš zkusit, nebo chceš zvednout čistě jen výkon procesoru, nebo třeba kvůli hrám? Napiš i zbytek sestavy.

  6. #6
    Neregistrovaný

    Uz se mi to podarilo pretaktovat na 2200 MHz a zatim je to v pohode :-) 12ti hodinovy test!

  7. #7
    Neregistrovaný

    [QUOTE=Neregistrovaný;166917]kvuli hrám a graficka karta radeon x 1300 a zdroj 350w



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    kvuli hrám....
    Kvůli hrám je daleko přínosnější přetaktovat VGA....

    Ten A64 dostaneš tak někam na 2,4-2,5 GHz, když budeš mít štěstí a to už ti ve hrách moc nepomůže.

  9. #9
    Neregistrovaný

    jak jako pretaktovat VGA t zase newím co je ? dyzstak mi dej icq dik moc

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    sice starsi, ale dost obsahli clanek: http://www.svethardware.cz/pretaktov...d-a-do-z/11923

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak ve hrách si moc nepomůžeš, ta karta je celkem slabá, myslím že výkonnější procesor z ní už moc víc nedostane. Taky tě dost limitují paměti, 512 MB je dost málo i na starší hry. Co za hry by jsi rád hrál? Pokud uvažuješ o hrách z z let 2007/2008, na většinu z nich by jsi potřeboval nové PC.

  12. #12
    Neregistrovaný

    já budu ted davat ram 1,5gb



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    Uz se mi to podarilo pretaktovat na 2200 MHz a zatim je to v pohode :-) 12ti hodinovy test!
    Pěkný. Oproti mým původním skeptickým předpokladům jsi se dostal docela vysoko.

    Ovšem vzhledem k tomu, že je tvoje sestava už z dnešního pohledu za zenitem, tak bych se spíše ubíral směrem doporučeného kompletního upgradu.

Podobná témata

  1. GeForce: Jak a čím taktovat GB GTX460OC2 1GB
    Od smrtka88 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-03-2011, 14:44
  2. Čím softwarově taktovat?
    Od jeninicicek v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-04-2010, 16:49
  3. Na kolik taktovat?
    Od jeninicicek v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 21:58
  4. Taktovat nebo ne a jak
    Od B!B0 v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-04-2009, 05:56
  5. MSI K8N neo4-f jak mám taktovát CPU ???
    Od koubi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2006, 19:23