Problém v MS Outlook 2007
Když odesílám poštu s přílohami tak kolem 3 - 3,5 MB, vše je OK. Když odešlu s přílohou větší, tak kolem 5 MB, zpráva se odešle a dojde (ověřeno), ale zůstane mi ve složce pošta k odeslání. Když tam přihodím další zprávy, odešle se s nimi ještě jednou a zůstane tam zase. Nevíte, čím to je?
[QUOTE=r34ktor;166864]Nepoužíváš náhodou IMAP v kombinaci s SMTP svého poskytovatele?[/QUOTE]
Mohl bys pls trochu laičtěji? Kde si to mám zkontrolovat? Pro odchozí poštu mám smtp poskytovatele, ale IMAP nevím.
Mohl bys pls trochu laičtěji? Kde si to mám zkontrolovat? Pro odchozí poštu mám smtp poskytovatele, ale IMAP nevím.
[QUOTE=r34ktor;166885]Podíváš se do nastavení účtu.[/QUOTE]
Nastavení účtu sem prošel, ale nikde sem IMAP nenašel.
Nastavení účtu sem prošel, ale nikde sem IMAP nenašel.
Jde o to, jestli používáš pro komunikaci se serverem protokol IMAP (adresa serveru je pak zpravidla ve tvaru imap.něco.něco), nebo POP3 (pop.něco.něco, popř. pop3.něco.něco).
[QUOTE=r34ktor;166888]Jde o to, jestli používáš pro komunikaci se serverem protokol IMAP (adresa serveru je pak zpravidla ve tvaru imap.něco.něco), nebo POP3 (pop.něco.něco, popř. pop3.něco.něco).[/QUOTE]
Už sem doma, používám pop3. Ale je zajímavé, že to dělá jen u velkých zpráv.
Už sem doma, používám pop3. Ale je zajímavé, že to dělá jen u velkých zpráv.
[QUOTE=Barnabas;166889]Už sem doma, používám pop3. Ale je zajímavé, že to dělá jen u velkých zpráv.[/QUOTE]
Tak to má teorie padá, jelikož se týkala výlučně IMAPu.
Tak to má teorie padá, jelikož se týkala výlučně IMAPu.
AHoj, nechci zakládat samostané vlákno. Mám Outlook 2007 a nejde mi psát ň a ď v těle zprávy. V adrese a v předmětu ano, ale v samostatné zprávě ne. Netuší někdo, čím to může být? Word, Excel atd jsou v pořádku a dá se psát normálně.
[QUOTE=ladder74;170387]AHoj, nechci zakládat samostané vlákno. Mám Outlook 2007 a nejde mi psát ň a ď v těle zprávy. V adrese a v předmětu ano, ale v samostatné zprávě ne. Netuší někdo, čím to může být?[/QUOTE]
Zpravidla je na vině nějaký doplněk (anglický) třetí strany. Pokud něco takového používáš, zkus to odinstalovat.
Zpravidla je na vině nějaký doplněk (anglický) třetí strany. Pokud něco takového používáš, zkus to odinstalovat.
Tuhle samou stupiditu dela i IE. zkuste nastavit kurzor do adresniho radku, tam zmente jazyk a pak skocte nekam dovnitr IE na stranku. budete mit nastaven puvodni jazyk. Staci se ale prepnout kurzorem zpatky do adresniho radku a voila mam zmeneny jazyk.
Tak jsem to po pravdě moc nepochopil. V IE je to přesně jak píšete, v adresním řádku změním klávesnici na En a když kliknu jinam a je tam Cs, když kliknu zpátky na adresu opět En.
V Outlooku mám pořád stejnou klávesnici, ať jsem v pole komu , nebo v těle zprávy.
A o žádných doplňcích nevím, nic jsem navíc neinstaloval...
V Outlooku mám pořád stejnou klávesnici, ať jsem v pole komu , nebo v těle zprávy.
A o žádných doplňcích nevím, nic jsem navíc neinstaloval...
[QUOTE=ladder74;170455]Tak jsem to po pravdě moc nepochopil. V IE je to přesně jak píšete, v adresním řádku změním klávesnici na En a když kliknu jinam a je tam Cs, když kliknu zpátky na adresu opět En.
A o žádných doplňcích nevím, nic jsem navíc neinstaloval...[/QUOTE]
No protoze outlook u sebe ted nemam, ale vim ze IE dela takovouhle blbost tak me napadlo ze je to to same. Bohuzel ne.
A o žádných doplňcích nevím, nic jsem navíc neinstaloval...[/QUOTE]
No protoze outlook u sebe ted nemam, ale vim ze IE dela takovouhle blbost tak me napadlo ze je to to same. Bohuzel ne.
Ještě mě napadlo, že jsem před pár dny instaloval SP1 pro officy, ale zaboha si nevzpomenu, jestli ten problém byl i předtím, zase tak často jsem ď ň nepsal...
Jinak ohledně toho psaní s háčkem, v podstatě nejsem schopný vytvořit ani háček, prostě na něj klikám a nic, ať už se snažím pak pod něj hodit jakékoliv písmeno nebo ne. To znamená že v adrese můžu ťuknout na háček, pak space a mám samotný háček. V těle zprávy prostě nic. Háček, space a nic, prázdno
Jinak ohledně toho psaní s háčkem, v podstatě nejsem schopný vytvořit ani háček, prostě na něj klikám a nic, ať už se snažím pak pod něj hodit jakékoliv písmeno nebo ne. To znamená že v adrese můžu ťuknout na háček, pak space a mám samotný háček. V těle zprávy prostě nic. Háček, space a nic, prázdno
[QUOTE=ladder74;170455]A o žádných doplňcích nevím, nic jsem navíc neinstaloval...[/QUOTE]
Ten "doplněk" může být i zdánlivě nevinný. Jsou reportovány problémy např. ve spojitosti s určitými verzemi Nokia PC Suite.
Ten "doplněk" může být i zdánlivě nevinný. Jsou reportovány problémy např. ve spojitosti s určitými verzemi Nokia PC Suite.
A je nějaký způsob jak to poznat? V podstatě nemám žádný programy na propojení outlooku např. s mobilem, klasika, pár vypalovacích programů, FF, Skype, ICQ, Nlite, Google Earth, TC... fakt netuším co z toho by mohlo zlobit. Na netu jsem našel jeden blog, kdy někdo měl stejný problém , měl nainstalován nějaký doplněk Outlooku od J na posílání sms.... nic takového nemám. Tak jsem zatím přešel na Thunderbird, protože mě ten outlook docela pije krev :-)
[QUOTE=ladder74;170469]A je nějaký způsob jak to poznat?[/QUOTE]
Je. V Nástroje ? Centrum zabezpečení ? Doplňky najdeš jejich přehled.
Je. V Nástroje ? Centrum zabezpečení ? Doplňky najdeš jejich přehled.
Hm je to tak.... pořad je se co učit :-) mám vypsat ty doplňky?
Ale není tam nikde volba je odinstalovat...
Mám jich 8 aktivních, 2 neaktivní, jednu zakázanou
Edit: Tak už vím jak je vypnout... zkusím si chvilku hrát
Ale není tam nikde volba je odinstalovat...
Mám jich 8 aktivních, 2 neaktivní, jednu zakázanou
Edit: Tak už vím jak je vypnout... zkusím si chvilku hrát
[QUOTE=ladder74;170499]WOW, bingo. Byl to doplňek eData security Outlook add-in.[/QUOTE]
No jo, to je standardní problém u Aceru.
No jo, to je standardní problém u Aceru.
[QUOTE=r34ktor;170508]No jo, to je standardní problém u Aceru.[/QUOTE]
Co s tím má společného Acer??
Co s tím má společného Acer??
[QUOTE=astec;171046]Co s tím má společného Acer??[/QUOTE]
Ač tu o použitém HW nepadla žádná zmínka, tipuji, že předmětný doplněk je Acer eDataSecurity Management (součást Empowering Technology) přeinstalovaný na stejnojmenných firemních stojích (v našich končinách zejména noteboocích).
Pokud víš o jiném, stejně pojmenovaném SW, tak se nechám rád poučit.
Ač tu o použitém HW nepadla žádná zmínka, tipuji, že předmětný doplněk je Acer eDataSecurity Management (součást Empowering Technology) přeinstalovaný na stejnojmenných firemních stojích (v našich končinách zejména noteboocích).
Pokud víš o jiném, stejně pojmenovaném SW, tak se nechám rád poučit.