Zdravím Vás,
je mi jasné, že za tu cenu nic pořádného nenajdete, ale zkuste to aspoň, prosím.
Jinak, co na PC dělám:
Filmy: 5%
Hry: 40%
Net: 20%
Programování + ostatní: 15%
Editace hudby: 20%
GK: ATi Radeon HD3870 512MB DDR4
Rozlišení: 17" - 19" (jsem zvyklý na 17" a opravdu mi to nevadí)
16:10 vs 4:3: Raději klasický poměr (v té mé cenové relaci jsem našel dost LCD, ale všechny 16:10)
DVI vs VGA: Vzhledem k ceně... :stupid je asi jasné, že DVI to nebude (a nevím, jestli je opravdu při tom rozlišení potřebné)
Díky za rady.
je mi jasné, že za tu cenu nic pořádného nenajdete, ale zkuste to aspoň, prosím.
Jinak, co na PC dělám:
Filmy: 5%
Hry: 40%
Net: 20%
Programování + ostatní: 15%
Editace hudby: 20%
GK: ATi Radeon HD3870 512MB DDR4
Rozlišení: 17" - 19" (jsem zvyklý na 17" a opravdu mi to nevadí)
16:10 vs 4:3: Raději klasický poměr (v té mé cenové relaci jsem našel dost LCD, ale všechny 16:10)
DVI vs VGA: Vzhledem k ceně... :stupid je asi jasné, že DVI to nebude (a nevím, jestli je opravdu při tom rozlišení potřebné)
Díky za rady.
Kdyz pritlacis par stovek tak mas klasiku 19" s DVI...
Samsung
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
LG
Ja vim, ze je to pres limit, ale zvaz to, DVI se fakt vyplati ;)
EDIT: jeste jsem nasel wide po 3,5k s DVI. 900px an vysku je sice malo ale furt lepsi nez D-Sub ;)
EDIT 2: Zapomen an vyse uvedene, priklanim se k Salamandrovi, byl rychlejsi, ale za ty prachy je tohle the best (POKUD NETRVAS NA KLASICKEM POMERU STRAN...)
Samsung
LG
Ja vim, ze je to pres limit, ale zvaz to, DVI se fakt vyplati ;)
EDIT: jeste jsem nasel wide po 3,5k s DVI. 900px an vysku je sice malo ale furt lepsi nez D-Sub ;)
EDIT 2: Zapomen an vyse uvedene, priklanim se k Salamandrovi, byl rychlejsi, ale za ty prachy je tohle the best (POKUD NETRVAS NA KLASICKEM POMERU STRAN...)
Díky za rady, chlapci :)
Ten LG 20" se mi líbí, ale tady je na řadě moje obava - utáhne to ta 3870?
Jinak co se týče WS - to jsem nechtěl z důvodu toho, že pod 20" je (jak jsem se tu na fóru dočetl) prostě k ničemu.
Jinak co se týče WS - to jsem nechtěl z důvodu toho, že pod 20" je (jak jsem se tu na fóru dočetl) prostě k ničemu.
[QUOTE=Bacon;180796]Díky za rady, chlapci :)
[/QUOTE]
urcite, asi ne Far Cry 2/Crysis na plny detaily, ale vetsina her v poho
[/QUOTE]
urcite, asi ne Far Cry 2/Crysis na plny detaily, ale vetsina her v poho
Ještě by mě zajímal váš názor např. na tento:
Nebo celkově na tyto monitory (z cenové kategorie, kterou jsem určil výše) :)
[QUOTE=Bacon;180811]Ještě by mě zajímal váš názor např. na tento:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Tole LG nemá DVi takže nebrat.Vzal bych to LG co navhoval ice_d,nebo hodně dobře vypadá Samsung.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Tole LG nemá DVi takže nebrat.Vzal bych to LG co navhoval ice_d,nebo hodně dobře vypadá Samsung.
OK, a ještě dotaz - je nějaký podstatný rozdíl mezi modelem WF a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]?
//EDIT: Aha... Odpovím si sám: "L206 WU je dodáván v elegantní bílo-černé barevné kombinaci, (L206WU-WF), pro vyznavače klasiky máme i i provedení v černém piano laku, (L206WU-PF)"
//EDIT2: Tak jsem si našel foto a vypadá moooc pěkně ta verze PF.
Takže [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Mírně OT: Jak moc se mění ceny v obchodech jako SOFTcom, AlfaComp, TS Bohemia, apod. vzhledem k Vánocům? Vyplatí se počkat? Nebo naopak - je hloupost kupovat před Vánoci?
//EDIT: Aha... Odpovím si sám: "L206 WU je dodáván v elegantní bílo-černé barevné kombinaci, (L206WU-WF), pro vyznavače klasiky máme i i provedení v černém piano laku, (L206WU-PF)"
//EDIT2: Tak jsem si našel foto a vypadá moooc pěkně ta verze PF.
Takže [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Mírně OT: Jak moc se mění ceny v obchodech jako SOFTcom, AlfaComp, TS Bohemia, apod. vzhledem k Vánocům? Vyplatí se počkat? Nebo naopak - je hloupost kupovat před Vánoci?
[QUOTE=Bacon;180841]
Mírně OT: Jak moc se mění ceny v obchodech jako SOFTcom, AlfaComp, TS Bohemia, apod. vzhledem k Vánocům? Vyplatí se počkat? Nebo naopak - je hloupost kupovat před Vánoci?[/QUOTE]
můj typ je, že nižší ceny už do Vánoc nebudou spíš naopak, být normální rok tak bych napsal, že v lednu bude levnějc, ale vzhledem k tomu, že máme krizi a po novým roce může být dolar za 25Kč, ...
kupuj čím dřív tím líp (dobrý období léta, kdy bylo luxusně levno už je stejně pryč)
BTW: co tohle
sice přes limit ale zase 22"
Mírně OT: Jak moc se mění ceny v obchodech jako SOFTcom, AlfaComp, TS Bohemia, apod. vzhledem k Vánocům? Vyplatí se počkat? Nebo naopak - je hloupost kupovat před Vánoci?[/QUOTE]
můj typ je, že nižší ceny už do Vánoc nebudou spíš naopak, být normální rok tak bych napsal, že v lednu bude levnějc, ale vzhledem k tomu, že máme krizi a po novým roce může být dolar za 25Kč, ...
kupuj čím dřív tím líp (dobrý období léta, kdy bylo luxusně levno už je stejně pryč)
BTW: co tohle
sice přes limit ale zase 22"
matyyy:
Díky za radu, ale už jsme se ze 17 - 19" dostali na 20" a teď zase zvedat na 22"?
22" má přítelkyně a to je na mě fakt velký :D Myslím ten monitor :D
Díky za radu, ale už jsme se ze 17 - 19" dostali na 20" a teď zase zvedat na 22"?
22" má přítelkyně a to je na mě fakt velký :D Myslím ten monitor :D
Ja bych vzal to poslední LG. 22" mi přijde velikostí bodu akorát. 20" jsou hrozný mouchy a trošku hůř se mi na tom čte text. Pokud teda nedělaj ty 3 stovky rozdílu problém.
Jinak teorie o 17" monitoru (že byl původně v plánu) mi přijde uplně mimo. Na monitoru by se v žádném případě nemělo šetřit. Čučíš do něj pořád a když koupíš slušnej (což mi 22" už přijde), tak ti vydrží klidně 5 let. 17" bys za rok měnil znova, u toho se nedá pracovat, hrát ani koukat na filmy..
Jinak teorie o 17" monitoru (že byl původně v plánu) mi přijde uplně mimo. Na monitoru by se v žádném případě nemělo šetřit. Čučíš do něj pořád a když koupíš slušnej (což mi 22" už přijde), tak ti vydrží klidně 5 let. 17" bys za rok měnil znova, u toho se nedá pracovat, hrát ani koukat na filmy..
Taky se priklanim k te 22ce pokud vyhrabes nejaky penize navic. Ja osobne mam 22 wide a je to tak akorat, na 20ce by to byly fakt blechy...
A provozuje pritelkyne nativni rozliseni 1650*1050? :D
A provozuje pritelkyne nativni rozliseni 1650*1050? :D
Vy jste rozmlsaní, je to jen a jen o zvyku.
Teď sedím u 17" CRT, v práci 19" LCD a vůbec se mi nezdá, že by to bylo malý.
Teď sedím u 17" CRT, v práci 19" LCD a vůbec se mi nezdá, že by to bylo malý.
Tak ono taky zalezi na tom, jak si nastavis rozliseni. na CRT vypadaji vsechna rozíliseni dobre. Na LCD vetsinou vypada dobre jen nativni rozliseni. Predstav si treba 1280*1024 na 17ce, to jsou blechy... Jak rikam tech 1680*1050 je na 22 na dolni hranici, nedovedu si predstavit treba 1900*1200 fuj :D
Jo mas pravdu, je to o zvyku, ja byl taky zvykly na 17CRT, pak jsem si zvykl na klasiku 19LCD a ted jsem si behem 10 minut zvykl na 22LCD wide a za mensi bych rozhodne nemenil, dal bych si rict na 24 a vyse :D
A te grafiky se neboj mam 9600GT, ktera je slabsi nez Tvuj 3870 a zatim problem nemam... Sice nehraju ultranarocny hry jako Crysis, ale na dnesni bezne narocny hry (GRID, TMU, Ass. Creed, NFS ProStreet atd.) to uplne vpohode staci i v nativu a na full details ;)
Jo mas pravdu, je to o zvyku, ja byl taky zvykly na 17CRT, pak jsem si zvykl na klasiku 19LCD a ted jsem si behem 10 minut zvykl na 22LCD wide a za mensi bych rozhodne nemenil, dal bych si rict na 24 a vyse :D
A te grafiky se neboj mam 9600GT, ktera je slabsi nez Tvuj 3870 a zatim problem nemam... Sice nehraju ultranarocny hry jako Crysis, ale na dnesni bezne narocny hry (GRID, TMU, Ass. Creed, NFS ProStreet atd.) to uplne vpohode staci i v nativu a na full details ;)
Teď jsem si všiml, že v práci mám po pravé ruce i 2 x 20" wide.
Jako, na té 22" u přítelkyně se sice krásně kouká na filmy, ale když na tom něco dělám, tak musím točit hlavou zleva doprava :)
S tou grafikou jsi mě potěšil, toho jsem se bál :)
Díky za rady všem.
Jako, na té 22" u přítelkyně se sice krásně kouká na filmy, ale když na tom něco dělám, tak musím točit hlavou zleva doprava :)
S tou grafikou jsi mě potěšil, toho jsem se bál :)
Díky za rady všem.
Prosím prosím o radu ještě. Dostal jsem teď nabídky:
19" LCD Samsung 943NW - 5ms, 8000:1, black 2.600,-
LG 19" W1942S-PF TFT/5ms/8000:1/1440x900/170°H-170°V/piano black 2.700,-
20" LCD Samsung 2043NW - 5 ms, 8000:1, black 3.100,-
Ceny jsou bez DPH s REMA i AO.
Jaké názory máte na ty SAMSUNGy?
//EDIT: 2043NW - absence DVI
943NW - absence DVI
W1942S - absence DVI
Aha =D Ale ceny mají přívětivé ;)
19" LCD Samsung 943NW - 5ms, 8000:1, black 2.600,-