Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 126

Téma: GTA 4 - Hardwarove naroky a problemy

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Sestava: Intel Pentium DualCore E5200 @3Ghz, asus p5n-e sli, 2GB ram, ATi HD3850, samsung HD200HJ 200Gb
    Hratelne ne. Ja na e4500@2,8 a 3850 sem se pravidelne dostaval i pod 15 fps, takze pochybuju ze tvych 200mhz neco nadela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SHW Avatar uživatele CommanderZ
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    533

    Je ta hra opravdu o tolik peknejsi nez San Andreas? Ty sly naprosto vpohode hrat i na mem prehistorickem Athlonu@1.8GHz s GF6200 a 512MB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od CommanderZ Zobrazit příspěvek
    Je ta hra opravdu o tolik peknejsi nez San Andreas? Ty sly naprosto vpohode hrat i na mem prehistorickem Athlonu@1.8GHz s GF6200 a 512MB RAM
    problem gta4 je v tom ze neni limitovan grafikou, ale hlavne vykonem cpu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Tak me tu hru kamoš pujčil. Tak jsem to zkusil a rozlišení 1280x1024 75Hz medium detaily a fps bývá většinou kolem 25fps očas jsou tma propady pod 20fps ale to je jen chvilkové. Takže ja su spokojen. Ale musim uznat ,že to je moc chytlava hra. Ale ma rozhodě i své chyby občas se tam bjeví nepodařené textury .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    problem gta4 je v tom ze neni limitovan grafikou, ale hlavne vykonem cpu.
    Problém je hlavně v tom,že konverze je naprosto zprasená
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    No hlavně když si všimneš těch divných stínů na tý řece jak se tam odráží budovy z druhý strany ostrova.
    Jinak je grafika moc pěkná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    S tím velkou slávu neuděláš. Řekl bych, že ti to nepojede. Slabý procesor a ta grafika nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    No,co se teda týče mně,tak na mé sestavě(AMD X2 5400BE,4GB RAM,ATI HD 4850....)Mi to jede v pohodě a docela pěkně...rád bych změřil kolik mám fps,nevím čím,musím kouknout po nějakým programu...jinak rozlišení mám 1680x1050
    texture quality - medium
    render quality - highest
    Ty textury nejdou zvýšit,dole je ještě zeleně napsáno:
    RESOURCE USAGE 437/470MB.
    Když textury snížím,tak místo těch 437 naskočí menší číslo.Ale víc nedostanu.Jinak je v té hře dost chyb,ale není to zase tak hrozný a grafika je docela pěkná,pokud teda neberu ty chyby.Pokud by někdo chtěl screen,nebo cokoli,stačí napsat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    a jaký chyby například ?Já jsem se zatím s ničím nesetkal.U téhly hry je potřeba dostatečná grafická paměť,ale jde to obejít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    například mi občas mizí tetury silnice,nebo chodníku...ale né moc často,jen se třeba otočím a na vteřinku mám místo silnice jen šedou barvu...ale hned se to vykreslí...možná to není chyba hry,ale grafiky...to je taky možný....

    To Honza23: jak obejít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Tímhle neduhem trpí snad všechny ATIny.To už jsi asi pátý člověk,co mi tohle říká.
    Ve složce z gta iv vytvoříš soubor,který se bude jmenovat commandline.txt a do něho napíšeš -norestrictions a hned pod to -nomemrestrict
    Díky tomuhle se dají nastavit detaily textur na high.
    Pokud se Ti hra zdá být občas zubatá,tak si zkus zapnout motion bluer(ve hře písmeno P),ale já radši hraju bez toho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    tak jen doplním že fps mám tak 20-23...občas,když je nějaká velká akce,spadne to tak na 18...já vím,nic moc,ale nepřijde mi,že by to bylo nějak špatný...je to normálně hratelný...
    To Honza23:díky,jdu to zkusit

    EDIT:Tak jsem zkusil pustit na nejvyšší detaily a není v tom skoro žádnej rozdíl...fps se taky nehlo,pořád stejný....takže je to asi jedno....
    Naposledy upraveno uživatelem Honza.4.ever: 04-01-2009 v 21:15
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Já jsem si teda všiml rozdílu při nastavení textur na high.Ono je to i vidět,když to člověk mění.
    Třeba u Render Quality,když jsem zvýšil detaily na vyšší a nejvyšší,tak se tam mění struktura stromů a plotů,ničeho jinýho jsem si nevšiml.
    Ale já jsem ani nemusel zadávat ty příkazy,mně už to takhle hra nastavila automaticky,ale hrát to na high je u texture render znát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    Tak já jsem s gta 4 skušenost náhodně když jsem přijel ke kámoši ten to náhodou naistaloval a měl prdvní problém tu hru rozjet tak nakonec jsem jí rozjel a první co mě ohromilo grafika ale pustil jsem hru a na AMD 5400 x2,4gb ram,grafika 9500gt 1 giga windows vista.Byli na medium a sekalo se to tak jsem dal na minimum a nesekalo se to moc ale přece jenom ano nedalo mi to tak jsem si tu hru vzal domu na svůj PC a mám intel pentium dual core 2.5ghz a 3gb ram grafika 8600gts 256mb windows xp professional a hru jsem naistaloval a kupodivu jsem jí zapnul a na medium jse mi nesekala.Vyplívá stoho že AMD neni tak výkoný procesor jako intel prostě do AMD procesorů bych nikdy nešel první PC co jsem si koupil měl AMD procesor 1.83ghz a po půl roce se začel přehřívat tak jsem ho reklamaval na konec jsem ho prodal a koupil si intel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od kunyy Zobrazit příspěvek
    ... AMD 5400 x2,4gb ram,grafika 9500gt 1 giga
    intel pentium dual core 2.5ghz a 3gb ram grafika 8600gts 256mb ....
    Ani jedna grafika neni dost silna aby GTA4 rozjela... Zbytek prispevku je zbytecny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Assassin's Creed Unity - hardwarové nároky
    Od G.i.k v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-12-2014, 00:47
  2. Grafické karty: Upgrade z 8800GT - naroky na CPU, napajeni...
    Od Neregistrovaný v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 26-04-2011, 11:40
  3. Problém s USB porty: nelze najít hardwarové zařízení (kód 41)
    Od jeninicicek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 16:35
  4. HW Nároky na Win vista
    Od mikáč v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 20:00
  5. Crysis, jaké jsou HW nároky ??
    Od Jackal1 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 09:00