Víkendová diskuze: Plánujete nějaký HW jako vánoční dárek?
Je před námi konec týdne, proto Vás tímto zveme na naši víkendovou diskuzi s tématem:
Už se zase blíží konec roku, s kterým se pojí i obdarovávání svých blízkých. Máte v plánu naježit někomu (nebo sobě) jako dárek počítačový hardware? Kdy obstaráváte vánoční dárky? Máte je už z velké části pořešené, teprve se na to chystáte, nebo to necháváte až na poslední chvíli? Ať už jsou vaše plány jakékoli - vyjádřete se, zapojte se s ostatními do diskuze!
Do diskuze se mohou zapojit i neregistrovaní uživatelé. Pro napsání příspěvku stačí stisknout tlačítko "Odpověď", které se nachází u levého okraje této stránky (nad a pod výpisem jednotlivých příspěvků).
Už se zase blíží konec roku, s kterým se pojí i obdarovávání svých blízkých. Máte v plánu naježit někomu (nebo sobě) jako dárek počítačový hardware? Kdy obstaráváte vánoční dárky? Máte je už z velké části pořešené, teprve se na to chystáte, nebo to necháváte až na poslední chvíli? Ať už jsou vaše plány jakékoli - vyjádřete se, zapojte se s ostatními do diskuze!
Do diskuze se mohou zapojit i neregistrovaní uživatelé. Pro napsání příspěvku stačí stisknout tlačítko "Odpověď", které se nachází u levého okraje této stránky (nad a pod výpisem jednotlivých příspěvků).
Těch možností je tolik... Asi dostanu na Vánoce mobil ( co jsem si koupil k narozeninám, které jsem měl v červenci ), možná si koupím disk do noťasu, možná nové křeslo ke stolu ( což sice není zrovna PC HW, ale k PC to rozhodně patří ).
no aj ja by som mal v plane pokupit si kopu veci k booku,ale vianoce su o tom,aby sme obdarovali inych,ved aj tak som radsej,ked mozem urobit radost niekomu z rodiny :)
takze buducemu svagrikovi by som chcel kupit podlozku pod mys Razer eXactMat, kedze ma Razer mysku, ale ziadnu podlozku :)
a priatelke to co si zaziadala aj ked by som radsej nieco ine :) ale na to je este cas :)
takze buducemu svagrikovi by som chcel kupit podlozku pod mys Razer eXactMat, kedze ma Razer mysku, ale ziadnu podlozku :)
a priatelke to co si zaziadala aj ked by som radsej nieco ine :) ale na to je este cas :)
Uvažuji o 24" LCD HP LP2475w a dockovací stanici k Lenovo ThinkPad X61s, ale ještě nejsem rozhodnut. Notebook má i přes dock pouze D-SUB a nejsem si jist, jaky bude obraz v 1920x1200. Co jsem to zkoušel na několika 22" LCD v 1680x1050, tak obraz byl v pohodě, i když se jednalo o ty nejlevnější šunty kolem 4 kKč. Když jsem to zkoušel na 26" Samsungu T260 HD, tak obraz byl docela nestabilní a nešlo to ani ručně doladit. Bylo mi řečeno, že tyhle "velké" LCD s DVB-T tunerem mají často z důvodů co nejnižší ceny docela úzké hrdlo pro přenos takového pásma analogem a že se to moc neřeší, protože u TV ze dvou metrů to je jedno, jen ať to je laciné. Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?
Tohle si možná koupím pro sebe, ať si mám přes svátky s čím hrát a jinak asi nějakou větší LCD TV pro rodiče, ale to je spotřební elektronika, takže to tu neřeším.
Tohle si možná koupím pro sebe, ať si mám přes svátky s čím hrát a jinak asi nějakou větší LCD TV pro rodiče, ale to je spotřební elektronika, takže to tu neřeším.
no já už sem dostal nový počítač o prázdninách, jakože k vánocům, ale teď by se měl ještě objednávat monitor... a k tomu nějaká paměť.. ale jako že bych někomu hardware dával, to asi ne...
Od rodičů dostanu Intel Pentium Dual COre E5200 a myš Trust. Jinak já budu dávat jako dárek otci myš a dědovi mam v plánu nějaký balík DVD/CD printable.
tak ja uz mel vanoce pred 14dny kdyz jsem si poridil HD 4870 TOXIC a 4GB RAM + nejaky ty gamesy...a jinak segra ted dostane "novou" grafiku 1950pro kterou jsme mel v PC...ted jede na integrovany na 780G... :) jinak se pocita s takovou klasikou, jako jsou treba ponozky, prazdny dvdcka :)
Už som si doprial novú mini-ITX 17cm x 17cm základnú dosku VIA VB8001-16 s procesorom VIA Nano L2200@1.6GHz s PCIe x16 slotom a parím Crysis, FIFA 09, Warmonger (PhysX), C&C RedAlert3, Battlefield2, XpandRally a iné :o) Ale samozrejme na hry som si ju nekúpil :o)
Co se mě týče, tak asi nic HW/SW nedostanu a popravdě ani nijak nechci, ale bráchové dostanou nějaké ty HRY co mi zbyly po recenzování a možná, pokud si ježíšek přečte jedno jejich přání tak i nové LCD 22". Spíše však budu několik PCček skládat pro známé i neznáme, aby měli něco i pro ty své ratolesti :).
Já jsem si kopupil myš Logitech MX400 a Kamerku Pleomax PWC-7300B Crystal a taťkovi monitor BenQ G900AD.
Já osobně jsem si koupil vánoční dárek již teď. Již byl potřeba nový počítač. Do čeho jsem investoval vidíte v podpisu. Zatím šlape jako hodinky :). Doposud jsem měl kombinaci Intel a nVidia, teď mám AMD a ATI :D. Fanda Intelu si pořídil AMD :D, třeba nakonec změním na AMD názor...;)
tak mam letos nekolik moznosti ... jiz jsem si objednal tv kartu ta by mi mela prijit v pondeli a pote nevim co si jeste koupit zda externi aspon 500GB disk nebo interni 1TB a nebo nejaky pekny mp4 prehravac...kamarad ma z USA ipod touch a strasne se mi libi,ale ta cena je oproti tem diskum o par tisic jinde ,tak uvidim pro co se nakonec rozhodnu...
Jestli ježíšek přinese dost peněz, tak budu upgradovat komplet celej komp, co už plánuju nejmíň rok. Pořád jsem se snažil šetřit, ale vždycky ty peníze někam utekly.
[QUOTE=Gzur;191646]Už som si doprial novú mini-ITX 17cm x 17cm základnú dosku VIA VB8001-16 s procesorom VIA Nano L2200@1.6GHz s PCIe x16 slotom a parím Crysis, FIFA 09, Warmonger (PhysX), C&C RedAlert3, Battlefield2, XpandRally a iné :o) Ale samozrejme na hry som si ju nekúpil :o)[/QUOTE]
Ježíš, kde jsi to sehnal? Já na takovou desku už čekám půl roku, až jí začnou prodávat...
Ježíš, kde jsi to sehnal? Já na takovou desku už čekám půl roku, až jí začnou prodávat...
Ano, plánuju. Pro bratra, švagra, a zároveň jsem rozdal taky pár podobných tipů pro sebe, abych si doplnil jednu rozestavěnou sestavu doma. HW je podle mě docela vděčným dárkem, protože v něm existuje hodně možností s cenovým rozpětím, ve kterém si vybere každý Ježíšek. U nás to letos budou položky od cca 400 do 2000 za kus. Ve vánočních seznamech nechyběly skříň, chladiče, DVD mechanika, RAMky, flashdisky, základní deska, procesor....:)
[QUOTE=grapherX;191582]Od rodičů dostanu Intel Pentium Dual COre E5200 a myš Trust. Jinak já budu dávat jako dárek otci myš a dědovi mam v plánu nějaký balík DVD/CD printable.[/QUOTE] Pred znackou trust t emusim varovat mel sem od teto firmy v ruce 3 vyrobky a pokazde to byl neskutecny smejd ..
Já si na vánoce budu pořizovat nový PC :D už je to potřeba C2D E5200, 2GB ramek, deska Asus p5k/epu( tu už mam doma za 1500 nova :O), Gainward HD 4670, Ener PRO 82+ 425W, 2 x Samsung 320gb ( na ten druhej šuplík ) už se na to tešíím :runaway ten můj PC co mám na stole stojí za :slug:turtle
Od Shark_cz:
"Ježíš, kde jsi to sehnal? Já na takovou desku už čekám půl roku, až jí začnou prodávat..."
Do googlu dajte epia.sk.
"Ježíš, kde jsi to sehnal? Já na takovou desku už čekám půl roku, až jí začnou prodávat..."
Do googlu dajte epia.sk.
Ku mne tento rok Ježiško zasa prišiel skôr a to v podobe klávesnice MS Sidewinder X6. Stará podsvietená C-tech sa spolu s dymom porúčala do nebíčka - videli ste už niekto aby klávesnica zadymila?
ja letos budu celkem HW nadelovat :)
pro pritelkyni - STEELPAD QCK, Samsung 20" 2053BW, Logitech RX1500
pro maminku - Logitech RX1500
pro pritelkyne brachu - EXACTPAD EP-ES Exclusive Standard
pro sebe od brachy :-D - Logitech X-230
pro pritelkyni - STEELPAD QCK, Samsung 20" 2053BW, Logitech RX1500
pro maminku - Logitech RX1500
pro pritelkyne brachu - EXACTPAD EP-ES Exclusive Standard
pro sebe od brachy :-D - Logitech X-230
Kupuju domu pod stromecek monitor LG s TV, koupil jsem ho dostatecne dopredu a bylo to dobre rozhodnuti, protoze uz byl u nekterych prodejcu stahnut z nabidky. Je to 19" a bude se vyuzivat pouze jako televize v loznici. No neber to za 4100,-
Pak mam jeste DVD prehravac a MP3ku, ale to uz neni klasicky hardware :)
Jezisek bude letos elektronický :D
Pak mam jeste DVD prehravac a MP3ku, ale to uz neni klasicky hardware :)
Jezisek bude letos elektronický :D
Začal jsem jezdit na prkně, takže hory mi celkem vyčistily účet, nicméně nějaký ten HW bude, ale ne asi pro mě... Bráchovi asi koupim BT k jeho kompu, ať si může posílat do mobilu, co potřebuje... Tátovi pořídim handsfree a k babičce do bytu asi router. :D Jinak žádný velký nákupy HW neplánuju, ikdyž koukám ápo nějakym 640GB HDD + rámečku, pač muj stávající MyBook 500 je nacpanej k prasknutí...
[QUOTE=Encore1106;195170]Začal jsem jezdit na prkně, takže hory mi celkem vyčistily účet, nicméně nějaký ten HW bude, ale ne asi pro mě... Bráchovi asi koupim BT k jeho kompu, ať si může posílat do mobilu, co potřebuje... Tátovi pořídim handsfree a k babičce do bytu asi router. :D Jinak žádný velký nákupy HW neplánuju, ikdyž koukám ápo nějakym 640GB HDD + rámečku, pač muj stávající MyBook 500 je nacpanej k prasknutí...[/QUOTE]
Router pro babicku :D
Ja nic nedavam ani nedostanu (myslim hardware). Ale uz pred dvema mesici jsem si (sam sobe...vubec ne k vanocum) objednal notebook a porad doufam ze do vanoc dorazi. At si mam o tom volnu s cim hrat :)
Router pro babicku :D
Ja nic nedavam ani nedostanu (myslim hardware). Ale uz pred dvema mesici jsem si (sam sobe...vubec ne k vanocum) objednal notebook a porad doufam ze do vanoc dorazi. At si mam o tom volnu s cim hrat :)