Dungeon Keeper 2 Problém černé pozadí neda se hrat
Mám proplém ná mojim komplu mi naběhne hlavní menu ale pozadí je černé ale na bráchovím komplu to jede v poho tak nevím čím by to mohlo bejt
Oba máme Win XP SP3
On má ------------------------------------------------------------------------------------- Já mám
AMD 64 X2 6000+ -------------------------------------------------------------------------- C2D E8400
NX8800Ultra ------------------------------------------------------------------------------- ATI 4870 Saphire Toxic
Prosím o jakou koliv radu budu vděčný
Screen z brácovýho komplu----------------------------------------------------------------- Screen z mého komplu
Oba máme Win XP SP3
On má ------------------------------------------------------------------------------------- Já mám
AMD 64 X2 6000+ -------------------------------------------------------------------------- C2D E8400
NX8800Ultra ------------------------------------------------------------------------------- ATI 4870 Saphire Toxic
Prosím o jakou koliv radu budu vděčný
Screen z brácovýho komplu----------------------------------------------------------------- Screen z mého komplu
No,nvm, co zkusit přeinstalovat drivery na nejnovější(pokud jsou nejnovější tak na starší)? Ale fakt nevim čim to je:( musí se na to od lesa :idea :D
BTW: co máš za systém? A verzi hry, patch máte stejnej?
BTW: co máš za systém? A verzi hry, patch máte stejnej?
Takže dneska jsem odinstaloval ovladače na GK a zkusil jsem spustit DK2 a ejhle šlo to normálně
ale zase jsem věl velkou plochu a většina her nešla takže za to můžou ovladače ale co ted jedině že by se něco dalo nastavit v ovladačí od GK aby to šlo normálně.
Nemáte někdo nějakej nápad
ale zase jsem věl velkou plochu a většina her nešla takže za to můžou ovladače ale co ted jedině že by se něco dalo nastavit v ovladačí od GK aby to šlo normálně.
Nemáte někdo nějakej nápad
1) zapátrat zda není nějaký update nebo patch pro hru
2) zkusit starší ovladače
3) co nějaký mod kompatibility, nepomáhá? Nebo snížit HW akceleraci, pouze kdy hraješ tuto hru
2) zkusit starší ovladače
3) co nějaký mod kompatibility, nepomáhá? Nebo snížit HW akceleraci, pouze kdy hraješ tuto hru
Hejj !!! Ty seš fakt BOREC Johny snížil jsem tu HW akceleraci a ono to funguje normálně takže díky moc THX
No fajn, tak hlavně že to jede. Měl jsem podobný problém se zvukem u Starcraftu na jednom starém notebooku. O kolik jsi tu akceleraci snížil?
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 2,01 GHz, 1 GB RAM
grafická karta je Radeon X1650, 256MB
a hra není originál
grafická karta je Radeon X1650, 256MB
a hra není originál
Možna je to verzi ale nevim to jistě jinak jestli už sto sprovoznil nebo by jsi nějak sprovoznit chtěl ozvi se, mohli bychom potom zahrat tuhle hru.
Stačí chvíli googlit a najdete na netu ze crash hry je díky její nekompability s win xp
Tady je návod jak to opravit :->
This is how you install Dungeon Keeper 2 under Windows XP SP2:
1. Full install Dungeon Keeper 2.
2. Apply patch 1.7.
(if you during installation get an error message saying "Can't run 16-bit Windows Program. Cannot find file..."
then go to Start - Run... and type regedit. Make sure the following key is disabled (set to 0):
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NtfsDisable8dot3NameCreation=0)
3. Install Windows Application Compatibility Toolkit 3.0 (use Google to find it - it's free from Microsoft).
4. Run the program and create a new database.
5. Click Fix.
6. Name of the program to be fixed: Dungeon Keeper 2 - Name of the vendor for this program: Bullfrog Productions.
7. Program file location: Browse for the location of Dkii.exe in gamedir.
8. Operating System Modes: None - Click Next.
9. Compatibility Fixes: select EmulateSlowCPU - Click Next.
10. Click Finish.
11. Choose File and Install and then exit the program.
12. Create a shortcut for Dkii.exe, choose properties and add -32biteverything in the Target commandline
(it should look something like this: "C:\Games\Dungeon Keeper 2\Dkii.exe" -32biteverything).
13. Run the shortcut to start the game.
Tady je návod jak to opravit :->
This is how you install Dungeon Keeper 2 under Windows XP SP2:
1. Full install Dungeon Keeper 2.
2. Apply patch 1.7.
(if you during installation get an error message saying "Can't run 16-bit Windows Program. Cannot find file..."
then go to Start - Run... and type regedit. Make sure the following key is disabled (set to 0):
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NtfsDisable8dot3NameCreation=0)
3. Install Windows Application Compatibility Toolkit 3.0 (use Google to find it - it's free from Microsoft).
4. Run the program and create a new database.
5. Click Fix.
6. Name of the program to be fixed: Dungeon Keeper 2 - Name of the vendor for this program: Bullfrog Productions.
7. Program file location: Browse for the location of Dkii.exe in gamedir.
8. Operating System Modes: None - Click Next.
9. Compatibility Fixes: select EmulateSlowCPU - Click Next.
10. Click Finish.
11. Choose File and Install and then exit the program.
12. Create a shortcut for Dkii.exe, choose properties and add -32biteverything in the Target commandline
(it should look something like this: "C:\Games\Dungeon Keeper 2\Dkii.exe" -32biteverything).
13. Run the shortcut to start the game.
Zdravim mam stejny problem s cernym pozadi a skousel jsem ten postup s tou compactibilitou a nepomohlo mi a vubec nevim jak snizit tu HW akceleraci. zkousel jsem ji vypnout ve hre a pokazde kdyz ji zapnu tak je zas zapla.Vubec nevim jak nato.
MAM W7 32bit
ati 5770
4gb ram
cpu amd PH2 550BE
MAM W7 32bit
ati 5770
4gb ram
cpu amd PH2 550BE