SHW15_drozi_1
Zcela vlastní tvorba? Ano
Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: Ne
Brush: Ne
Obrázek, fotografie nebo textura: Ne
Tutorial: Ne
Kolik času zabrala tvorba:
Další komentář: Nejdřív jsem chtěl udělat něco jednoduchýho, ale nakonec se to zvrhlo v tohle. Tak to sem dám aspoň tak z plezíru...
Modeling - Cinema 4D R10.506
Render - Cinema 4D R11.004 (Advanced Render R3)
+ Photoshop.
Bylo při tvorbě použito něco nevlastního?
3D model: Ne
Brush: Ne
Obrázek, fotografie nebo textura: Ne
Tutorial: Ne
Kolik času zabrala tvorba:
Další komentář: Nejdřív jsem chtěl udělat něco jednoduchýho, ale nakonec se to zvrhlo v tohle. Tak to sem dám aspoň tak z plezíru...
Modeling - Cinema 4D R10.506
Render - Cinema 4D R11.004 (Advanced Render R3)
+ Photoshop.
:O
Omg, kolik jsi s tim zabil casu? Je to udelany fakt dokonale, jses trida.
Jen mam strach, ze to neni uplne vhodny jako wallpaper, je to moc rusivy.
Omg, kolik jsi s tim zabil casu? Je to udelany fakt dokonale, jses trida.
Jen mam strach, ze to neni uplne vhodny jako wallpaper, je to moc rusivy.
Nevim:)
Jak sem tam psal, chtěl sem nejdřív něco jednoduchýho a postupně se z toho vylouplo tohle:) Jako wall se to možná moc nehodí. Určitě ne, pokud má někdo na ploše kvantum ikon. Ale pokud tam má třebas jenom jednu ikonu (jako já na notesu - MAC OS X:)), tak proč by ne;).
Jinak dík za pochvalu.
Btw. tady je původní skica: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] .
Jak sem tam psal, chtěl sem nejdřív něco jednoduchýho a postupně se z toho vylouplo tohle:) Jako wall se to možná moc nehodí. Určitě ne, pokud má někdo na ploše kvantum ikon. Ale pokud tam má třebas jenom jednu ikonu (jako já na notesu - MAC OS X:)), tak proč by ne;).
Jinak dík za pochvalu.
Btw. tady je původní skica: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] .
Moc pěkněj a nápaditej wall, na ploše bude dobrej, tak jak píšeš - s málo ikonkami...
Trošku OT:
[QUOTE=trodas;213294]Krasa :) Typicky vysledek pouzivani Visty :D[/QUOTE]
Ehm ehm, zatím, narozdíl od XPček, jsem na Vistách BSOD nebo jiné problémy, které by snad stály za provaz :D, nezažil... Takže bych řekl, že jde opět o tvůj blábol na účet Vist... Neřikám, že jsou Visty bezchybný, ale tvé anti-vista posty jsou už docela trapný...
Trošku OT:
Ehm ehm, zatím, narozdíl od XPček, jsem na Vistách BSOD nebo jiné problémy, které by snad stály za provaz :D, nezažil... Takže bych řekl, že jde opět o tvůj blábol na účet Vist... Neřikám, že jsou Visty bezchybný, ale tvé anti-vista posty jsou už docela trapný...
[QUOTE=Encore1106;213315]Moc pěkněj a nápaditej wall, na ploše bude dobrej, tak jak píšeš - s málo ikonkami...
Trošku OT:
Ehm ehm, zatím, narozdíl od XPček, jsem na Vistách BSOD nebo jiné problémy, které by snad stály za provaz :D, nezažil... Takže bych řekl, že jde opět o tvůj blábol na účet Vist... Neřikám, že jsou Visty bezchybný, ale tvé anti-vista posty jsou už docela trapný...[/QUOTE]
Nápodobně, za víc jak jeden rok používání WoW žádnej problém-párkrtát se mi seklo PC při hraní, ale BSOD ani jednou a systém naprosto stabilní...
Trošku OT:
Ehm ehm, zatím, narozdíl od XPček, jsem na Vistách BSOD nebo jiné problémy, které by snad stály za provaz :D, nezažil... Takže bych řekl, že jde opět o tvůj blábol na účet Vist... Neřikám, že jsou Visty bezchybný, ale tvé anti-vista posty jsou už docela trapný...[/QUOTE]
Nápodobně, za víc jak jeden rok používání WoW žádnej problém-párkrtát se mi seklo PC při hraní, ale BSOD ani jednou a systém naprosto stabilní...
Technicky briliantní, perfektní od kompozice k výslednému vyrenderování... avšak jako wallpaper se to moc nehodí :( Je to škoda protože jde vidět že máš neuvěřitelný talent ;)
Technicky vzato to minimálně jednu chybu má - LCD displej vždy svítí, tudíž by měl své okolí ozařovat modrou barvou (buď nějakej illumination matroš nebo levnej a kvalitní fake modrým rectangular světlem na úrovni displeje). U displeje se ještě většinou dělá "overglow" (taková záře/korona okolo okraje obrazovky), obvykle v postprodukci, protože udělat to přímo v renderu je dost těžký. Vypadá to líp.
Jako WP bych si to nedal, jako render je to docela dobrý :thumb
Jako WP bych si to nedal, jako render je to docela dobrý :thumb
Naprosto souhlasim nemam je rad taky i když je použivam.Tešim se na win 7;)
Naprosto souhlasim nemam je rad taky i když je použivam.Tešim se na win 7;)
[QUOTE=czhunter;213387]Technicky vzato to minimálně jednu chybu má - LCD displej vždy svítí, tudíž by měl své okolí ozařovat modrou barvou (buď nějakej illumination matroš nebo levnej a kvalitní fake modrým rectangular světlem na úrovni displeje). U displeje se ještě většinou dělá "overglow" (taková záře/korona okolo okraje obrazovky), obvykle v postprodukci, protože udělat to přímo v renderu je dost těžký. Vypadá to líp.
Jako WP bych si to nedal, jako render je to docela dobrý :thumb[/QUOTE]
OK, chápu. Podle mě ale:
I. Vem si, že při takovym osvětlení (z okna, celkem silný světlo) bys musel mít hodně svítivej displej, aby se nějaká záře projevila.
II. Jinak ten matroš má samozřejmě nastavenou luminanci a to dost výraznou, jinak by to bylo tmavý. Osvětlení je samozřejmě ,,simulovaný" pomocí GI (IR cache, i když jako hlavní zdroj světla je tam plošný světlo s inverzně kvadratickým úbytkem). Kdybych vypl světlo z venku, tak se to ve tmě samože projeví, ale v takovymhle světle je to moc málo.
III. Taková nějaká brutální záře mi přijde moc kýčovitá...ta scéna měla být decentní:).
Ale každopádně dík za názor :).
Jako WP bych si to nedal, jako render je to docela dobrý :thumb[/QUOTE]
OK, chápu. Podle mě ale:
I. Vem si, že při takovym osvětlení (z okna, celkem silný světlo) bys musel mít hodně svítivej displej, aby se nějaká záře projevila.
II. Jinak ten matroš má samozřejmě nastavenou luminanci a to dost výraznou, jinak by to bylo tmavý. Osvětlení je samozřejmě ,,simulovaný" pomocí GI (IR cache, i když jako hlavní zdroj světla je tam plošný světlo s inverzně kvadratickým úbytkem). Kdybych vypl světlo z venku, tak se to ve tmě samože projeví, ale v takovymhle světle je to moc málo.
III. Taková nějaká brutální záře mi přijde moc kýčovitá...ta scéna měla být decentní:).
Ale každopádně dík za názor :).
Tak to muselo být pracné. Render z C4D 11 je parádní. Jak dlouho s Cinemou pracuješ? Ty modely jsou výborný. Na ploše nemívám mnoho ikon. Maximálně něco v rocketdocku a koš, takže tohle je favorit :D. Líbí se mi nápad a osvětlení tomu dodává zvláštní osamělou atmosféru.
Proč by to nešlo použít na plochu? Mi to přijde naprosto perfektní, na ploše velice snadno použitelné ( viz příloha ). Skoro jsem váhal, jestli tím nenahradit svůj současný wallpaper. Bohužel se to ale nehodí na moji obrazovku ( 5:4 ).
EDIT: Jsem idiot. Jsem pako. Jsem naprostý debil. Já tomu člověku dal 3 RB- místo RB+... Se vší pokorou žádám kolemjdoucí, jestli by nemohli vyrovnat skóre autora tohoto wallu alespoň na 15 RB, které by měl nebýt mé idiocie.
EDIT: Jsem idiot. Jsem pako. Jsem naprostý debil. Já tomu člověku dal 3 RB- místo RB+... Se vší pokorou žádám kolemjdoucí, jestli by nemohli vyrovnat skóre autora tohoto wallu alespoň na 15 RB, které by měl nebýt mé idiocie.
jestli si to modeloval fakt sám pak před tebou smekám...krása, takovou grafiku bych si nechal líbit i ve hrách
pokud si fakt rychlej tak to muselo zabrat celej měsíc než si to vymodeloval...já modeluju jen v autodesk inventoru 2008 ten ale neni zrovna na zákoutí a krajinky stavěnej...vymodelovat osmiválec i s animací to umí ale mlhu nad londýnem a pod. to ne....
pokud si fakt rychlej tak to muselo zabrat celej měsíc než si to vymodeloval...já modeluju jen v autodesk inventoru 2008 ten ale neni zrovna na zákoutí a krajinky stavěnej...vymodelovat osmiválec i s animací to umí ale mlhu nad londýnem a pod. to ne....
Nadherny wallpaper. To važně zaslouží Respekt. Zkusil jsem si to dát schvalne na plochu a i tam to vypada perfektne. Jsi vážně machr v grafice. Smekam...
Pro ukázku příkaldam jak to vypada na Win7 :D
Pro ukázku příkaldam jak to vypada na Win7 :D
Nádherná scéna musela zabrat furu času. Akorat mam vítku k té tlouštce stolu a nohou jinak dokonalost sama :) :thumb
Díky moc všem za komentáře.
Časově to vycházelo +- na ten měsíc, ale měl sem ještě dost učení, takže tohle muselo občas stranou:(.
Jinak modelařina je podle mě docela vpoho. Aspoň furt vidim, co vzniká. Nejvíc mě nebavilo nastavování osvětlení, některý materiály (jens matroš nebo hrnek, tam sem ten odlesk podchytával snad nejdýl) + oblíbené UV mapování objektů:-!.
Ale to sem si pak vynahradil třeba těma hodinama, knihou, časopisem v koši, etc...tohle mě prostě baví:)
V jednoduchosti je síla, v detailu (mojem případě asi spíš v kravinách:D) krása:).
D.
Časově to vycházelo +- na ten měsíc, ale měl sem ještě dost učení, takže tohle muselo občas stranou:(.
Jinak modelařina je podle mě docela vpoho. Aspoň furt vidim, co vzniká. Nejvíc mě nebavilo nastavování osvětlení, některý materiály (jens matroš nebo hrnek, tam sem ten odlesk podchytával snad nejdýl) + oblíbené UV mapování objektů:-!.
Ale to sem si pak vynahradil třeba těma hodinama, knihou, časopisem v koši, etc...tohle mě prostě baví:)
V jednoduchosti je síla, v detailu (mojem případě asi spíš v kravinách:D) krása:).
D.
Btw. když už tu byla řeč o tom screenshotu, tak jeden sám přidám:)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Parádní práce, gratuluji. Opravdu výborná práce. Možná bych trochu ubral sytost té modré na BSOD, ale jinak perfektní práce. Moc hezké
...ze si jeste nekdo nevsiml cernych oken?
Ale ne tak vazne, klobouk dolu...:D
edit: abyste mi tady nekamenovali tak i ja obcas zapominam na detaily (sam bych si toho nevsim - kdyz uz na to koukate 5h vam tam ten druhej pocitac vylozene pasuje)...
edit: abyste mi tady nekamenovali tak i ja obcas zapominam na detaily (sam bych si toho nevsim - kdyz uz na to koukate 5h vam tam ten druhej pocitac vylozene pasuje)...
[QUOTE=Richmond;223840]...ze si jeste nekdo nevsiml cernych oken?
edit: abyste mi tady nekamenovali tak i ja obcas zapominam na detaily (sam bych si toho nevsim - kdyz uz na to koukate 5h vam tam ten druhej pocitac vylozene pasuje)...[/QUOTE]
Huh, teď sem to trochu nepochopil:confused::):).
edit: abyste mi tady nekamenovali tak i ja obcas zapominam na detaily (sam bych si toho nevsim - kdyz uz na to koukate 5h vam tam ten druhej pocitac vylozene pasuje)...[/QUOTE]
Huh, teď sem to trochu nepochopil:confused::):).
Mel jsem na mysli odraz oken v tabuli na kterych je videt cerne pozadi sceny... Jsem hold detailista :mistake