Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 66

Téma: jak zprovoznit pc?

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Není zač děkovat, rádo se stalo. Teplota max. 86 °C je dobrá. Tak ať dlouho slouží bez závad
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    No a další zádrhel... nainstalovala jsem další hru a opět, oběvila se zpráva Msg: No Updaate has be found.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Pokud zadáš dotaz, napiš prosím, jakého programu se dotaz týká. Odbouráme min, jeden dotaz typu a co je to za hru Operační systém, jestli si pamatuji dobře je WinXP
    Hra jde normálně po obdržení hlášky spustit ? Hláška znamená, že nebyli nalezeny žádné aktualizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    ok, hláška se objevila po spuštění windowsů a naběhnutí osobního nastavení.. já jsem na to u starého počítače nebyla zvyklá, tak se asi všemu moc divím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Tak při startu počítače by se to zobrazovat nemělo. Zřejmě to způsobuje program spouštějící se při startu Windows. otevři nabídku Start ? Spustit a do kolonky napiš msconfig. Vyskočí na tebe taková tabulka, klikni na záložku Po spuštění a uploaduj sem screen té tabulky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Tu je..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Untitled 6.jpg 
Zobrazení: 111 
Velikost: 154.5 KB 
ID: 10717  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    To zobrazení je docela divoké. Takhle se zobrazují okna normálně ?

    Zruš zatržítko u těchto položek:
    • 4. položka od shora (u s čtverečkem) - nevím k čemu to je, ale neznám žádný program, co by se takto hlásil
    • ISUSPM
    • issch
    • PreRun (update softwaru od Gigabyte - imho můžeš klidně utilitu odinstalovat a vůbec se nic nestane)
    • TBPanel (jedná se o utilitu EXPERTool pro taktování graf. karty, pokud nebudeš graf. kartu taktovat, můžeš utilitu klidně odinstalovat)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Nene, takhle se nezobrazují, splácala jsem to dohromady, abych nemusela načítat 4obrázky, protože do jednoho zobrazení se to vše nevešlo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Aha, mé pochybení

    Stále se při startu Windows zobrazuje ono okno s aktualizací či vypnutí programů pomohlo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Takže to okno již je v pořádku, už nenaskakuje, ale pořád se vyskytuje problém se hrama. Když se hra spustí tak buď hned, nebo za nějakou chvíli v průběhu hry se buď počítač sekne a musím restartovat já, protože ani Ctrl/alt/delete nepomůže a nebo se restartuje sám...asi si budu muset domů pozvat nějakého odborníka, protože fakt už nevím co s tím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Neproblikne při restartu modrá obrazovka s bílým písmem (BSOD) ? Pokud ano, zruš Automatické restarty (viz. příloha) a opiš (vyfoť) co je na BSOD napsáno.
    Proveď test stability systému pomocí OCCT. Nech min. 3 hod. běžet

    EDIT: Pokud počítač odneseš do servisu, zazálohuj veškerá data, protože Ti ho pravděpodobně zformátují



    Omlouvám se, úplně jsem na přílohu zapomněl

    Chladičem CPU by to být nemělo. Otevři case a vyfoť vnitřek skříně a uploaduj to sem. Zkontroluj veškerou kabeláž a komponenty, jestli dobře sedí. CPU ale nevyndavej, je to zbytečné Udělej i ten test pomocí OCCT.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 03-05-2009 v 19:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    To neproblikne, kde najdu tu přílohu? asi zkusím sama hdd zformátovat a nainstalovat vše znovu.. ale nejdřív udělam ten test.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Já úplně teď mam paniku, že jsem tam určitě něco blbě usadila.. myslím komponenety do PC.. třeba chladič CPU..
    Je jedno na jakou stranu je ten větráček a na jakou žebrování?
    Naposledy upraveno uživatelem Rezina: 03-05-2009 v 18:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    ten test zřejmě udělám zítra a nafotím to také zítra...
    Naposledy upraveno uživatelem Rezina: 03-05-2009 v 19:51 Důvod: edit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od Rezina Zobrazit příspěvek
    Mám XP, ve vlastnostech mám pouze složky obecné a zástupce..
    Jsem trochu mimo mísu

    Klikni pravým myšítkem na Tento počítač ? Vlastnosti ? a dále pokračuj podle obrázku
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zprovoznit virtualizaci VT-x ?
    Od petrmet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2014, 23:24
  2. DVD-RAM jak zprovoznit
    Od grapherX v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 20:19
  3. Nelze zprovoznit ?
    Od 66petr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 16:53
  4. DDR2: Jak zprovoznit dual channel 8GB ram ?
    Od korman v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:26
  5. Jak mám zprovoznit CoolNQuiet?
    Od kirby16 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 08:39