Jelikož doma používám Logitech NANO s kvalitníma teflonovými pložkami, tak nepoužívám žádnou podložku. Obyčejný stůl stačí.V práci střídám myši a občas se nějaká ta podložka najde. Ale žádné výstřelky, všechno obyč. max 20 kč.
doma na hernim PC mam Razer Goliathus Standard Mousepad, control edition , byla to maximalni hranice penez co jsem do podlozky byl ochotnej investovatJsem sni ale fakt spokojenej. Na notenbooku mam steelPadQuick, ale ted ji "prekryla" podlozka z fotoloabu s fotkou moji pritelkyne, kterou jsem od ni dostal jako darek
zvitezila
![]()
Tuhle, protože z ní mám prostě upřímnou radost
Pure silicon.
Dřívě jsem používal jako podložku stůl, ale nedávno jsem koupil podložku ROCCAT Taito a musím říct, že je to mnohem lepší![]()
Dříve jen stůlDneska jedu na Steelpad QCK jako dost ostatních. Používám jí spolěčně s Logitech G5 a nemůžu si stěžovat.
Používám OCZ Behemoth Regulator a rejdí po ní myš A4-Tech XL-740K - za ty peníze dost slušný
Mě teda podložky strašně omezovaly, už mám naježděno mnoho kilometrů na stole.
Ja pouzivam podlozku Facon, 44x67 cm. Pouzivam ju uz cosi okolo dvoch rokov, je stale ako nova a stale sa mi paci... Sice bola drahsia ale ma dokonale vlastnosti a mam s nou obehanych uz mnozstvo Lanparty a nejaku tu sutaz ma uz tiez za sebou. Nedam na nu dopustit.![]()
Už asi přes dva roky jezdím po stole a zatím jsem s tím neměl žádný problém. A v nejbližší době to určitě měnit nebudu.![]()
Tak já už asi tak 3-4 roky co mám PC používám normál neznačkovou černou optiku... jezdím po lakovaným dřevě, zatím spokojenost![]()
BTW: o prázdninách jsem taky pro gamer(CS 1.6)
já používám reklamní podložku kterou sem dostala spokojenost
předtím sem jezdil myškou po stole ale šoupal sem kloubama o stul a to mi vadilo
Nechci bodat do vosího hnízda, ale musím přiznat že ke své levné geniusce za 200 korun používám obyčejnou reklamní podložku, kterou jsem kdysi dostal a mé herní výsledky jsou lepší než výsledky těch, kteří mají myš za 2 tisíce a super gaming motofoko podložku za půl výplaty![]()