Grafickou kartu jakého výrobce máte ve svém hlavním počítači?
- Asus
- Gainward
- Gigabyte
- Sapphire
- Jiného (můžete uvést v diskuzi)
- Nevím
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
V hlavním PC mám grafiku 4850 od Gainwardu s nereferenčním chladičem. Jsem s ní spokojen, ale ten větrák u chladiče je děsnej, hlučnej už při 6% otáček, kdy přehluší téměř vše....navíc se tam snadno dostává prach a tak začíná i trochu vrnět.....teploty jsou dost nízké
A ve starym PC mám Connect3D radeon 9200, s pasivním chladičem, takže hlučnost není žádná :D Ovšem výkon není taky slavný, ale stále funguje (je stará 6 let)
A ve starym PC mám Connect3D radeon 9200, s pasivním chladičem, takže hlučnost není žádná :D Ovšem výkon není taky slavný, ale stále funguje (je stará 6 let)
winfast a jsem docela spokojený
asus jsem měl dva kusy, které jsem oba reklamoval... než jsem dostal třetí 100% funkční
asus jsem měl dva kusy, které jsem oba reklamoval... než jsem dostal třetí 100% funkční
Hlavné PC je v práci, preto tam je onboard grafika Intel GMA 3100. Preto navrhujem doplniť anketu o onboard grafiku.
[quote=M@rcus;280216]Hlavné PC je v práci, preto tam je onboard grafika Intel GMA 3100. Preto navrhujem doplniť anketu o onboard grafiku.[/quote]A důvod? Otázka zní, jakej je výrobce.... fajn, máš Intel.
Já mám Leadtek :)
Já mám Leadtek :)
v novym kompu mam ASUS EAH4670 (naprosá spokojenost), předtím tam byla integrovaná ASUS GeForce 6100..
na starym kompu bylo grafik několik :D Inno 3D GeForce 4 MX440, ještě jedna MXka od A Open a pak A Open GeForce 4 Ti 4200, jo a eště předtim nějaká integrovak VIA.. vše má 6-7 let..
co se výběru značek týče, nebyl by takový problém místo "jiný" ty výrobce trochu rozepsat.. Leadtek, Evga, MSI, PowerColor a podobní mi tam chybí..
na starym kompu bylo grafik několik :D Inno 3D GeForce 4 MX440, ještě jedna MXka od A Open a pak A Open GeForce 4 Ti 4200, jo a eště předtim nějaká integrovak VIA.. vše má 6-7 let..
co se výběru značek týče, nebyl by takový problém místo "jiný" ty výrobce trochu rozepsat.. Leadtek, Evga, MSI, PowerColor a podobní mi tam chybí..
[quote=husky14;280234]A důvod? Otázka zní, jakej je výrobce.... fajn, máš Intel.
Já mám Leadtek :)[/quote]
Aby bolo jasné, že niektorí neriešia výber výrobcu grafiky, lebo je integrovaná. :D
Já mám Leadtek :)[/quote]
Aby bolo jasné, že niektorí neriešia výber výrobcu grafiky, lebo je integrovaná. :D
Osobně jsem pořídíl nedávno Gainward 4850 GLHell edition s DDR5, ještě dřív než se kvůli tomu pohadali s Ati:-)) Dle mého celkem dobrá koupě. Navíc ocením (PC používám i pro HD propojení k TV) přímý HDMI výstup. Tzn. žádné redukce, problémy se zvukem apod. Nějáké hry co tu mám zvládá na 1680 X 1050 bez problémů (4X,2X). Default větrák je elektrárna ale snížil jsem to na 45% a ještě jsem neměl důvod zvyšovat kvůli teplotě. I při přehrávání 1080p X hodin. Přesto hladina hluku znáčná a v noci už i nepříjemná.
S pozdravem Kuzzzma
S pozdravem Kuzzzma
No ja osobne mam EVGA GeForce GTX295 jako hlavni grafiku a k tomu EVGA GeForce 9800GT SingleSlot pro PhysX. Posledni dobou jsem fanda prave EVGA a BFG. Jeste Asus grafiky mam celkem rad.
V hlavním PC mám EVGA GTX 295 single PCB a v HTPC si hoví Gigabyte 9600GT. S oběma jsem spokojen. Dobré zkušenosti mám i s kartami od Asusu a MSI. Naopak, velice nerad vzpomínám na Sapphire model HD2900XT.
Gainward HD3850 . Původní ventilátor nehorázně hlučný. Vyměnil jsem ho za klasický 80mm, který jsem přidělal pomocí stahovacích pásek. Dá se říct, že je to celkem tiché a chladí to taky dobře. Koupil bych si acellero, ale přišel bych tak o záruku, kvůli pos*aným pojistkám na šroubcích.
V počítačích které denně používám mám grafiky Asus, HIS, Gigabyte a jednu integrovku na desce od Biostaru. Minulý týden jsem mimochodem posílal na reklamaci jeden Sapphire (4870 Toxic 512MB) z PC které jsem stavěl loni.
doma jsem měl GTX260 od Asusu po půl roce jsem přešel na GTX275 od Gigabyte, ale trochu se hřeje, ale jinak jsem spokojen. V minulosti jsem kupoval GK MSI a taky spokojenost
tak ja mám 4850 od Force3D úplná spokojnosť a bolo na nej aj celkom dobré chladenie v podobe Accelera L1, ale vystriedala ho doma povaľujúca S1:D
Už delší čas mám v počítači doma HD2900XT s referenčním chlazením. Je sice krapet hlučnější (na plné otáčky přehluší snad i vysavač :D), ale jinak jsem celou dobu spokojen :)
XpertVision 8800GT, bez problemov. Mal som MSI 7900GS OC a bola chybna od vyroby, potom uz som MSI nechcel a pri tom pred tym som mal bezproblemovu MSI 6600GT aj MSI GF4 MX440-T. Do buducna planujem "navrat" k MSI a sice GTX275 Twin Frozr OC
gainward gf8800gt 512mb ddr3 max spokojnost, na to ze ma dva roky stale si zahram najnovsie hry na full pri 1680x1050, mam v plane ist po tej gf GT300 ked pride na trh a 1000Watt zdroj k tomu len tak pre istotu :runaway
Dnes už postarší ATI Radeon X1950XT od Saphhire, ovšem včera jsem na ní rozchodil GTAIV na střední detaily - tže pořád spokojenost:)
Sapphire HD4870X2
Predtým som mal MSI 7800GT a predtým Gainward GeForce3 PowerPack! a predtým APAC Multimedia Voodoo2:thumb
So všetkými absolútna spokojnosť, všetko veľmi tiché karty aj 4870X2ka je tichá oproti MSI7800GT žiadny rozdiel....
Predtým som mal MSI 7800GT a predtým Gainward GeForce3 PowerPack! a predtým APAC Multimedia Voodoo2:thumb
So všetkými absolútna spokojnosť, všetko veľmi tiché karty aj 4870X2ka je tichá oproti MSI7800GT žiadny rozdiel....
Já používám EVGA 8800GT 512MB. Zatím mi pro rozlišení 1680x1050 dostačuje, ale už koukám po nadupanější nVidii :)