Zaujímavé screenshoty z hier
[quote=kevin00;413592][FONT=Lucida Sans Unicode]Lost Planet II[/FONT][/quote]
Je to řežba jako jednička? :notsure
Je to řežba jako jednička? :notsure
Jako zastřílíš si, ale že by to byla nějaká extra řežba, tak to se říci nedá ... takový poklidný střílení bych tak řekl :D Ale jsem zatím jen v 2 levelu, tak uvidíme, třeba se to rozjede :D
[quote=16cmfan;439969]Tie efekty počasia sa im vydarili... :thumb[/quote]
Počasí i scenérka je addon. Jinak je tam trochu i fotokrám postwork, ale jen kvůli barvičkám a ořezu na 720. :turtle
Počasí i scenérka je addon. Jinak je tam trochu i fotokrám postwork, ale jen kvůli barvičkám a ořezu na 720. :turtle
[quote=Jiri@tncm;439982]Počasí i scenérka je addon. Jinak je tam trochu i fotokrám postwork, ale jen kvůli barvičkám a ořezu na 720. :turtle[/quote]
Zdalo sa mi to až príliš pekné :D
Zdalo sa mi to až príliš pekné :D
To si nedam, protoze bych se stydel. Hry zasadne hraju v poradi, od prvniho dilu do posledniho.
Kazdou hru, co jsem zacal hrat jsem dohral..... a tak sem postupoval i s dalsimy dily.....
Kazdou hru, co jsem zacal hrat jsem dohral..... a tak sem postupoval i s dalsimy dily.....
Mno ja neviem, DIRT sa nejak extra neposunul vpred.. lepšia grafika a stále nudnejšia hra. Podľa môjho bol najlepší diel série č.4 :D
Ja abych se priznal, hral sem vsechny Coliny od zacatku, a prakticky snad vsechny Rallye, i Richard Burns rallye, co dalo zabrat na klavesnici :D
Ale nejlepsi vzpominky ve me zanechalo "jedno rallye"a bohuzel neznam nazev,mozna Challenge, ale podivam se do suplete jestli najdu CD, tam to bylo tak skvely, ze se jela etapa treba 20minut...... A to bylo super neudelat zadnou chybku :D A jak sis treba blbe nastavil prevodovku, tak si na ni musel dojet..... Pak po 10 minutach a predchozich etapach odesel treba 2a 3 stupen a tak se radilo z 1 na 4..... To byly nervy.... :D
Ale Dirt se opravdu povedl. Bohuzel nemuzu srovnavat s 2 ci 3, sem jeste nehral.....
Ale nejlepsi vzpominky ve me zanechalo "jedno rallye"a bohuzel neznam nazev,mozna Challenge, ale podivam se do suplete jestli najdu CD, tam to bylo tak skvely, ze se jela etapa treba 20minut...... A to bylo super neudelat zadnou chybku :D A jak sis treba blbe nastavil prevodovku, tak si na ni musel dojet..... Pak po 10 minutach a predchozich etapach odesel treba 2a 3 stupen a tak se radilo z 1 na 4..... To byly nervy.... :D
Ale Dirt se opravdu povedl. Bohuzel nemuzu srovnavat s 2 ci 3, sem jeste nehral.....
[quote=Georginek;453525]...a prakticky snad vsechny Rallye, i Richard Burns rallye, co dalo zabrat na klavesnici :D[/quote]
...Jsem si vždycky pustil bubínky a no problem s klávesnicí ;)
...Jsem si vždycky pustil bubínky a no problem s klávesnicí ;)
Requiem: Memento Mori
Free Fantasy MMORPG příležitostně mnou hraná.
Galerie: https://plus.google.com/u/1/photos/115287813934572389461/albums/5281178493844065969?hl=cs
Free Fantasy MMORPG příležitostně mnou hraná.
Galerie: https://plus.google.com/u/1/photos/115287813934572389461/albums/5281178493844065969?hl=cs
[quote=Georginek;453525]
.....[/quote]
Byť jdu s křížekem po funuse, ale ta hra se jmenovala International Rally Championship podle toho, co popisuješ :)
.....[/quote]
Byť jdu s křížekem po funuse, ale ta hra se jmenovala International Rally Championship podle toho, co popisuješ :)
Poprosím dať toto vlákno za dôležité - pretože sa ťažko hľadá v záplave spamu.
A teraz tú o cyberpunku :D
A teraz tú o cyberpunku :D
...říká ten, který tu má +/- 18 příspěvků s jednou a tou samou hrou a vyndal si odkaz na téma z podpisu :D
Není (zatím) v top 50 nejnavštěvovanějších tak ti nevím (pro srovnání - screeny plochy jsou na 15. místě) :notsure
[quote=paint;472394]Da se hrát granturismo na pc ?[/quote]
Pres PCSX2 http://www.pcsx2.net/compat.php?&c=g&s1=1&s2=1&s3=1&s4=1&s5=1&p=2
ale je to celkem narocne na CPU
Pres PCSX2 http://www.pcsx2.net/compat.php?&c=g&s1=1&s2=1&s3=1&s4=1&s5=1&p=2
ale je to celkem narocne na CPU
[SIZE="4"]LIMBO[/SIZE] (hra za dvě kila na steamu! :thumb)
Jedna z mála originálních her co jsem kdy viděl - něco na způsob Little Big Advanture na PS3. Výborná grafika, taková "zasněně brutální" :thumb
Jedna z mála originálních her co jsem kdy viděl - něco na způsob Little Big Advanture na PS3. Výborná grafika, taková "zasněně brutální" :thumb
Mno klon to není, je to podle mě nudnější díky stupidní "RPG" debilitě, kterou "hráči" chtějí. Ale když si budeš pouštět hlasitě hudbu při jízdách v bugině (zvuk buginy je na přesdržku, naopak ve hře z first person pohledu perfektní) a zkousneš ten supr RPG hnus a ničím neodklepnutelné okecávání úkolu (čti: další zdržovačka před samotnou akcí) tak je to supr :thumb
No, poprvé jsem to prolít (ty okecávačky k úkolům jsou fakt teda něco). Po druhé už jsem plnil i vedlejší úkoly (jsou mnohdy lepší, jak ty povinné), a začal jsem si všímat krajiny vůkol. prostě jsem si to užíval a přišel jsem k tomu na chuť.
Ty buginy jsou super. Teď už se projíždím po všech cestách necestách a vychutnávám si to. Také se mi podařilo přeskočit ty 3 branky, přejet 10 mutantů, zničit všechny drony, .... atd., atd. (a to jsem jenom na 50 procentech všeho, co lze získat)
Ty buginy jsou super. Teď už se projíždím po všech cestách necestách a vychutnávám si to. Také se mi podařilo přeskočit ty 3 branky, přejet 10 mutantů, zničit všechny drony, .... atd., atd. (a to jsem jenom na 50 procentech všeho, co lze získat)
Máš tam zapnutý stíny? :notsure Tam vidím všehovšudy dva na všech screenech dohromady
edit: tak jsem se na to zahleděl víc a napočítal jsem jich pět což už se u hry z konce roku 2011 dá vydržet :D
edit: tak jsem se na to zahleděl víc a napočítal jsem jich pět což už se u hry z konce roku 2011 dá vydržet :D
Mám ich na Low, ešte som sa nehral s AA a tienmi. Inak všetko na Max (aj dohľadnosť).
// Tak nedajú sa čakať zázraky.. musí to bežať na tých spropadených konzolách.. ALE - hra nie je o grafike. Umelecký dojem (znovu ako pri Deus Ex) je dôležitejší. Výjdi si na vrcholek hory, pri západe slnka... vidíš mraky, ktoré obtekajú pohoria a zabarvujú sa do krvavej červenej farby. A do toho príde polárna žiara :inlove
// Tak nedajú sa čakať zázraky.. musí to bežať na tých spropadených konzolách.. ALE - hra nie je o grafike. Umelecký dojem (znovu ako pri Deus Ex) je dôležitejší. Výjdi si na vrcholek hory, pri západe slnka... vidíš mraky, ktoré obtekajú pohoria a zabarvujú sa do krvavej červenej farby. A do toho príde polárna žiara :inlove
Jasně, on se hrál i Oblivion hlavně kvůli tomu, že měl příšernou grafiku :D Konzole bych moc nevytahoval - http://www.zing.cz/novinky/8215/graficke-problemy-u-x360-verze-skyrim (shoda náhod, že v XBOXu "tepe" ATIna :D), na PC zase průs... http://www.zing.cz/novinky/8221/jak-na-problemy-u-pc-verze-skyrim Beztak za všechny problémy s Rage může Bethseda :cool:
Z toho plyne jediné - kamenovat všechny do posledního debila, kteří si koupí ATI v jakémkoliv produktu, doplácíme na ty šmejdy všichni
Z toho plyne jediné - kamenovat všechny do posledního debila, kteří si koupí ATI v jakémkoliv produktu, doplácíme na ty šmejdy všichni