Zaujímavé screenshoty z hier
[quote=)aguar;323367][odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Nešlo by screen uploadovat na server a napsat o jakou hru se jedná ;)
Nešlo by screen uploadovat na server a napsat o jakou hru se jedná ;)
[quote=kevin00;323369]Nešlo by screen uploadovat na server a napsat o jakou hru se jedná ;)[/quote]
To uz hranici s negramotnosti :) Mrkni do pravyho horniho rohu, treba te to trkne
To uz hranici s negramotnosti :) Mrkni do pravyho horniho rohu, treba te to trkne
Ste ho špatne pochopili, ví o jakou hru se jedná, jen to napsal tak, aby si to uživatel, kterej tam ten screen pridal, napsal vo co go... proste dle pravidel uvedených a doplnených moderátorem na zacátku Topicu
Reaguješ pomaly...resp. ani nie, už si si to opravil... Kevinova citácia byla na starej odkaz :) problem je vyresen
Omlouvám. Nevěděl jsem jak to napřed udělat jako náhled. Takže jsem to několikrát editoval. Asi odpovídal na ten můj první příspěvek ;)
ty screeny jsou jeste ze stare grafiky...
1)Sniper Elite-vypada jak zivy ale neni
2)Death To Spies-taky dobrá smrt :D
3)Death To Spies-ten se neschová :D
1)Sniper Elite-vypada jak zivy ale neni
2)Death To Spies-taky dobrá smrt :D
3)Death To Spies-ten se neschová :D
saw: the video game
..jsem v casti, kdy musim osvobodit chlapika pomoci 'skladani' tech elektrickych obvodu a 2minuty cca. mam na tenhle treti, posledni. (viz. druhy obrazek:D)
..jsem v casti, kdy musim osvobodit chlapika pomoci 'skladani' tech elektrickych obvodu a 2minuty cca. mam na tenhle treti, posledni. (viz. druhy obrazek:D)
Mass Effect 2: Další screeny z nejlepší hry současnosti.
Poslední 3 screeny jsem udělal pro zajímavost. Našel jsem takovou malou chybku ve hře. Chtěl jsem se podívat z útesu dolů a již jsem se nemohl vrátit "na zem" a pokračovat po cestě k táboru :D
Poslední 3 screeny jsem udělal pro zajímavost. Našel jsem takovou malou chybku ve hře. Chtěl jsem se podívat z útesu dolů a již jsem se nemohl vrátit "na zem" a pokračovat po cestě k táboru :D
ArmA 2 Duala isla addon
Druhá várka SS je ze hry Freelancer (konkretne mod Galaxy)
Postupom času pridám ďalšie SS, mám kopu z Half-life OB (musím vytriediť najlepšie) atď.
Druhá várka SS je ze hry Freelancer (konkretne mod Galaxy)
Postupom času pridám ďalšie SS, mám kopu z Half-life OB (musím vytriediť najlepšie) atď.
[quote=kevin00;345221]Mass Effect 2: A je dohráno :D[/quote]
OT:
Zda se mi to, nebo to mas nejaky rozmaznuty ?
/OT
OT:
Zda se mi to, nebo to mas nejaky rozmaznuty ?
/OT
[quote=Salamander;345276]OT:Zda se mi to, nebo to mas nejaky rozmaznuty ?/OT[/quote]
Nezdá. Screenuji pomocí poslední verze Frapse a takto dělá screeny v jpg. Screeny se mi zdají také s velkým zrnem, zatím co hra je krásně ostrá a čistá. Asi se budu muset kouknout po něčem jiném.
Nezdá. Screenuji pomocí poslední verze Frapse a takto dělá screeny v jpg. Screeny se mi zdají také s velkým zrnem, zatím co hra je krásně ostrá a čistá. Asi se budu muset kouknout po něčem jiném.
Premýšľam, či by nebolo dobré dať tému ako dôležitú a doplniť znenie topicu na: "Zaujíamvé screenshoty z hier a diskuze"
Topic ma buducnost a ja mam rad kecanie o hrach :D
Topic ma buducnost a ja mam rad kecanie o hrach :D
[quote=16cmfan;334404]Po dlouhe odmlce
Hra: ArmA 2[/quote]
Koukam že to nebude zas tak špatná hra =)
Hra: ArmA 2[/quote]
Koukam že to nebude zas tak špatná hra =)
Covece to vypada, ze ma Dirt docela pekny replaye (asi bych si ho mel pustit + koupi mitsu, Maroko nesnasim...) :thumb
Battlefield je v prohlizeci? Pac tam by stacilo na firefox.exe vynutit AA ;)
Battlefield je v prohlizeci? Pac tam by stacilo na firefox.exe vynutit AA ;)
[quote=Richmond;350698]Battlefield je v prohlizeci? Pac tam by stacilo na firefox.exe vynutit AA ;)[/quote]
Není, to byl jen Heroes. Jinak AA tam je, jde i vynutit, ale nepoužívám kvůli potřebě vysokého FPS ;) Ono 4830 není zas takové dělo :D
Není, to byl jen Heroes. Jinak AA tam je, jde i vynutit, ale nepoužívám kvůli potřebě vysokého FPS ;) Ono 4830 není zas takové dělo :D
[quote=hawkeye9898;351056]je zaujimavym screenshotom skore v TF2?:)
ak nie tak delete :)[/quote]
fpohode :)
ak nie tak delete :)[/quote]
fpohode :)
inak hrava niekto z vas TF2?
ak hej tak mna najdete vacsinou kazdy den na servry GTFO #1 tak chodia fakt dobry hraci
ak hej tak mna najdete vacsinou kazdy den na servry GTFO #1 tak chodia fakt dobry hraci
Ja som hral... ale nemam rad rychle hry bez rozmyslania... tak som cely Orange Box daroval kamosovi :D
// nechci double post tak par nových pic:
// nechci double post tak par nových pic:
[quote=16cmfan;351131]Ja som hral... ale nemam rad rychle hry bez rozmyslania... tak som cely Orange Box daroval kamosovi :D
// nechci double post tak par nových pic:[/quote]
A jak jsi mu ho daroval, když je to přes STEAM?? A HL2 je skvělá hra, není tam je myšlení a přemýšlení(a i ve hře Portal) docela potřeba, pokud se nepletu, tak hry ze STEAMu darovat nejdou, musel by jsi dát celý účet.
// nechci double post tak par nových pic:[/quote]
A jak jsi mu ho daroval, když je to přes STEAM?? A HL2 je skvělá hra, není tam je myšlení a přemýšlení(a i ve hře Portal) docela potřeba, pokud se nepletu, tak hry ze STEAMu darovat nejdou, musel by jsi dát celý účet.
[quote=VLAN;351239]A jak jsi mu ho daroval, když je to přes STEAM?? A HL2 je skvělá hra, není tam je myšlení a přemýšlení(a i ve hře Portal) docela potřeba, pokud se nepletu, tak hry ze STEAMu darovat nejdou, musel by jsi dát celý účet.[/quote]
nj dal cely ucet :)
nj dal cely ucet :)
[quote=Jiri@tncm;350672][SIZE="1"]Splinter Cell: Chaos Theory, Mass Effect 2, Dirt2, Battlefield Bad Company 2[/SIZE][/quote]
Dobrý =)
Dobrý =)
[quote=16cmfan;351248]nj dal cely ucet :)[/quote]
Aha, tak to už to chápu :D Jinak máš teď nějaký účet STEAM? Přemýšlel jsme tam vytvořit SHW skupinu, není už tam?
Aha, tak to už to chápu :D Jinak máš teď nějaký účet STEAM? Přemýšlel jsme tam vytvořit SHW skupinu, není už tam?
Ne, zatim nemám duvod vytváret novej ucet... a o skupine nevim, ale asi kdybi byla - tak se oni dozvíme...