Ja mam taktez koberec (dlouhy vlakna), pri pouziti 2 vrstev kovovych prach. filtru nic-moc vysledek, zkousel jsem vsechny mozny i nemozny kombinace (vcetne puncoch

) a nejvic se mi osvedcila (a ted se nesmat) "Netkana zahradnicka textilie" (viz.
http://www.svethardware.cz/forum/sho...8&postcount=18).
Cable managment je sice dulezity, ale neni problem si dokopit par svazovacich pasku atd. za stovku (vetsinou stavim pc do beden postradajici jakykoliv cable managment - CM Sileo) - stejne jde prakticky jen o to jedno poradny svazani, denne se v kabelech hrabat snad nebudes, ze?
Rozdil mezi Antecem a FD je, staci si sahnout na dvirka a bude ti to jasny

FD rozhodne patri mezi ty "lepsi" skrine, o tom zadna, ovsem 2 pozice pro mechaniky je napresdrzku

Z 5a? "der" 3a? udelas, opacne ne, i naporosto low-end sestava potrebuje jednu mechaniku a jednu ctecku a to je tak vsechno co se do ty bedny da nastrkat, na nakej panel na regulaci muzes zapomenout, pokud mas naroky na hdd (10k-15k rpm disky) tak je tam sice das, ale hluku se nezbavis.
FD ma na zdroj na dne prolisy s gumou + "tesneni" v miste prisroubovani (jako CM Sileo, pri montazi to chce pritlacit zdroj na stenu kejsu a sroubovat)