Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 88

Téma: Výkonnější PC do pracovny do 20 000 Kč

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    No ja jen ze ke 4 jadru by se 260 hodila a do 20k by se stejne vesel... Ja nevim kdo tu psal ze 9600 je zobrazovadlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,248

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    No ja jen ze ke 4 jadru by se 260 hodila a do 20k by se stejne vesel... Ja nevim kdo tu psal ze 9600 je zobrazovadlo...
    Dát k i5 nVidii 9600GT je nesmysl, to je zobrazovadlo. Ale nechápu naprosto proč kancelářský počítač za 20 tisíc ? Vždyť to je naprostý nesmysl. Zbytečně vyhozené peníze. Nebo když k tobě někdo přijde, že chce počítač na účto, tak mu postavíš pc na i5 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    No ja jen ze ke 4 jadru by se 260 hodila a do 20k by se stejne vesel... Ja nevim kdo tu psal ze 9600 je zobrazovadlo...
    Ježišmarjá, kde je napsaný že k 4jádru musí být výkonná grafika? On hry nehraje, ani neonanuje u 3dmarků, už to pochop. A video si převede jednou začas, takže je šumák jestli mu to spočítá grafika za kratší dobu nebo procesor o něco dýl. Fakt není nutný vyhazovat peníze, to ať si raději pořídí pořádnej monitor, ten užije spíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    No ja jen ze ke 4 jadru by se 260 hodila a do 20k by se stejne vesel...
    [OT] Nj, ke mě by se taky hodil Lancer EVO X [/OT]

    Prostě nemá smysl tam cpát věci, který nevyužije.... a když už, tak v tomhle případě bych přitlačil třeba na CPU (a nebo ramky s pasivem o pár stovek dražší). A nebo i do LCD, ale do VGA to fakt smysl nemá.


    EDIT: johny má sice rychlejší ping, ale koukám, že si rozumíme
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Takze k i5 je 9600GT nesmysl, ale k AMD uz smysl ma?

    edit: tak at si tam necha integrovanou (ja ji mam vypnutou, je sice pekny ze ma vlasni pamet a ze je to nejrychlejsi z int. ale nerozchodi na tom lautr nic, treba 3d titulky v premiere bych na tom delat nechtel). no nic, tady koncim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Takze k i5 je 9600GT nesmysl, ale k AMD uz smysl ma?
    9600GT nemá smysl k ničemu.

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ...no nic, tady koncim...
    Pokud chceš doporučovat někomu sestavu na základě toho, co ty na PC děláš a co od PC požaduješ, tak je to rozumné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,248

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Takze k i5 je 9600GT nesmysl, ale k AMD uz smysl ma?
    edit: tak at si tam necha integrovanou (ja ji mam vypnutou, je sice pekny ze ma vlasni pamet a ze je to nejrychlejsi z int. ale nerozchodi na tom lautr nic, treba 3d titulky v premiere bych na tom delat nechtel). no nic, tady koncim...
    K AMD Phenom II 955 je to stejný nesmysl.
    Ty jsi někde četl, že uživatel bude dělat 3D titulky v Premiere, rendering, apod ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    RIKAM ZE 785 int. JE LEMRA LINA, 9600GT ho za 1.700,- vytahne ze sra*ek (kdyz bude potrebovat, porad lepsi mit neco "kdyby-neco"), nikde nepisu, ze je 9600GT (nebo GS) mr*ka jako pise kevin, zrovna tak nepisu, ze k i5 je 9600GT nesmysl. A jestli sis nevsim tak renderingem bylo mysleno tvorba videa (a k tomu samozrejme nejaky ty titulky patri ze?)

    A co se vubec snazim, plejtvam jenom svym casem at si taky nekdo uzije...

    Kdyby se tu aspon dotycny vyjadril jestli chce lepsi grafiku nebo ne, se*ru na to, staci mi mrcha na 2d, staci mi ze to ukazuje barevne tak prosim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Sice nejsem Richmond, ale snad Ti to nebude tolik vadit. Koukni na můj #6 post. Pro tvou činnost bude sestava naprosto vyhovující. Jen si vyměň rámeček na HDD za LC-Power EH-35BE3, má eSATA.
    Ahoj, předem díky Všem za všechny příspěvky
    Určitě mi nevadí, že nejsi Richmond, jen jsem vždy odpověděl a tam jsem se snažil odpovídat na vše co bylo napsáno - tedy mé urovnané myšlenky na základě rad od Vás. Určitě to neznamenalo, že bych ignoroval všechny ostatní rady krom té komu odpovídám!

    Rozhodl jsem se ušetřit peníze a přidat na monitor. A tedy zbytečně neplatit něco co nevyužiji.
    Tichost počítače, ale stále preferuji.
    Grafickou kartu si nechám integrovanou na desce. Ta mi zatím zvládne vše co potřebuji - HD filmeček a sem tam nějaký menší práci s videem. Nechávám si tak možnost kdykoliv v budoucnu dokoupit graf. kartu a tu na desce vypnout.

    odkaz na košík: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...I102PL901H3L01
    + http://www.alza.cz/scythe-ninja-2-d135396.htm

    Peníze za sestavu jsou hned příjemnější. Pokud jsem napsal něco nerozumného - nebo je něco takového v mé sestavě. Nechám se rád upozornit. RAM v pořádku ? nebo lepší pro to AMD PATRIOT - http://www.alza.cz/patriot-4gb-kit-d...ne-d144924.htm

    Nemohu být každou minutu u internetu tak mi někdy odpověď trvá. Proto tedy dodatečně mé vyjádření ke grafice ( viz. o pár řádků výše ).
    Určitě jsem zde nechtěl rozpoutat žádnou válku. Jen prodiskutovat možné a nemožné možnosti. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Co se týče pamětí, mohl by jsi koupit i dva kusy Zeppelinů. Já je teď dával do desky s tím samým čipsetem a jedou parádně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od batthead Zobrazit příspěvek
    Grafickou kartu si nechám integrovanou na desce. Ta mi zatím zvládne vše co potřebuji - HD filmeček a sem tam nějaký menší práci s videem. Nechávám si tak možnost kdykoliv v budoucnu dokoupit graf. kartu a tu na desce vypnout.

    odkaz na košík: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...I102PL901H3L01
    + http://www.alza.cz/scythe-ninja-2-d135396.htm
    Sestava ok akorat bych si rozmyslel ten asus protoze to ma naprosto dementni layout coz me u aušusu vubec neprekvapuje .. az se jednou rozhodnes koupit si nejakou grafickou kartu a ta karta bude nedejboze delsi presahne to az na sata konektory ze terych pak budes rad ze se dostanes kedvoum stejne tak pokud si na ty grafiku budes chtit pridat nejaky alternativni chladic prijdes o dva pci sloty.. presne z tehle duvodu bych radeji koupil gigabyte ktery poridis jednak levnejc ve stejne vybave druhak odpadne to co jsem psal.
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 05-12-2009 v 08:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od batthead Zobrazit příspěvek
    K tomu jenom poznámečka.
    Ty Nexusy D12SL-12 jsou tiché až po snížení otáček, na těch základních 1000 rpm jsou pořád slyšet. A když už je na ticho kladen takový důraz...
    Takže buď přikoupit (případně vyrobit) pár kablíků s odporem, nějakou regulaci nebo zapátrat po něčem tišším už v základu (třeba Noctua NF-S12-800, SCYTHE S-FLEX SFF21D).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    ...koupil gigabyte ktery poridis jednak levnejc ve stejne vybave druhak odpadne to co jsem psal.
    A mohu se zeptat na doporučení? tak aby byla minimálně ve stejné výbavě... dle toho jak píšeš asi tušíš co by bylo nejvhodnější. Jinak tvé připomínky by mě samozřejmě vůbec nenapadly. Díky za ně

    aha, koukám, že jich neni mnoho.. myslel jsi třeba tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K508M1WY2OIR9M
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od batthead Zobrazit příspěvek
    A mohu se zeptat na doporučení? tak aby byla minimálně ve stejné výbavě... dle toho jak píšeš asi tušíš co by bylo nejvhodnější. Jinak tvé připomínky by mě samozřejmě vůbec nenapadly. Díky za ně

    aha, koukám, že jich neni mnoho.. myslel jsi třeba tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K508M1WY2OIR9M
    Jj dobra volba .. ani vetsi grafika s velkym chladicem ti nezabere ani pci ani sata porty ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,248

    Základní desku Asus bych v tomto případě nechal. Je vybavena Sideport pamětí, která se na výkonu graf. karty projeví. Gigabyte Sideport pamětí není vybaven a v testu také graf. karta trochu pokulhává.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dá se dokoupit výkonnější zdroj?
    Od Spectra Support v sekci Spectra - FAQ (z HW i SW oblasti)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 19:22