Prosím o pomoc
ASUS P7P55D-E Deluxe
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2.66GHz (95W)
ARCTIC Freezer Xtreme Rev.2
A-DATA X-Series 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 2000MHz CL9
Sapphire ATI Radeon HD 5870 (925MHz)
Zdroj 800W
KINGSTON SSDNow V Series 64GB
Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách. Teplotu komponentů nevím.
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2.66GHz (95W)
ARCTIC Freezer Xtreme Rev.2
A-DATA X-Series 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 2000MHz CL9
Sapphire ATI Radeon HD 5870 (925MHz)
Zdroj 800W
KINGSTON SSDNow V Series 64GB
Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách. Teplotu komponentů nevím.
Přesný model zdroje? (opsat ze štítku nebo štítek rovnou vyfotit, pokud je možnost čitelně).
Teploty zjistíš například pomocí HWMonitoru, ale pokud ti to spadne při hře, tak v zátěži asi moc teploty nezjistíme (jedině přes nějaký test, pokud taky nespadne).
Ještě sem dej screeny ze záložek Memory a SPD (vyber slot, kde je RAMka) z programu CPU-Z
Teploty zjistíš například pomocí HWMonitoru, ale pokud ti to spadne při hře, tak v zátěži asi moc teploty nezjistíme (jedině přes nějaký test, pokud taky nespadne).
Ještě sem dej screeny ze záložek Memory a SPD (vyber slot, kde je RAMka) z programu CPU-Z
Asi XILENCE power 800W Rev.3...ale ruku do ohně za to teď nedam. Ještě jsem pouštěl 3Dmark Vantage a nikdy to nepadlo. Screeny dodam jen co budu doma.
[quote=matyyy;384932]v jakejch hrách to padá?[/quote]
[quote=zelenac22;384923]Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách[/quote]
Bylo by možná dobrý zkusit to i ve více hrách, pokud je možnost.
[quote=zelenac22;384923]Padá to při hrách Call of duty5, battlefield and company2 na více hrách to ozkoušeno není, padá to jen při hrách[/quote]
Bylo by možná dobrý zkusit to i ve více hrách, pokud je možnost.
Vygooglil jsem ,ze stop 0x101 znaci pravdepodobne problemy s procesorem. Zkus v BIOSu vypnout turbo mode (pokud ho tento procesor ma) a v pripade pretaktovani vse nastavit na puvodni hodnoty.
Co se tyce teplot, tak idelani bude asi OCCT a pustit jak test CPU ,tak i GPU na cca 10-20 minut kazdy. Vylezou z toho grafy, ktery sem muzes poslat (primo na forum, ne na free servery).
Co se tyce teplot, tak idelani bude asi OCCT a pustit jak test CPU ,tak i GPU na cca 10-20 minut kazdy. Vylezou z toho grafy, ktery sem muzes poslat (primo na forum, ne na free servery).
[quote=zelenac22;385077]Teploty jsou v pořádku.[/quote]
V čem jsi je měřil. Provedl jsi zátěžový test např. OCCT. Jo a ty teploty napiš. Nevím co je podle tebe V POŘÁDKU :notsure
nehraješ náhodou multiplayer ?
V čem jsi je měřil. Provedl jsi zátěžový test např. OCCT. Jo a ty teploty napiš. Nevím co je podle tebe V POŘÁDKU :notsure
nehraješ náhodou multiplayer ?
nestacil by postnout vypis z C:\Windows\Minidump?:notsure
IMHO jsou zde uzivatele kteri s toho umeji vycist v cem je problem;)
IMHO jsou zde uzivatele kteri s toho umeji vycist v cem je problem;)
[quote=athens;385108]V čem jsi je měřil. Provedl jsi zátěžový test např. OCCT. Jo a ty teploty napiš. Nevím co je podle tebe V POŘÁDKU :notsure
nehraješ náhodou multiplayer ?[/quote]
v teplotách to neni a padá to jen v multiplayeru omlouvám se že jsem to opoměl
nehraješ náhodou multiplayer ?[/quote]
v teplotách to neni a padá to jen v multiplayeru omlouvám se že jsem to opoměl
No pročítal jsem net a na multiplayer jsem tam totiž narazil. Hra asi nebude originál CO :notsure Tady se warez neřeší :angry
Ty mozna ne, ale intel procesory maji turbo mode - pretaktovavaji se samy pri vyitezi mene jader. Uz jsem jednou psal, at si zkontrolujes jestli to je i u toho tvyho a at ho v BIOSu kdyztak vypnes.
[quote=zelenac22]Teploty jsou v pořádku.[/quote]
Ne, ze bych ti neveril, ale takovi odbornici co tohle hned napsali tu byli a bude lepsi kdyz posles grafy z OCCT (10-20 minut CPU i GPU zvlast, spis tech 20 minut).
[quote=zelenac22]Teploty jsou v pořádku.[/quote]
Ne, ze bych ti neveril, ale takovi odbornici co tohle hned napsali tu byli a bude lepsi kdyz posles grafy z OCCT (10-20 minut CPU i GPU zvlast, spis tech 20 minut).
[quote=zelenac22;386090]tak posilam grafy : zdaj se ok ?[/quote]
Koukam, ze teplotu GPU to nemonitoruje, ale ta vypada OK.
Spust OCCT a pres spustenim testu nastav ve spravci uloh, aby bezel jen na 1 jadre procesoru (procesy -> pravym klikni na occt a nastav sprazeni). Pak posli jen ty 4 grafy s teplotou CPU (0-3)
Koukam, ze teplotu GPU to nemonitoruje, ale ta vypada OK.
Spust OCCT a pres spustenim testu nastav ve spravci uloh, aby bezel jen na 1 jadre procesoru (procesy -> pravym klikni na occt a nastav sprazeni). Pak posli jen ty 4 grafy s teplotou CPU (0-3)