Který wallpaper Tichý výkon se Vám líbí nejvíce?
Podívejte se výše na 10 nejlepších wallpaperů na téma Tichý výkon (po kliknutí na miniaturu se zobrazí větší verze) a dejte hlas až třem z nich, které se Vám nejvíce líbí.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá chladič procesoru Noctua NH-D14 nebo ventilátor Noctua NF-P12.
Hlasujte a vyhrajte:
Pokud se ankety zúčastníte, budete po jejím ukončení zařazeni do losování o tři ventilátory Noctua NF-P12.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá chladič procesoru Noctua NH-D14 nebo ventilátor Noctua NF-P12.
Hlasujte a vyhrajte:
Pokud se ankety zúčastníte, budete po jejím ukončení zařazeni do losování o tři ventilátory Noctua NF-P12.
ziskal si me LeArchitecto: 1
sice bych to na plose jako wall tezko snesl ale je to proste perfektni napad.....
sice bych to na plose jako wall tezko snesl ale je to proste perfektni napad.....
No, a to je právě ono. Tady se soutěží o nejlepší wallpaper, tedy hlasuju jenom pro to, co bych byl ochoten si na plochu pustit.
To je problém snad každého kola ... toto kole je smutné v tom, že jako wall je absolutně nepoužitelný každý z nich :o
[quote=kevin00;402951] toto kole je smutné v tom, že jako wall je absolutně nepoužitelný každý z nich :o[/quote]
No jo, lidi si neuvědomují, že se soutěž jmenuje SHWallpaper. Jinak si ale nemyslím, že by každý z nich byl jako wall nepoužitelný, např. Slateův kousek imho splňuje všecko co by měl správný wall splňovat. :slug I když toto je zřejmě dosti subjektivní pocit.
No jo, lidi si neuvědomují, že se soutěž jmenuje SHWallpaper. Jinak si ale nemyslím, že by každý z nich byl jako wall nepoužitelný, např. Slateův kousek imho splňuje všecko co by měl správný wall splňovat. :slug I když toto je zřejmě dosti subjektivní pocit.
Definuj wallpaper. Protože já si pod tím představím třeba něco jiného než ty. A k té soutěži tak přistupují všichni. Vzhledem k tomu , že témata těch kol ti dost svazují ruce, tak bych se za tou představou "wallpaperu" tolik nehnal. Na plochu si mohu dát cokoliv.
[quote=Strogg_CZ;402972]Na plochu si mohu dát cokoliv.[/quote]
Asi tak. Obzvlášť, pokud mám plochu bez ikon
Asi tak. Obzvlášť, pokud mám plochu bez ikon
Měl bych dotaz. Na vaší hlavní stránce svethardware.cz je upoutavka na hlasování do tohoto kola a v té upoutávce jsou tam pořád 3 stejne wallpapery z tohoto kola. To značí průbežné pořadí ?
Ne, toto mohu vyloučit. Nevím dle jakého algorytmu jsou vybírány, ale neopdovídá to průběžnému pořadí.
[quote=Strogg_CZ;402972]Definuj wallpaper. Protože já si pod tím představím třeba něco jiného než ty. A k té soutěži tak přistupují všichni. Vzhledem k tomu , že témata těch kol ti dost svazují ruce, tak bych se za tou představou "wallpaperu" tolik nehnal. Na plochu si mohu dát cokoliv.[/quote]
Svazují ruce??? Ta témata jsou tak volná, že víc už by se jednalo o abstrakci!
Stačí se podívat na nápady jednotlivých wallů každého kola... málokdy někdo zpracovává stejný nápad :confused:
Svazují ruce??? Ta témata jsou tak volná, že víc už by se jednalo o abstrakci!
Stačí se podívat na nápady jednotlivých wallů každého kola... málokdy někdo zpracovává stejný nápad :confused:
Tjn. na takhle zadaný témata se dá udělat prakticky všechno (když se to nějak dobře napíše do popisu). :thumb
Ja som síce vybral lukas8178 - na desktope mám radšej tmavé, tlmené pozadie, ale ako nápad sa mi najviac páči LeArchitecto. Obrázok a nápad výborný, len sa mi to nehodí ako pozadie.
Panáček rád veselý barvičky :)
LeArchitekto suprovej nápad i solidní provedení, ale je to pomalu na diskvalifikaci, protože to se jako wallpaper použít nedá. Co jsem procházel jednotlivý práce, tak jsem našel maximálně tři, který bych si na plochu dal.. jenže kdo z toho má potom zase vybírat :@
LeArchitekto suprovej nápad i solidní provedení, ale je to pomalu na diskvalifikaci, protože to se jako wallpaper použít nedá. Co jsem procházel jednotlivý práce, tak jsem našel maximálně tři, který bych si na plochu dal.. jenže kdo z toho má potom zase vybírat :@
Hodnocení wallpaperů ve 27. kole Tichý výkon máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
V anketě o nejlepší wallpaper bylo uděleno 209 hlasů.
Finálové pořadí:
1. místo: LeArchitecto_1 (43% hlasů) – odměna: chladič procesoru Noctua NH-D14 a 3500 kreditů
2. místo: Prott_1 (29% hlasů) – odměna: ventilátor Noctua NF-P12 a 2000 kreditů
3. místo: Slate_1 (26% hlasů) – odměna: ventilátor Noctua NF-P12 a 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
Dnes ještě dojde k vylosování tří účastníků ankety, z nichž každý získá ventilátor Noctua NF-P12.
V anketě o nejlepší wallpaper bylo uděleno 209 hlasů.
Finálové pořadí:
1. místo: LeArchitecto_1 (43% hlasů) – odměna: chladič procesoru Noctua NH-D14 a 3500 kreditů
2. místo: Prott_1 (29% hlasů) – odměna: ventilátor Noctua NF-P12 a 2000 kreditů
3. místo: Slate_1 (26% hlasů) – odměna: ventilátor Noctua NF-P12 a 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
Dnes ještě dojde k vylosování tří účastníků ankety, z nichž každý získá ventilátor Noctua NF-P12.
[quote=slate;405943]Gratulace vítězi :thumb[/quote]
Já bych pogratuloval nejen vítezi, ale i ostatním :thumb
Já bych pogratuloval nejen vítezi, ale i ostatním :thumb
Děkuji všem, kteří hlasovali a těším se zájmu o celý web. Nejen o tuto soutěžní část. Děkuji i administrátorům a všem, kteří se starají o chod SH.
Plné uznání vítězi za perfektní nápad i provedení. Můj favorit na 2. místě (a na ploše :)), co víc si přát.
Vylosovaní účastníci finálové ankety:
Odměna: 12cm ventilátor Noctua NF-P12
Výherci: Alexas, MajklGT, Gulde
Gratulujeme!
Výherce zkontaktujeme do 48 hodin zasláním e-mailu na adresu uvedenou v jejich profilu zde na SHW. Budeme od nich potřebovat adresu v rámci České republiky a tel. číslo, posléze jim ceny odešleme pomocí DPD.
Odměna: 12cm ventilátor Noctua NF-P12
Výherci: Alexas, MajklGT, Gulde
Gratulujeme!
Výherce zkontaktujeme do 48 hodin zasláním e-mailu na adresu uvedenou v jejich profilu zde na SHW. Budeme od nich potřebovat adresu v rámci České republiky a tel. číslo, posléze jim ceny odešleme pomocí DPD.