Monitor s jakou technologií používáte u svého PC?
- TN
- PVA
- IPS
- Nevím
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Doma S-PVA, předtím jsem měl MVA. V práci klasické TN. Mám rád malý jas monitoru, takže IPS monitory mi moc nevyhovují.
IPS na Primary, TN na Secondary, doma i v práci. Doma k tomu ještě třetí zkalibrovaný CRT (z práce) pro kontrolu... ;)
V práci TN a doma kvalitný 100 Hz CRT.
Prečo nie je v ankete CRT ? H´m´m´ ?
Sú určite, ešte mnohý taký, čo nevymenili kvalitný a v tej dobe patrične drahý CRT model, za dnešný rozšírený, ale bohužiaľ nie veľmi kvalitný (vlastnosťami) TN panel :-).
Aj ja čakám na niečo kvalitné so slušnou cenou aby som deduška CRT poslal na zaslúžený dôchodok.
Sú určite, ešte mnohý taký, čo nevymenili kvalitný a v tej dobe patrične drahý CRT model, za dnešný rozšírený, ale bohužiaľ nie veľmi kvalitný (vlastnosťami) TN panel :-).
Aj ja čakám na niečo kvalitné so slušnou cenou aby som deduška CRT poslal na zaslúžený dôchodok.
Domácí primární 24" monitor H-IPS a sekundární 40" monitor PVA :thumb
Pracovní 23" TN :thumbdown
Ač diagnostikován jako barvoslepý :D , tak i já vidím obrovský rozdíl mezi TN a IPS/PVA.
Pracovní 23" TN :thumbdown
Ač diagnostikován jako barvoslepý :D , tak i já vidím obrovský rozdíl mezi TN a IPS/PVA.
Doma TN a televize TN, v práci 2x TN a 1x CRT (jen na testování PC), v notebooku TN
ať si každej říká co chce, tak mě TN technologie stačí
(jen v tom notebooku je to dost slabé s pozorovacími úhly, ale fotky tam neupravuju takže je to jedno)
ať si každej říká co chce, tak mě TN technologie stačí
(jen v tom notebooku je to dost slabé s pozorovacími úhly, ale fotky tam neupravuju takže je to jedno)
[quote=Jura2;414902]V práci TN a doma kvalitný 100 Hz CRT.
Aj ja čakám na niečo kvalitné so slušnou cenou aby som deduška CRT poslal na zaslúžený dôchodok.[/quote]
Přesně tak. Desetitisíce na kvalitní LCD zatím nemám, tak mám zatím stále ve své době špičkový 21'' NEC :)
Aj ja čakám na niečo kvalitné so slušnou cenou aby som deduška CRT poslal na zaslúžený dôchodok.[/quote]
Přesně tak. Desetitisíce na kvalitní LCD zatím nemám, tak mám zatím stále ve své době špičkový 21'' NEC :)