Diskuze k anketě na SHW (Jaký máte monitor z hlediska technologie?)
20" wide del2005FPW, ktery ma S-IPS (ale cekal jsem od nej vic, nez nakonec prokazal)
pak 17" HP LP 1740..
a do tretice super-shit panel v notebooku MSI, ktery ma spatne snad uplne vsechno :-)
pak 17" HP LP 1740..
a do tretice super-shit panel v notebooku MSI, ktery ma spatne snad uplne vsechno :-)
CRT 19", plánuju nějaké větší LCD a pak budu oba provozovat zárověň takže by pro mě nebyla v klasování kolonka, jo jo statistika je něco jako kladivo kleště a šroubovák v jednom kuse nářadí :-))
17" Hyundai (LCD, TN) => hlavně hry a internet
21" DELL (CRT, Trinitron) => filmy, hry, fotky, grafika
21" DELL (CRT, Trinitron) => filmy, hry, fotky, grafika
Zdravím
Když monitor, tak LG L2000C-SF - LCD 20". Mám ho doma a nemohu si ho vynachválit :) I Counter Strike jede jako po másle.
Když monitor, tak LG L2000C-SF - LCD 20". Mám ho doma a nemohu si ho vynachválit :) I Counter Strike jede jako po másle.
Do práce jsem si vybral už před drahnou dobou 19" LCD EIZO L768 (PVA-II) a doma stále vystačím s 21" CRT DELL P1130. Výhledově bych ho rád nahradil LCD, ale není důvod pospíchat. Ze stávající nabídky to vidím stále na EIZO S1931, ale jeho cena asi nikdy nebude tam kde bych si ji představoval..
Já jsem zastánce přenosných počítačů, můj asus A6t je osazen 15,4" XWGA TFT s technologií crystalclear (hoodně lesklý panel s dobrým jasem), doma na hry do DualView zapřahávám CRT NEC MultiSync 22" 1600x1200@100Hz, naprostá spokojenost.
Prozatím plná spokojenost s CRT Hyundai ImageQuest F790D. Prozatím jsem nenašel LCD, které by plně uspokojilo moje požadavky a bylo ve slušné cenové hladině.
Zatím 17" CRT Eizo FlexScan T561 (sloužil výborně, ale už je čas na výměnu). Příští týden bude 19" LCD Eizo S1931SH-BK (S-PVA II).