Fx 5500- neni rozlisenie 1440x900
Chcel by som si kupit monitor LCD 16:10/9, a tato grafika mi nepodporuje toto rozlisenie, aj ked som stihol nejake ovladace. Ale pritom v settings mi ukazuje aj nejake wide rozlisenie. Znamena to ze mi tato grafika nepodporuje wide rozlisenie. Mozte mi s tymto problemom trochu help. Diki Rasto.
Chce to prostě pohledat na netu výpis podporovaných rozlišení na této kartě.
Pohledám taky, pak si to tady třeba EDITuju...
Pohledám taky, pak si to tady třeba EDITuju...
Přidat svoje vlastní rozlišení by měl umět PowerStrip (návod).
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf_fx/5500.htm neni to stejna znacka ale to snad nebude vadit
Mrknul jsem na to a vidím:
Max. Resolution 2560 x 1600
Takže rozlišení 1440 x 900 s největší pravděpodobností podporovat bude ;)
Můžete být klidný ;)
Max. Resolution 2560 x 1600
Takže rozlišení 1440 x 900 s největší pravděpodobností podporovat bude ;)
Můžete být klidný ;)
jak vis ze ta grafika to rozliseni nepodporuje? imho na 95% ano, jen asi ted pouzivas 4:3 tak se ti sirokouhle rozliseni nezobrazuji (coz je logicke). proste jak ten monitor zapojis tak ti tam ty rozliseni naskoci
mas nainstalovane ovladace od LCD?
malo by to pridat dane rozlisenie
ak nie tak powerstrip to isti :)
malo by to pridat dane rozlisenie
ak nie tak powerstrip to isti :)
[QUOTE=mech13;36552]jak vis ze ta grafika to rozliseni nepodporuje? imho na 95% ano, jen asi ted pouzivas 4:3 tak se ti sirokouhle rozliseni nezobrazuji (coz je logicke). proste jak ten monitor zapojis tak ti tam ty rozliseni naskoci[/QUOTE]
Myslim, ze tu bude pes zakopnay ;) Ked kupis to LCD, urcite sa ti tam ta moznost zobrazi, dokonca sa mi zda, ze aj FX 5200 podporovla take vysoke rozlisenie .... ;)
Myslim, ze tu bude pes zakopnay ;) Ked kupis to LCD, urcite sa ti tam ta moznost zobrazi, dokonca sa mi zda, ze aj FX 5200 podporovla take vysoke rozlisenie .... ;)