Sekání videí výkon PC jede na 100%
Ahoj,
mám problémek s videi a aplikacemi na netu. Př. na youtube mám kvalitu na 360p a seká se musím jet na 240p ale to je nekoukatelné (dříve to nedělalo). Mám starší PC... býval daleko rychlejší, teď je z něj šnek :-((( stahla jsem program registry mechanic na vyčištění, trochu se zrychlil ale stejně... Poraďte prosím
mám problémek s videi a aplikacemi na netu. Př. na youtube mám kvalitu na 360p a seká se musím jet na 240p ale to je nekoukatelné (dříve to nedělalo). Mám starší PC... býval daleko rychlejší, teď je z něj šnek :-((( stahla jsem program registry mechanic na vyčištění, trochu se zrychlil ale stejně... Poraďte prosím
Pročisti systém pomocí Ccleaneru, zkontroluj programy spouštěné po startu počítače.
Jaké je vytížení procesoru při přehrávání videa ? "Sekání" se projevuje pouze "na netu" nebo i při přehrávání jakéhokoliv videa pomocí přehrávače ?
Máš aktualizovaný Flash player ?
Jaké je vytížení procesoru při přehrávání videa ? "Sekání" se projevuje pouze "na netu" nebo i při přehrávání jakéhokoliv videa pomocí přehrávače ?
Máš aktualizovaný Flash player ?
Ahoj,
ano seká se jen na netu. Grafika to asi nebude sem tam hraju 3D hry v PC (Momentálně v počítači nemám žádnou) Vše jsem vymazala. Celkové místo na disku 37,2 GB, volné místo 23,1 GB.
CCleaner stahnu, nemusím tam nic nastavovat? Vše to udělá samo? Děkuji
ano seká se jen na netu. Grafika to asi nebude sem tam hraju 3D hry v PC (Momentálně v počítači nemám žádnou) Vše jsem vymazala. Celkové místo na disku 37,2 GB, volné místo 23,1 GB.
CCleaner stahnu, nemusím tam nic nastavovat? Vše to udělá samo? Děkuji
Ano, stejné ... [quote=kevin00;507280]Zkoušela jsi přehrávat YT videa v jiném webovém prohlížeči ?[/quote]
Antiviry ne, nemám žádný, jednou za čas ho stahnu a projedu PC, ale pak ho zase odinstaluji. V příloze PrtScn procesů při spuštěném videu.
[quote=Deee-aN;507297]Co ukazuje Správce úloh na záložce Procesy při přehrávání videa?
Netlučou se ti antiviry?[/quote]
[quote=Deee-aN;507297]Co ukazuje Správce úloh na záložce Procesy při přehrávání videa?
Netlučou se ti antiviry?[/quote]
Super, teď ještě tu druhou půlku... BTW kdo ti poradil nepoužívat antivir na nejohroženějším OS? :mistake
Na to se vy*er, stáhni Malwarebyte's Antimalware a proskenuj (případně odstraň nalezené breberky). Srozumitelný výpis programů, které startují "po startu" je v CCleaneru.
Samozřejmě by nebylo od věci zkontrolovat jestli máš vůbec nainstalované ovladače od grafiky ;) (nejpoužívanější ovladače mají standartně v liště svojí ikonku - Intel monitor, ATI kuličky a nVidie zelený oko - pokud nemáš tak to může být onen problém protože by to mělo video přežvejkat sebezablešenější ;))
Kevine ty *** na co metrovej výpis z Hijacka? Myslíš, že se v tom chudák holka vyzná?
Samozřejmě by nebylo od věci zkontrolovat jestli máš vůbec nainstalované ovladače od grafiky ;) (nejpoužívanější ovladače mají standartně v liště svojí ikonku - Intel monitor, ATI kuličky a nVidie zelený oko - pokud nemáš tak to může být onen problém protože by to mělo video přežvejkat sebezablešenější ;))
Kevine ty *** na co metrovej výpis z Hijacka? Myslíš, že se v tom chudák holka vyzná?
Jeden z počítačů, bylo mi řečeno, že to zbytečně zabírá místo a spomaluje počítač. Sem tam stáhnu AVG nebo nortona a zas je odinstaluju po projetí PC.
[quote=Richmond;507309]Super, teď ještě tu druhou půlku... BTW kdo ti poradil nepoužívat antivir na nejohroženějším OS? :mistake[/quote]
[quote=Richmond;507309]Super, teď ještě tu druhou půlku... BTW kdo ti poradil nepoužívat antivir na nejohroženějším OS? :mistake[/quote]
Hijacka? Ne opravdu nevyznám :D Ati mám. Program zkusím, a dám vědět
[quote=Richmond;507330]Na to se vy*er, stáhni Malwarebyte's Antimalware a proskenuj (případně odstraň nalezené breberky). Srozumitelný výpis programů, které startují "po startu" je v CCleaneru.
Kevine ty *** na co metrovej výpis z Hijacka? Myslíš, že se v tom chudák holka vyzná?[/quote]
[quote=Richmond;507330]Na to se vy*er, stáhni Malwarebyte's Antimalware a proskenuj (případně odstraň nalezené breberky). Srozumitelný výpis programů, které startují "po startu" je v CCleaneru.
Kevine ty *** na co metrovej výpis z Hijacka? Myslíš, že se v tom chudák holka vyzná?[/quote]
[quote=KaraLane;507346]Hijacka? Ne opravdu nevyznám :D[/quote]
Taky ten log co Ti z toho vyběhne vložíš sem (což jsem ostatně psal) ;)
Taky ten log co Ti z toho vyběhne vložíš sem (což jsem ostatně psal) ;)
[quote=Richmond;507309]Super, teď ještě tu druhou půlku... [/quote]
Na co druhou pulku? 47+2+2=51 (z 52%) a to staci, ne?
Jiz to tu padlo, mas aktualni flash player? Mas tam ovladace graf. karty od vyrobce?
Zkus vypnout/zapnout HW akceleraci flash videa (pravym tl. ve videu).
Na co druhou pulku? 47+2+2=51 (z 52%) a to staci, ne?
Jiz to tu padlo, mas aktualni flash player? Mas tam ovladace graf. karty od vyrobce?
Zkus vypnout/zapnout HW akceleraci flash videa (pravym tl. ve videu).
Jo ještě takové info, dala jsem můj comp kámošovi IT technolog, s tím to problémem, bohužel problém nevyřešil naopak mi počítač vrátil ještě v horším stavu. Mám totiž pouze kopii systému Windows XP a on samozřejmě nechal udělat aktualizace a je to v prd**i zčernala plocha a hlásí mi to, no však víte co... Tak jsem řekla že se na nějakýho kamaráda vys**u, že zkur**t si to umím taky sama :-(
Když zmačknu pravé tlačítko (ve videu) tak tam nic o HW akceleraci nemám
[quote=zsdx;507348]Na co druhou pulku? 47+2+2=51 (z 52%) a to staci, ne?
Zkus vypnout/zapnout HW akceleraci flash videa (pravym tl. ve videu).[/quote]
[quote=zsdx;507348]Na co druhou pulku? 47+2+2=51 (z 52%) a to staci, ne?
Zkus vypnout/zapnout HW akceleraci flash videa (pravym tl. ve videu).[/quote]
No a dostanu se do toho jak co je Hia...?
[quote=kevin00;507347]Taky ten log co Ti z toho vyběhne vložíš sem (což jsem ostatně psal) ;)[/quote]
[quote=kevin00;507347]Taky ten log co Ti z toho vyběhne vložíš sem (což jsem ostatně psal) ;)[/quote]
Ok tady to máš celé, opět při přehrávání videa
[quote=Deee-aN;507316]Ono by v tom Správci stačilo to seřadit podle míry zatížení procesoru - klik na tlačítko CPU.[/quote]
[quote=Deee-aN;507316]Ono by v tom Správci stačilo to seřadit podle míry zatížení procesoru - klik na tlačítko CPU.[/quote]
HW akcelerace byla celou dobu zapnuta...
[quote=KaraLane;507352]Když zmačknu pravé tlačítko (ve videu) tak tam nic o HW akceleraci nemám[/quote]
[quote=KaraLane;507352]Když zmačknu pravé tlačítko (ve videu) tak tam nic o HW akceleraci nemám[/quote]
[quote=KaraLane;507353]No a dostanu se do toho jak co je Hia...?[/quote]
Analýza výpisu programu HijackThis - analýzou se nezabývej, pouze sem vlož výpis z logu
Analýza výpisu programu HijackThis - analýzou se nezabývej, pouze sem vlož výpis z logu
1. je to kretén a ne ajťák (soudě podle aktualizací), plně souhlasím + bych mu utrhnul obě ruce v loktech aby n nic nemoh hrabat protože - jak je známo - XP jsou natvrdlý a v případě, že nastane problém není jiná cesta než reinstall (čímž se kradmo pibližuju realitě, kdy tě nenuceně směruji na instalaci Win Vista nebo 7...)
2. Co jsou zač:
3. Uvažovala jsi někdy o kompletní reinstalaci systému, případně nad upgradem třeba na Sedmičky nebo Visty?
edit: Kevine ty si fakt debí* co linkuje na svoje stránky :D Jen tak mezi řečí - co přesně dělá Hijack abys nám to teda osvětlil pane I§m so fokin cool for blocking people (anyways když seš mod tak je ti to howno platný :D)
2. Co jsou zač:
3. Uvažovala jsi někdy o kompletní reinstalaci systému, případně nad upgradem třeba na Sedmičky nebo Visty?
edit: Kevine ty si fakt debí* co linkuje na svoje stránky :D Jen tak mezi řečí - co přesně dělá Hijack abys nám to teda osvětlil pane I§m so fokin cool for blocking people (anyways když seš mod tak je ti to howno platný :D)
Takže jak to jen říct.... jsem v prdel* jak baťa s dřevákama... po nainstalování a projetí PC tím Malware antivirem... mi to našlo 5 škodlivejch něco... pro jejich odstranění jsem na žádost programu restartovala počítač a stalo se něco co by snad nasra*o každého nabootoval se systém v rozlišení 800x800 a barvy 4 bity a nejde zvednout takže se ptám? Co stím??? Viz přílohy
Mě se ptáš co jsou zač? Nevím :-(
[quote=Richmond;507362]1. je to kretén a ne ajťák (soudě podle aktualizací), plně souhlasím + bych mu utrhnul obě ruce v loktech aby n nic nemoh hrabat protože - jak je známo - XP jsou natvrdlý a v případě, že nastane problém není jiná cesta než reinstall (čímž se kradmo pibližuju realitě, kdy tě nenuceně směruji na instalaci Win Vista nebo 7...)
2. Co jsou zač:
edit: Kevine ty si fakt debí* co linkuje na svoje stránky :D Jen tak mezi řečí - co přesně dělá Hijack abys nám to teda osvětlil pane I§m so fokin cool for blocking people (anyways když seš mod tak je ti to howno platný :D)[/quote]
[quote=Richmond;507362]1. je to kretén a ne ajťák (soudě podle aktualizací), plně souhlasím + bych mu utrhnul obě ruce v loktech aby n nic nemoh hrabat protože - jak je známo - XP jsou natvrdlý a v případě, že nastane problém není jiná cesta než reinstall (čímž se kradmo pibližuju realitě, kdy tě nenuceně směruji na instalaci Win Vista nebo 7...)
2. Co jsou zač:
edit: Kevine ty si fakt debí* co linkuje na svoje stránky :D Jen tak mezi řečí - co přesně dělá Hijack abys nám to teda osvětlil pane I§m so fokin cool for blocking people (anyways když seš mod tak je ti to howno platný :D)[/quote]
Win Vistu jsem měla v notebooku a už bych to nechtěla, zase nevím jestli by tenhle můj krempl utáhl win 7 :-/
Win7 = osekaná Vista
Mimochodem ty XP jsou legal? Jestli jo tak ok, reaktivace by měla proběhnout v pořádku + nainstalovat iovladače na VGA by neměl být problém...
PS: kolik těch breberek ti to našlo?
Jo a co si budem nalhávat, ATIna je na ovladače pěknej srá* takže ty správný budeš hledat třeba den-dva... Na druhou stranu víš jaká to bude pecka když budou fungovat hned ty první?
Mimochodem ty XP jsou legal? Jestli jo tak ok, reaktivace by měla proběhnout v pořádku + nainstalovat iovladače na VGA by neměl být problém...
Jo a co si budem nalhávat, ATIna je na ovladače pěknej srá* takže ty správný budeš hledat třeba den-dva... Na druhou stranu víš jaká to bude pecka když budou fungovat hned ty první?
[quote=KaraLane;507367]Tak jo máš to tu v příloze[/quote]
Fixni tyto vstupy:
R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - (no file)
O4 - HKLM\..\RunOnce: [AvgUninstallURL] cmd.exe /c start http://www.avg.cz/cz.special-uninstallation-feedback-appf?lic=NFVIMlctM1NYM0UtR0 hHWDktQUZISjMtUFcyUU4tWjlLSDQ"&"inst=NzctMTI5MjIzMjkyNy1YTzM2KzEtRkwxMCsxLUREVCs wLVRVRyszLUREMTBGKzEtU1QxMEZBUFArMS1GMTBNMTJSKzEtVklQMTIrMS1VMTArMS1UTCsx"&"prod =90"&"ver=10.0.1411
Po startu systému se spouští B2CNotiAgent.exe, což by mohl být eventuální je problém. V jakém umístění se soubor nachází ? Máš mobilní telefon LG, který připojuješ k počítači ?
BTW Máš hrozně zaneřáděný systém vším možným balastem, chtělo by to kompletní údržbu, případně reinstall systému by asi byl rychlejší.
Fixni tyto vstupy:
R3 - URLSearchHook: (no name) - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - (no file)
O4 - HKLM\..\RunOnce: [AvgUninstallURL] cmd.exe /c start http://www.avg.cz/cz.special-uninstallation-feedback-appf?lic=NFVIMlctM1NYM0UtR0 hHWDktQUZISjMtUFcyUU4tWjlLSDQ"&"inst=NzctMTI5MjIzMjkyNy1YTzM2KzEtRkwxMCsxLUREVCs wLVRVRyszLUREMTBGKzEtU1QxMEZBUFArMS1GMTBNMTJSKzEtVklQMTIrMS1VMTArMS1UTCsx"&"prod =90"&"ver=10.0.1411
Po startu systému se spouští B2CNotiAgent.exe, což by mohl být eventuální je problém. V jakém umístění se soubor nachází ? Máš mobilní telefon LG, který připojuješ k počítači ?
BTW Máš hrozně zaneřáděný systém vším možným balastem, chtělo by to kompletní údržbu, případně reinstall systému by asi byl rychlejší.
[quote=kevin00;507371]
BTW Máš hrozně zaneřáděný systém vším možným balastem, chtělo by to kompletní údržbu, případně reinstall systému by asi byl rychlejší.[/quote]
A na to jsi potřeboval Hijacka? Wow :D
BTW Máš hrozně zaneřáděný systém vším možným balastem, chtělo by to kompletní údržbu, případně reinstall systému by asi byl rychlejší.[/quote]
A na to jsi potřeboval Hijacka? Wow :D
Ne nejsou legal, stačí si přečíst příspěvky před tím. Lg jsem měla odinstalovala, ale tohle se mi tam stejně furt objevuje a nevím jak to odstranit :-/
[quote=Richmond;507370]Win7 = osekaná Vista
Jo a co si budem nalhávat, ATIna je na ovladače pěknej srá* takže ty správný budeš hledat třeba den-dva... Na druhou stranu víš jaká to bude pecka když budou fungovat hned ty první?[/quote]
[quote=kevin00;507371]Fixni tyto vstupy:
[quote=Richmond;507370]Win7 = osekaná Vista
Jo a co si budem nalhávat, ATIna je na ovladače pěknej srá* takže ty správný budeš hledat třeba den-dva... Na druhou stranu víš jaká to bude pecka když budou fungovat hned ty první?[/quote]
[quote=kevin00;507371]Fixni tyto vstupy:
Na komplet odinstalaci programů bych doporučil třeba Revo Unninstaller Portable - ten to bere poctivě ;) (navíc uzkáže co zbylo po standartní odinstalaci - člověk si pak celkem rychle dokáže udělat obrázek jak špatně je na tom systém co se zablešení týče a hlavně jak moc je to operační anebo systém :D)
Pokud nejsou XP legál tak se vysvětluje io WGA.exe + černá obrazovka. Nasi teď nepamatuju z hlavy kterej aktivátor fungoval nicméně bych napřed zkusil key viewer a ačal hledat něco jako 8bcd7 (matně si vzpomínám že to byly SP1 a nebyl problém s SP3 což by mělo fachat i přes upgrade toho ajtý-neajtý) na googlu :slug
Pokud nejsou XP legál tak se vysvětluje io WGA.exe + černá obrazovka. Nasi teď nepamatuju z hlavy kterej aktivátor fungoval nicméně bych napřed zkusil key viewer a ačal hledat něco jako 8bcd7 (matně si vzpomínám že to byly SP1 a nebyl problém s SP3 což by mělo fachat i přes upgrade toho ajtý-neajtý) na googlu :slug
Jak promiň? Pořádně na něj zabuč - nikdo tu neřeší warez, já si přece vzpomněl na kus něčeho co možná vzdáleně něco připomíná ;) V člověčině to znamená najít XP Key Changer a jak již název napovídá použít jej (tohle je to pravé omezení fóra - doporučuju přečíst Kevine)
edit: SZ nečtu, zaprvé jsem na to sexy, za druhé línej a za třetí moc vedro i na kvalitní nabádky k sexu, nicméně večer popřemýšlím (většinou jsem pro každou kravinu, ale jak je takhle vedro tak nefunguju...) ;)
edit: SZ nečtu, zaprvé jsem na to sexy, za druhé línej a za třetí moc vedro i na kvalitní nabádky k sexu, nicméně večer popřemýšlím (většinou jsem pro každou kravinu, ale jak je takhle vedro tak nefunguju...) ;)
To jsem udělala ale... přečti si SZ prosímmm
[quote=Richmond;507391]Jak promiň? Pořádně na něj zabuč - nikdo tu neřeší warez, já si přece vzpomněl na kus něčeho co možná vzdáleně něco připomíná ;) V člověčině to znamená najít XP Key Changer a jak již název napovídá použít jej (tohle je to pravé omezení fóra - doporučuju přečíst Kevine)[/quote]
[quote=Richmond;507391]Jak promiň? Pořádně na něj zabuč - nikdo tu neřeší warez, já si přece vzpomněl na kus něčeho co možná vzdáleně něco připomíná ;) V člověčině to znamená najít XP Key Changer a jak již název napovídá použít jej (tohle je to pravé omezení fóra - doporučuju přečíst Kevine)[/quote]
Kevine si NEJ
[quote=kevin00;507384]Dle pravidel fóra je zakázáno řešit warez ... doporučuji si přečíst pravidla fóra.[/quote]
[quote=kevin00;507384]Dle pravidel fóra je zakázáno řešit warez ... doporučuji si přečíst pravidla fóra.[/quote]
Co si o tom myslíte, myslíte že to bude grafikou? Richmonde ty jsi říkal něco že ovladač ati stojí za ho**o, je něco jiného co by posloužilo jako ovladač k mé gr. kartě?
Jo tyhle otazníky...
PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_6609107D&REV_11\3&267A616A&0&51
PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_6609107D&REV_11\3&267A616A&0&50
těžko říct k čemu to je, prý k tomu není ovladač nainstalován
PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_6609107D&REV_11\3&267A616A&0&51
PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_6609107D&REV_11\3&267A616A&0&50
těžko říct k čemu to je, prý k tomu není ovladač nainstalován
Nainstaluj tento ovladač a posléze překontroluj správce zařízení jestli zmizeli oba otazníky.
[quote=KaraLane;507407]S kterým otazníkem, jaká zařízení? Jsem prostě natvrdlá :/[/quote]
Multimediální adaptér.
[quote=KaraLane;507400]2x grafická karta??? Blbost ne?[/quote]
To nejsou 2 grafické karty, ale 2 výstupy na monitor.
Multimediální adaptér.
[quote=KaraLane;507400]2x grafická karta??? Blbost ne?[/quote]
To nejsou 2 grafické karty, ale 2 výstupy na monitor.
[QUOTE=KaraLane;507273]Ahoj,
mám problémek s videi a aplikacemi na netu. Př. na youtube mám kvalitu na 360p a seká se musím jet na 240p ale to je nekoukatelné (dříve to nedělalo). Mám starší PC... býval daleko rychlejší, teď je z něj šnek :-((( stahla jsem program registry mechanic na vyčištění, trochu se zrychlil ale stejně... Poraďte prosím[/QUOTE] Ja mám stejní problém. Taky mi sekají videa ale hardware na grafiku mám nainstalovanou a taky hraju hry takže v tom to nebude. Jakmile spustím jakékoli online video či už youtube nebo přehrát archiv televize tak to seká. Stahoval sem již i kodeky atď. Nic nezabírá. Jedná se o Acer Travelmate 2430.
mám problémek s videi a aplikacemi na netu. Př. na youtube mám kvalitu na 360p a seká se musím jet na 240p ale to je nekoukatelné (dříve to nedělalo). Mám starší PC... býval daleko rychlejší, teď je z něj šnek :-((( stahla jsem program registry mechanic na vyčištění, trochu se zrychlil ale stejně... Poraďte prosím[/QUOTE] Ja mám stejní problém. Taky mi sekají videa ale hardware na grafiku mám nainstalovanou a taky hraju hry takže v tom to nebude. Jakmile spustím jakékoli online video či už youtube nebo přehrát archiv televize tak to seká. Stahoval sem již i kodeky atď. Nic nezabírá. Jedná se o Acer Travelmate 2430.