S novou skříní bude víc ventilátorů. Protože mám počítač v rohu místnosti, pod rohovým stolem který nemá po stranách nohy ale podpůrné desky potřebuji řídit ventilátory nějak inteligentně aby ve skříni byl průvan co studený vzduch nasaje a horky vyfoukne ven. Do té doby než (pokud to vůbec bude) předělám chlazení na kapalinové nebo plynové. Co jsem se tak nějak rozhlížel tak se mi líbí BITFENIX Recon ne tak kvůli připojení na net (nenechávám pc puštěný celý den) ale kvůli jeho automatickému režimu. Nevím však jestli automatika je jen hlídání otáček ventilátoru nebo jestli je to automatika co se právě stará aby ve skříni byl průvan. Vyznáte se v tom někdo ? Máte někdo tento forichtung a nebo mi dokonce doporučíte jiný, vhodnější. Nechci obyčejné poťáky na řízení otáček motoru.
Ještě mě napadlo. Logika by velela aby čidlo teploty co "řídí" ventilátory na vstupu měřili teplotu před výstupními ventilátory, tzn. aby hlídali kolik čerstvého, chladného vzduchu je třeba. A ty co "řídí" výstupní ventilátory by pak měli být venku ze skříně a měřit teplotu vystupující z počítače aby věděli kolik je třeba točit aby se teplý vzduch dostal ven z kisny.