Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 115

Téma: Nesprávně fungující CrossfireX na Radeon Hd 7870

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    Ahoj mám menší problém s funkcí CrossfireX. V PC mám 2x Gigabyte Radeon HD 7870 propojené můstkem ale při spuštění CCC mi to ukazuje ze pracuje jen jedna z nich. Mám tam nainstalované ovladače nejnovější verzi zaškrtnuté pole pro CrossfireX. A i přesto jedna z nich nejde.Obě jsem zvlášť zkoušel zda jdou jednotlivě a jdou obě. Už nvm kde by mohl byt problém.

    Obsah PC sestavy : Základní deska - Asus F1A75-V PRO
    CPU - AMD Athlon II X4 651
    GPU - Gigabyte Radeon HD 7870
    Zdroj - 850W
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Vážně si myslíš že tenhle procesor to dokáže uživit ? I kdyby se ti to povedlo opravit tak ten procesor dokáže ztěží uživit jednu tu kartu.

    Jinak si zkus ODSTRANIT ovladače (nějakým programem) a znovu nainstalovat. Zkontroluj napájení a třeba ty karty ve slotech prohoď.

    BTW. co je to za zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    zdroj - Enermax NAXN 82+ ENM850EWT 850W Bronze
    Problem je v tom ze to bych jsem si musel asi i poridit jinou zakladni deskau abych je uzivil ne ? Nejsem si jistej ale vykonejsi zdroj se na tuhle desku nedela ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Jde o výkon procesoru který prostě není dostačující pro dvě mainstream karty z 2012. Zdroj je OK. Odstranil jsi ovladače a znova nainstaloval ? Zkus si ještě nainstalovat GPU-Z mělo by tam být gpu 1/gpu 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    Porat mi to neslo asi trikrat jsem je preinstaloval a nic a pak jsem zkusil dat crossfire co jsem mel k predchozi grafice na to a najednou mi to de bez problemu takze jestli to nebylo nejakym spatnym kontaktem

    ---------- Doplněno v 00:07 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 00:06 ----------

    A jakej by byl asi tak dostacujici procesor ?? jen pro predstavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Na odstranovani AMD ovladacu se mi osvedcila AMD Cleanup utility

    http://drivers.softpedia.com/downloa...leanup+Utility
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Tak aspoň i3 nebo nějaký Phenom II X4 ale spíš, když už tak vzít X6.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    Dobre diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    a co kdybych si poridil tyhle dve soucastky postacilo by to na plnej vikon ??? http://www.alza.cz/gigabyte-990fxa-ud3-d241217.htm http://www.alza.cz/amd-fx-8320-d360499.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Za ty peníze bys měl i5, která má 2x menší spotřebu. Pokud je to pouze na hraní tak bych bral radši i5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    prosimte zkus se mi mrknout co by sis poridil ty aby ti to vsechno frcelo pohromade tak jak by si chtel odkazy na ty danne komponenty
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Dal bych tam radsi tenhle: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0083098DTJ1YXO Za 300 navic lepci vykon
    A pokud bych ty tri kila nemel, tak usetrim na desce a vezmu B75 s chlazenou kaskadou, stejnak nemuzes taktovat, tak H-ckovej chipset je na hov*o
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...008M098DTK1ZBC
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Záleží na autorovi, ale souhlasím s tebou... Ta 4570 je dobrá volba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    31

    to je intel o tolik lepsi nez amd nebo jak to tam je vsichni doporucujou intel ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Radeony: Upgrade z GTX 260 na HD7850/7870/GTX 580
    Od xxxstalkerx v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 17-08-2012, 18:53
  2. Radeony: Hybrid CrossFireX pro HD4200
    Od rruuppiikk v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2011, 12:59
  3. Radeony: Hd5970 Crossfirex????
    Od Kazi4949 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 20:13
  4. Nesprávně vypalená data
    Od ToNiX v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 07:28
  5. Partition Magic - nesprávné uživání
    Od pang v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-12-2009, 11:47