Ahoj všichni, zřejmě budu potřebovat nový zdroj, při zátěži nedodává potřebné napětí GK, doporučte prosím značku a výkon, sestava viz podpis + posléze koupě 1tb disk, díky
Asi by bylo dobry, kdybys nam napsal, kolik penez chces za ten zdroj utratit....
EDIT: Jo a taky by me zajimalo k cemu mas proboha 900W zdroj?! Ta sestava si v plny zatezi nevezme vic nez 300W...
EDIT: Jo a taky by me zajimalo k cemu mas proboha 900W zdroj?! Ta sestava si v plny zatezi nevezme vic nez 300W...
Levna varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Stredni varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Drazsi varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Disk: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Stredni varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Drazsi varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Disk: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
díky, mám ten tagan už 9let a nemůžu si na něj stěžovat, ale už bude asi chycený, horizontální pruhy při hraní WOT asi nebude to pravé ořechové
Tu levnou variantu hnedle zavrhni. O ní bych jako o kvalitním zdroji pro herní sestavu neuvažoval. Verze S12II je v pořádku a jako dražší variantu bych nedal zdroj se stejnými parametry jen větší wattáží, jelikož 520 W pro sestavu není potřeba, ale zdroj s vyšší certifikací, tj. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Sestavu navrhneš 700 Kč nad limit a řekneš snad neva, ale lepší zdroj s vyšší certifikací, lepší účinností, kvalitnějším osazením nenavrhneš, protože je o 400 Kč dražší ... :notsure :D :D
Ale notak chlapci :-) kolik by jste byli vy ochotni dát za zdroj, mě ten tagan tenkrát stál 3500Kč, děkuji za názory, ten gold bude asi nejlepší, 450W je ok? ještě k tomu vlnění obrazu při hře, bude to zdrojem? mimo hry to nedělá, grafika je nová, minulá nějak umřela, ale ta žrala hodně víc a i víc bzučel zdroj, raději hry nezapínám, ať se nestane něco i té nové
jo to jsem přehlídl, 900W protože jsem předtím měl 2x8800gts sli a jiné disky a mraky ventilátorů :-)
Nevím, levnější modely od Enermaxu nejsou už co bývaly. Od nich bych bral jen špičku, ale ta je mimo tvůj rozpočet.
a co ten tvuj corsair co mas v popisu? jsi s nim spokojenej? lidne napiste i drazsi levnejsi, hlavne spolehlive
[QUOTE=Hulbon;564120]a co ten tvuj corsair co mas v popisu? jsi s nim spokojenej? lidne napiste i drazsi levnejsi, hlavne spolehlive[/QUOTE]
Nedávno jsem ho pustil do světa, měl jsem ho snad 7 let a věřím že ještě nějakou dobu pojede. Dnešní Corsairy ale taky nejsou co byly. Vem S12G-450, to je kvalitní zdroj. Ta pětiletá záruka na něj není jen tak ze srandy.
Nedávno jsem ho pustil do světa, měl jsem ho snad 7 let a věřím že ještě nějakou dobu pojede. Dnešní Corsairy ale taky nejsou co byly. Vem S12G-450, to je kvalitní zdroj. Ta pětiletá záruka na něj není jen tak ze srandy.
[QUOTE=johny__g;564145]Nedávno jsem ho pustil do světa, měl jsem ho snad 7 let a věřím že ještě nějakou dobu pojede. Dnešní Corsairy ale taky nejsou co byly. Vem S12G-450, to je kvalitní zdroj. Ta pětiletá záruka na něj není jen tak ze srandy.[/QUOTE]
ještě jeden dotaz, může být chycený pcie slot, sice už jsem si objednal nový zdroj, ale? :-) může způsobovat to bzučení a vlnění obrazu?
ještě jeden dotaz, může být chycený pcie slot, sice už jsem si objednal nový zdroj, ale? :-) může způsobovat to bzučení a vlnění obrazu?
pokud není vytížená grafika naplno obraz je v pohodě pokud beží na střední detaily, začne se obraz vlnět a někde něco bzučí, asi ve zdroji, i když si nejsem jistý
tak zakoupen seasonic gold 450W, už nic nebzučí, ale obraz se monitoru se sem tam při zatížení chvěje, ale ne pořad, jak kdyby nějaké rušení, monitor LG W2243S, kabel obyčejný s těma modrýma koncovkama
Ty pouzivas Analog?
Ten opravdu muze byt ruseny, urcite kabel vymen za DVI (to je ten s tema bilyma koncovkama :D )
Ten opravdu muze byt ruseny, urcite kabel vymen za DVI (to je ten s tema bilyma koncovkama :D )
no ovšem to by musel mít monitor vstup na bilou koncovku :-) prejdem tedy asi na tema monitor se vstupem hdmi, jaký by jste doporucili?
aha, koukal jsem na spatny model ... jeste nez koupis novy monitor, zkus vymenit ten kabel (za nejaky poradny, trosku slusne stineny)
ok, vyzkouším, uvažuji o koupi ještě 2 monitorů, ale to by chtělo asi všechny stejný, že? ještě jsem zjstil, že se mi hřeje everest to ukazuje jako SPP-58-65 stupňů a MCP-kolem 56, to jsou můstky?
[QUOTE=Salamander;564542]ano, chipset, ale ta teplota je v poradku[/QUOTE]
a jaké značky nebo jaký kabel a podle čeho vybrat, aby byl kvalitní?
a jaké značky nebo jaký kabel a podle čeho vybrat, aby byl kvalitní?
Čau, potřeboval bych poradit jakej vzit zdroj k me sestave, diky.
Intel Core i5-4430
msi RADEON R9 280
HDD seagate 1TB
8GB RAM
Windows 8
Intel Core i5-4430
msi RADEON R9 280
HDD seagate 1TB
8GB RAM
Windows 8
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - taková zlatá střední cesta v poměru výkon-cena-kvalita
Jakou máš cenovou představu???
Jakou máš cenovou představu???