Po přeinstalci systemu (i formatovaní disku)notebooku nefunguje wifi(aser apire 5738Z)
Dobrý den ,
Jak sem napsal do nadpisu tak po přeinstalci pc nefunguje Wifi (po nahlednutí do spravce zařízení mi pc halsí že nemám ovladače ale když je (pomocí windows)chci stahnou tak mito vyhodí chybu)
Vyzkoušel jsem:
1. Ruzné pragramy na ovladače bez výsledku
2.web aceru a ovladače stahnou ručně ale bez výsledku (respektive nevím jak je tam vložit.)
Jak sem napsal do nadpisu tak po přeinstalci pc nefunguje Wifi (po nahlednutí do spravce zařízení mi pc halsí že nemám ovladače ale když je (pomocí windows)chci stahnou tak mito vyhodí chybu)
Vyzkoušel jsem:
1. Ruzné pragramy na ovladače bez výsledku
2.web aceru a ovladače stahnou ručně ale bez výsledku (respektive nevím jak je tam vložit.)
1) Musíš sdělit pod jaký operační systém ovladač potřebuješ
2) Zjisti ID zařízení a to sem vlož
Poté Tě budeme schopni odkázat na správný ovladač.
Poté Tě budeme schopni odkázat na správný ovladač.
[QUOTE=kevin00;569614]1) Musíš sdělit pod jaký operační systém ovladač potřebuješ
Poté Tě budeme schopni odkázat na správný ovladač.[/QUOTE]
1)windows 7
2)https://drive.google.com/open?id=0B4Mpc3FvwsybakQ4c0h3UlNXZm8&authuser=0
---------- Doplněno v 18:46 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:45 ----------
[QUOTE=Ventero;569593]Jaku chybu ?
Mrknul jsi se do nastavení instalace zařízení ?[/QUOTE]
chybu: ovladač nebyl nalezen.
ano.
Poté Tě budeme schopni odkázat na správný ovladač.[/QUOTE]
1)windows 7
2)https://drive.google.com/open?id=0B4Mpc3FvwsybakQ4c0h3UlNXZm8&authuser=0
---------- Doplněno v 18:46 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:45 ----------
[QUOTE=Ventero;569593]Jaku chybu ?
Mrknul jsi se do nastavení instalace zařízení ?[/QUOTE]
chybu: ovladač nebyl nalezen.
ano.
to to jsemi zobrazí :(
---------- Doplněno v 18:34 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:33 ----------
[QUOTE=Ventero;569712]Taktak. Nemá každý účet na googlu.[/QUOTE]
sr nevěděl jsem jak se to sem vkládá
---------- Doplněno v 18:34 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:33 ----------
[QUOTE=Ventero;569712]Taktak. Nemá každý účet na googlu.[/QUOTE]
sr nevěděl jsem jak se to sem vkládá
Rozbal roletkové menu Vlastnosti a vyber možnost ID zařízení. Poté sem vlož screenshot. Okno bude vypadat velmi podobně jako v návodu z postu č. 3.