Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 16 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 240

Téma: Rady ohledně prvního okruhu

  1. #166
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Lightning blok bohužel od Bitspoweru neumíme, jedině si ho objednejte přímo od výrobce...
    Dřív pro tu kartu dělal blok EKWB, ale už to ukončili...

    Až budete dělat objednávku tak dejte vědět a tu fitinku male - male tam přidám zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Přímo od výrobce? Jak na to? Na jejich webu není eshop.

    Nevíte zda by to od nich stálo ještě navíc o CLO a DPH?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    http://www.bitspower.com.tw/index.ph...oducts_id=3345

    většinou to včetně dopravy a DPH vyjde na cca 5 - 6 tisíc za blok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Tak to bych byl asi blázen :-D . Omlouvám se, že se ozývám až teď, ale řešil jsem toho moc.

    Nakonec jsem dostal od přítelkyně ref. (kvůli bloku) 980Ti. Ještě nevím jaký to bude kousek na OC, jestli ji nebudu náhodou vracet a zkoušet jinej kus, ale vybírám tedy blok.

    Moje jediná podmínka je, aby byl podsvícený, čili nejspíš průhledný. Díval jsem se na tento http://www.alphacool.cz/produkt/Wate...rg1=0106070012 . Ale je takový menší a já bych radši kartu celou zakrytou.
    Na stránkách EK je pro referenční ještě EK-FC Titan X - Nickel (Original CSQ) [3831109830574]. Můžete ho také dodat? A za kolik by byl?

    Případně jiné doporučení? Navíc chci kartu co nejvíc chladnou, četl jsem, že Fujipoly pady jsou to nejlepší, ale zatím jsem je viděl jen u Bitspower bloků, jak jsou na tom ty, co používají EK nebo jiní výrobci? Pastu použiju CLU.


    Budete mít bloky na 980Ti ještě nějakou dobu? Po utracení tolika peněz se ke koupi bloku nedostanu hned.

    Díky mockrát.
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 03-01-2016 v 20:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Blok se objednat dá, je za cca 3050,- Kč včetně DPH. Fujipoly jsou nejlepší, ale nemají CE certifikaci, takže je v Evropě nikdo neprodává. Umíme třeba http://www.alphacool.cz/Vyhledat?arg0=eisschicht

    Podle mě ty bloky budou dostupné cca do konce roku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Aha, to je blbý. Ty co jsou k bloku jsou lepší nebo horší než ty alphacool? Na ekwb mají jen s cca 3-5WmK. Takže je asi dávají i na bloky?

    CLU není problém s tím blokem ne?

    Btw. Podle čeho vybrat tloušťku O.o .
    Díky
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 04-01-2016 v 12:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Ty Alphacool jsou samozřejmě lepší než EKWB. Liquid Ultra není problém, jen dávat pozor a dát to jen na jádro, ne okolo

    Tloušťka podle manuálu https://b2b.ekwb.com/EK-IM/EK-IM-3831109830574.pdf - STEP 2, odstavec 4
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    ÓK, jednodušší, než jsem čekal .

    Na CPU jsem to nanášel jak ukazují na youtube, tím štětečkem, takže se pokusím to dát fakt jen na vršek čipu .
    Docela mě zlobí, že Pady jsou dalších 800,- , ale co se dá dělat, voda je dražší koníček -> potřebuji tedy 120x20 2 pcs a jeden 100x100, jestli dobře pochopil nebo stačí ještě jedno balení 120x20? Píší tam jako druhé 100x16.
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 04-01-2016 v 15:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Můj názor je, že na paměti absolutně není potřeba dávat cokoliv lepšího, než to, co je v balení bloku z výroby. Nějakých Fujipoly nebo tohoto Alphacool je na to naprostá škoda. To o co jde především jsou mosfety, a na to Vám bude stačit jedno balení. Nebo, pokud chcete dát mosfety i RAM, tak kupte jeden 100 x 100 x 0.5 mm a rozstříhejte si to tak, jak bude potřeba. Trocha víc práce, ale ušetřených 300,- Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    To je pravda, vystačit by to mělo. Dobře, asi to tak udělám :-)) .

    Až teď jsem si všiml, že ten EK Original blok má vstup a výstup jen zespodu (při GK v desce), takže to by asi vzhledově moc dobře nevypadalo, když musím vést hadici od CPU... Tím jsem zase na začátku... Ještě jsem narazil na tento, ale nevím jak je na tom výkonově http://shop.watercool.de/HEATKILLER-...TAN-X-ACRYL-Ni oproti třeba EK. Pady má asi taky horší než Alphacool že.



    Ještě se zeptám na takovou maličkost: Mám zapojené dva 360mm radiátory, ten první je vpředu (3x Vardar) a druhý nahoře (2x Vardar). Na ten vpředu fouká teplota z venku a na ten horní vnitřní teplota case.

    Ten přední je zapojený v okruhu jako první, nemám to náhodou špatně, když první v pořadí ochlazuju cca 20°C vzduchem a pak jde kapalina hned do druhého, na který fouká 28°C vzduch? Asi pak trochu ztrácí význam ten druhý radiátor nebo se pletu? Kapalina má právě teplotu skoro pořád stejnou, jako vzduch, který fouká na horní radiátor (kapalina měřena před vstupem do prvního radiátoru).



    Omlouvám se za každou blbou otázku a 12 stránkové téma, ale jste jediný koho znám, koho se na tyto věci mohu zeptat .
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 06-01-2016 v 18:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Watercool, EKWB a Aqua Computer mají výkonově skoro stejné full cover bloky.

    Jak víte, že teplota vzduchu, který vstupuje do horního radiátoru, je 28 stupňů ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Aha, tak to je skvělé, můžete ho také dodat? Cena?

    Mám pod prostředním horním fanem teplotní senzor. Jakmile se změní teplota vzduchu do horního radiátoru, po necelé minutě se změní teplota kapaliny na stejnou teplotu (jak jsem psal, teplota před vstupem do prvního).
    Akorát mě nenapadá, jak to vyřešit, abych docílil nižší teploty díky přednímu rad., vzhledem k pozici všech částí vodníka je to snad i nemožné (aby to nevypadalo hrozně).

    EDIT: Ještě mě napadlo udělat z horního taky intake? Ale prachu by bylo v radiátoru asi víc než ze předu, protože nahoře není žádný speciální prach. filtr.

    Tady je moje malůvka:

    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 06-01-2016 v 18:23
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Pokud má kapalina na výstupu z komponent, tedy vstupu do prvního radiátoru (vepředu) stejnou teplotu, jako je teplota vzduchu vstupujícího do horního radiátoru, tak logicky ten horní radiátor tu vodu ochlazuje. Protože pak se ta voda ohřeje v komponentách...ano, jen o pár desetin stupně, ale tak to je...

    Zkuste ty fany na horním radiátoru vypnout a uvidíte, jak vyleze teplota vody i komponent.

    Cena toho bloku je jako u nich na webu, tedy 120 EUR x aktuální kurz cca 27.5 + 2% rozdíl mezi jejich a naší DPH.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    To je slibná cena. Zítra určitě zkusím vypnout ty horní. Nefungovalo by to ale lépe, kdyby tam byl jen jeden ten radiátor? Protože ten horní určitě nebude ochlazovat na stejnou teplotu, jako ten přední, který žene dovnitř vzduch o pokojové teplotě cca 20-21°C, tedy rozdíl 7-8°C. Takže by se víceméně dalo mluvit spíš o ohřívání ochlazené kapaliny z předního.
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 06-01-2016 v 18:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Pomalu se chystám k objednání bloku, přidáte ho nebo?

    Ještě jsem si všiml, že mi za týden a půl zmizí zhruba 3cm kapaliny v nádobce, fitinky nejsou mokré, ani nikde nic viditelně nekape, je to normální? :O Nádobka je nad hladinou hodně orosená. Hned vedle ní je grafika, možná že by to způsobovala ona? Pomůže tomu ten blok nebo by bylo lepší to vyřešit jinak?
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 21-01-2016 v 19:05
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 16 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Druhý uživatel "smazal" prvního
    Od MrSwatCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-04-2012, 22:10
  2. Nevím si rady ohledně nové Grafické Karty
    Od Rikimaru v sekci Grafické karty
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 30-08-2010, 22:28
  3. LCD: Prosím o rady ohledně Samsung T220
    Od roamn v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 14:35
  4. Rady ohledně komponentů do 10k Kč
    Od Brake v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 22:14