Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 70

Téma: Witcher 3 do 10 000

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    No pokud ccheš utopit 4000 v grafice, tak bych si rovnou koupil R9 280X Sice ji ten Quad asi nenakrmi ve vsech hrach, ale v tech, co maji mensi narocnost na procesor to bude mit urcite vyssi vykon A v tom Witcherovi by to pomoct melo taky...
    Sezenes ji za 4500 v zaruce (coz je samozrejme jak jsi napsal podminka nakupu jetyho zbozi) - http://pc.bazos.cz/inzerat/49557177/...se-zarukou.php
    270X se prodava od 3500 vyse, to mi neprijde tak vyhodny jako 280X na to o kolik je min vykonna...

    A jeste jedna vec - nenechal bych si to posilat postou, vybral bych si prodavajiciho v dosahu bydliste, nekoho u koho to muzu vyzkouset a na vlastni oci se presvedcit, ze je to funkcni, jinak Ti taky muze postou prijit balicek mouky za 4500

    Pokud budes kupovat R9 280X, tak zdroj Seasonic S12II-520W, pokud se rozhodnes pro R9 270, tak staci S12II-430W...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Za mě prostě jen v C2Q utopíš 1500 za něco, za co se to absolutně nevyplatí. Ale kecat ti do toho nebudu.

    Grafika viz ICe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér Avatar uživatele LukynII
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    84

    Jestli by chtěl autor tohoto článku i5ku, tak by se se mnou mohl domluvit na i5-4430 (1,5 rok používaná) na nějaké rozumné cenně.(prodává se nový za 5 000,-) Zbavuji se jí kvůli nedostatečnému výkonu pro mě. Jinak většinu her s ní rozjedeš na medium-very high.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Zdravim. Diky za nabidku. Odkud jste? A jak vypada rozumna cena ? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Panove, jak si myslite ze bude vypadat obraz z ps4 na projektoru benq w700 ktery ma nativne 1280x720 a z ps4 poleze witcher v 1080p ? Kdyz uvazuju nad tim ze bych zkusil ps4 tak narazim na tohle. Na psku asi nejde zmenit vystupni rozliseni ze ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Na PSku samozrejme menit vystupni zobrazeni jde, pokud to jde pres HDMI, tak si to umi nastavit automaticky. Jednou jsem tahnul konzoli na chatu, kde byla plazma 1366*768 a normalne si to samo preplo. Akorat teda bylo to opriti 1080p docela hnusny

    Konzole PS4 umi vystupy: 480p, 720p, 1080i, 1080p
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Tak to je dobre, to bych to mohl zkusit. A jeste dozat k deskam a cipsetum pokud bych nakonec kupoval i5 ktera nejde taktovat ze ano.. pokud to neni s K. Tak desku neni treba ktera by taktovani umela. Takze mi postaci nejaka levnejsi asus s B85 ? Nebo volit H97 ? Nejak nerozumim tomu deleni na czc kde jsou desky gaming a pak multumedialni. Ty hraci maji stejny cipsety, mozna vic pass chladicu a hlavne jsou hezky barevny a hned stoji o nejakej litr navic. Takze jakou desku by jste mi doporucili. Vykon urcuje chipset a rekneme znacka/kvalita provedeni..?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Chipsety - detailni popis najdes zde: https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_11...ond_generation
    Tam presne pisou jak se lisi - treba poctem USB. Na delelni dle CZC se vys*r, to jsou kecy

    Ja bych volil B85 full ATX, napriklad:
    http://www.czc.cz/asrock-b85-anniver...162579/produkt
    http://www.czc.cz/asus-b85-plus-inte...130459/produkt
    http://www.czc.cz/asrock-fatal1ty-b8...144242/produkt

    H97 by Ti dovolila pozdejsi upgrade na Broadwell, ale k cemu to? To bys byl debil, kdybys ted vytlacil 5,5 tisice za Haswell a za pul roku vytlacil zase 5,5 tiscie za Broadwell a pomohl si pri tom upgradu o 5 procent vykonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér Avatar uživatele LukynII
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    84

    Omlouvám se, že odpovídám tak pozdě. Jsem na dovolené a konečně jsem se dostal na WiFi. Jsem z jižních Čech. Rozumná cena... navrhněte cenu a buď na ni přistoupím nebo ne :P (nový stojí 5 000,-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Dekuju za nabidku. Jizni cechy jsou z ruky a bez vyzkouseni do toho nepujdu. Tak nevim jestli to bude pro obe strany zajimave. Moje cenova predstava by byla tak cca polovicni cena noveho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér Avatar uživatele LukynII
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    84

    To je celkem škoda, že to máte z ruky. Ta cena by mi vyhovovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    A bazarově to koupit nemůžeš? minimálně pár stovek by si ušetřil - bazarově jde chladič sehnat o polovinu + 300 Kč, pak GPU http://pc.bazos.cz/inzerat/50641486/...2017-CZCcz.php - viděl jsem i levnější a je se zárukou!! Pak zdroj 1k http://pc.bazos.cz/inzerat/50755703/...RTRON-550W.php - také se zárukou. Pak tu procesor - http://pc.bazos.cz/inzerat/50189476/...X8-FX-8350.php asi bez záruky, ale cena je ohromní - doporučoval bych osobní převzetí a několikrát se optat zdali funguje -- pokud by nevyšel, tak se dá sehnat FX 6300 za 2 - 2,5k. Deska nová za 2k - bazarová se také beztak sežene značně levnějš a pak ram za 1,3k nové Crucial Sporty.
    Problém bych viděl ve Windowsu, jelikož 32 bit Win dokáže pracovat jen s 3,2 GB RAM!!!! Takže pokud nemáte windows a nehodláte si ho stáhnout nelegálně (nenabádám Vás k tomu ) tak +2,5k jenom za Windows.¨
    Sečteno podtrženo za 10300 bez Windowsu a hry by jste měl vcelku slušný počítač + o to víc slušný, když jen na HD rozhlížení.

    ---------- Doplněno v 16:52 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:52 ----------

    Ou koukám, že reaguju na trochu starší téma + jsem si nevšiml dalších stran No pokud jste nikdo o bazaru nepsali tak tohle snad oceníte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Ještě se chci zeptat ICEho - ten zdroj, který se mu spálil kvůli R9 280X byl ten Seasonic za 1,4 - viz ten, který jsem napsal výše?

    + Grafika - co jsem se dočetl tak uvažujete o koupi bazarové GPU - Jelikož autor psal, že to bude mít na HD hraní, tak bych do R9 280X nešel - pokud by ovšem levnější (270/270X) nebyla alespoň o 1,5k levnější se zárukou.
    - pokud by někdo namítal na to AMDčko, tak věřím, že bezproblému uživí R9 270X na HD rozhlížení a ať je to reálné čtyř jádro/tří jádro/dvou jádro, tak ať je to kolikati jádro chce, tak se koukejte na výkon ve hře a zatížení a podle toho určujte jak to funguje. i3 má prostě větší výkon na jedno jádro, hry už začínají ale přecházet na více jádra a Witchera III, GTA V dokáže bezproblému to AMDčko uživit, podle Techspotu i s GTX 980/Titanem X (ať už FX 6300 nebo FX 8350). Z důvodu "předraženosti" intelu na bazarech - kde proti 6300/8350 stojí jen i3 (možná vyjímečně i5) bych doporučil AMDčko, jelikož jak již bylo psáno i3 na to očividně moc nestačí.
    Naposledy upraveno uživatelem Vitenuto: 16-08-2015 v 18:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    jo jo, presne tenhle EnergyKnight, ale klidne mohl bejt vadnej, nemuselo to bejt pretizenim
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Ještě bych dodal, že pěkně vypadá tohle: http://pc.bazos.cz/inzerat/50683544/...330-30-GHz.php , ale na ten sem asi už reagoval a nikdo neodpověděl? Nepamatuji si to přesně.
    http://pc.bazos.cz/inzerat/50191950/...re-i5-4430.php

    ---------- Doplněno v 18:10 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:08 ----------

    tak uvidím jak to bude u mého - mám štěstí, že ho mám novej - jestli se nepeltu, že na něm jsou 3 roky záruky, tak snad kdyby se podělal, tak by se podělal sám a nevzal se sebou další věci, ale dík za info.

    P.S. Koukám, že jsem zase pěknej spammer - no snad to trochu pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. the witcher 2
    Od bleptys v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-11-2014, 12:31
  2. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 18:29
  3. The Witcher
    Od BlackFrog v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 13:44