Strana 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 141

Téma: Vodni chlazeni GTX 1070

  1. #76
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    Citace Původně odesláno od ;589858
    Napada mne uz pak pouze jedine, ze tece napatrne radiator nekde mezi zebrovanim a pres vetraky to neni videt. Unik je zrejme malej a tak se to stihne odparit.
    Toto je něco, co mě taky napadlo jako jediná reálná varianta.

    Já bych na prvním místě naplnil expanzku, udělal si na expanzce třeba omyvatelným fixem značku s hladinou a pak bych to nechal třeba dva týdny fungovat...a za dva týdny bych porovnal hladinu kapaliny s původní značkou...podle toho se můžete odrazit k tomu, kolik toho vlastně ubývá a kde hledat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Michal65

    Provedeno, uvidime. Stejne to budu zrejme prekopavat,ty hadice se mi moc nelibi a chci jit do Ryzenu Budou nejake bloky pro AM4 od Watercool?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    Všechny momentálně dodávané Watercool bloky jsou AM4 kompatibilní. Pokud máte starší verzi tak jí lze upgradovat pomocí http://shop.watercool.de/epages/Wate...Products/18022
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Neregistrovaný

    Mam bohuzel PRO Intel, to na AM4 asi nenahodim, nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    V tom případě potřebujete toto http://www.jscomputers.cz/produkt/Wa....html?arg1=001
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Michal65

    Dekuji, dobre vedet, ze ta moznost existuje. Kazdopadne, hadice prekopu asi rovnou, dlouho jsem v tom nevrtal Poradite mi nejake pruhledne hadice? Ohebne a hlavbne, co vydrzi byt skutecne hezky pruhledne vic jak 14 dni Heladal jsem jeste takovou tu vrtulku, nebo jak to odborne nazvat, abych videl, ze voda koluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Michal65

    Jeste prece neco. Chci tam rovnou dat nejaky vypousteci ventil,kdyz uz se v tom hrabat, tak poradne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    Nejlepší hadice jsou Primochill. Průtokoměry http://www.jscomputers.cz/Vyhledat?a...bflow%2bsensor a vypouštěcí kohoutek ideálně rozdvojka http://www.jscomputers.cz/Vyhledat?a...252b%2b2F%2b1M plus kousek hadice + kohoutek http://www.jscomputers.cz/Vyhledat?a...2bball%2bvalve
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    31

    Dobra, az dorazim domu, jeste skontroluji, co a jak. Takze zapojeni by bylo:vystup pumpa,prutokomer,rozdvojka, vstup bloku GPU, vystup bloku GPU, vstup bloku CPU, vystup bloku CPU, 360 radiator, 120 radiator a vstup pumpy. Fakticky takhle to mam ted bez toho prutokomeru. Nebylo by lepsi z GPU bloku jit na 360 radiator, pak do CPU bloku, nasledne 120 radiator a vstup pumpy? Nejvic totiz hreje ta GTX 1080 a "ohratou" vodu valim rovnou na CPU blok. Ma smysl to poradi menit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    Nic jako "ohřátá" voda neexistuje. Teplota vody v CPU nebo VGA bloku se zvýší jen o několik desetin stupně Celsia. Tudíž další komponenta v okruhu je jen o několik desetin stupně Celsia vyšší než kdyby se před ní dal radiátor = nemá to smysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    31

    Ok, dekuji. Objednavka odeslana
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    31

    Ten prutokomer neukazuje zadne otacky, pritom se toci. Ani v BIOSu, ani v AI Suite ani na ROG panelu. Staci ze skrin trochu nahnu a zastavi se, nevim, zda je to normalni... Kabel jsem promeril, je v poradku. Je fakt, ze jsem tam nedal ty plastove valecky. Popravde, nevim k cemu tam jsou.
    Naposledy upraveno uživatelem Michal65: 12-06-2017 v 22:12
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    Ne ty válečky nepotřebujete. Co přesně máte za Asus desku ? Nemá nějaký 3-Pin konektor ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    31

    Z170 PRO GAMING. Nejsem sice doma, ale ta pokud vim, ma vsechny konektrory 4 PIN... To znamena, ze to na te desce nepujde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,584

    Dal jste to na chassis fan nebo na CPU fan ? Co se dívám, tak CPU fan by měl být jen PWM, ale ty chassis fany by měly být obojetné tzn kompatibilní jak s 4-Pin PWM tak i s 3-Pin Voltage...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední