Co si myslíte o téhle skříni? Chieftec GX-01BW-OP bez zdroje, její cena něco málo přes 2k. Nikde jsem nenšael na ní recenzi, pokud o ní víte rád si přečtu protože uvažuju si jí koupit.
Snad ti pomuze tohle :), snad nevadi ze ma plechovou bocnici :).
chieftec : poctivý plechy, výborný prostor, nemám si na co stěžovat :) nic jinýho než chieftec bych už nebral :) snad jenom silverstone, nebo silentmaxx :D
[QUOTE=Zeli;48337]Snad ti pomuze tohle :), snad nevadi ze ma plechovou bocnici :).[/QUOTE]
jo dík mě nenapadlo hledat pod bratrem s plechovou bočnicí. dík moc :D
jo dík mě nenapadlo hledat pod bratrem s plechovou bočnicí. dík moc :D
[QUOTE=crasher.km;48344]chieftec : poctivý plechy, výborný prostor, nemám si na co stěžovat :) nic jinýho než chieftec bych už nebral :) snad jenom silverstone, nebo silentmaxx :D[/QUOTE]
práve se mi líbí že chiefteci mají tolik prostoru.. akorát mě trošku mrzí ty ventilátory na téhle skříni, že není vepředu 120
práve se mi líbí že chiefteci mají tolik prostoru.. akorát mě trošku mrzí ty ventilátory na téhle skříni, že není vepředu 120
[QUOTE=o.n.y.x.;48347]práve se mi líbí že chiefteci mají tolik prostoru.. akorát mě trošku mrzí ty ventilátory na téhle skříni, že není vepředu 120[/QUOTE]
to bohužel taky nechápu :( je to škoda ... kvůli tomu nemám chlazení disk = menší životnost :(
to bohužel taky nechápu :( je to škoda ... kvůli tomu nemám chlazení disk = menší životnost :(
[QUOTE=crasher.km;48351]to bohužel taky nechápu :( je to škoda ... kvůli tomu nemám chlazení disk = menší životnost :([/QUOTE]
prostor na to tam je ...škoda no.. ale asi do té bedny půjdu s průhlednou bočnicí.
prostor na to tam je ...škoda no.. ale asi do té bedny půjdu s průhlednou bočnicí.
TO bych si rozmyslel ,pokud hodně stahuješ přez noc ,tak je otravný,když tam máš jediný světýlko a okno ... ti to osvítí celej pokoj a nedá se při tom moc spát :) Ono je to pěkný ,než se ti tam dostane prach :)
[QUOTE=crasher.km;48391]TO bych si rozmyslel ,pokud hodně stahuješ přez noc ,tak je otravný,když tam máš jediný světýlko a okno ... ti to osvítí celej pokoj a nedá se při tom moc spát :) Ono je to pěkný ,než se ti tam dostane prach :)[/QUOTE]
nemám pc tam kde spím takže mi to nevadí
nemám pc tam kde spím takže mi to nevadí
co furt mate s tema 120mm vetrakama. 80mm/1000 otacek a primo na disk jak to ma gx BOHATE diskum staci.
[QUOTE=ICEBOSS;48496]co furt mate s tema 120mm vetrakama. 80mm/1000 otacek a primo na disk jak to ma gx BOHATE diskum staci.[/QUOTE]
kompenzujeme si něco :D
kompenzujeme si něco :D
pokud je třeba větší větrák tak si s tim snačí jen chvilku pohrát a taky ho tam nějak dostanete;)...
[QUOTE]TO bych si rozmyslel ,pokud hodně stahuješ přez noc ,tak je otravný,když tam máš jediný světýlko a okno ... ti to osvítí celej pokoj a nedá se při tom moc spát Ono je to pěkný ,než se ti tam dostane prach [/QUOTE]
to jako že si tam dá neon nebo tak něco?Jestli jo tak ty se daj jednoduše vypnout...No a s tim prachem.Když si budeš v pokoju utírat prach,tak ho vyfoukáš i z case a máš to;)Taky to tak mam...
[QUOTE]TO bych si rozmyslel ,pokud hodně stahuješ přez noc ,tak je otravný,když tam máš jediný světýlko a okno ... ti to osvítí celej pokoj a nedá se při tom moc spát Ono je to pěkný ,než se ti tam dostane prach [/QUOTE]
to jako že si tam dá neon nebo tak něco?Jestli jo tak ty se daj jednoduše vypnout...No a s tim prachem.Když si budeš v pokoju utírat prach,tak ho vyfoukáš i z case a máš to;)Taky to tak mam...
[quote=crasher.km;48517]80 nemá takový průtok jako 120 :P:D[/quote]
a NA CO to u disku proboha púotrebujes? Disk nema 150W odpadniho tepla...
[quote=crasher.km;48351]to bohužel taky nechápu :( je to škoda ... kvůli tomu nemám chlazení disk = menší životnost :([/quote]
to je lez jako vez! dle analyzy google odchazeji prave disky co jsou spis moc chlazene, nez spatne chlazene. Mit disky kolem 40-45°C je celkem v pohode.
Navic ma GX super deravej cumak, takze ta 80mm nacucne imho mnohem vic vzduchu, nez 120mm v Mambu s ucpanym nosem. :p Nehlede na fakt, ze diky perforaci primo pred diskama, se nejspis ty disky uchladi jenom vzduchem co do bedny nucene (kvuli zadnim vyfukum) vstupuje i bez vetraku.:angry
a NA CO to u disku proboha púotrebujes? Disk nema 150W odpadniho tepla...
[quote=crasher.km;48351]to bohužel taky nechápu :( je to škoda ... kvůli tomu nemám chlazení disk = menší životnost :([/quote]
to je lez jako vez! dle analyzy google odchazeji prave disky co jsou spis moc chlazene, nez spatne chlazene. Mit disky kolem 40-45°C je celkem v pohode.
Navic ma GX super deravej cumak, takze ta 80mm nacucne imho mnohem vic vzduchu, nez 120mm v Mambu s ucpanym nosem. :p Nehlede na fakt, ze diky perforaci primo pred diskama, se nejspis ty disky uchladi jenom vzduchem co do bedny nucene (kvuli zadnim vyfukum) vstupuje i bez vetraku.:angry