reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Unikatom raz a navzdy alebo hra vazho zivota

adolfik (236)|7.6.2008 22:53
Warcraft I, II; Dune I, II; MDK; Thief I,II; Deus ex; Wizardry VIII; Civilization I, II, III, IV; Master of Orion II; Settlers I II ; Pirates; Heroes of Might and Magic I, II; Quake I, II; Duke Nuke 3D; Albion; Quake II; System Shock; MechWarrior I, II, III; Ufo: Enemy Unknow; X-COM Terror from the deep; Diablo; Jagged Alliance I, II; Age of Empires; Z (Z-sector Z); Fallout, Fallout II; Planescape: Torment; Baldur´s Gate I, II; Arcanum; Icewind Dale I, II; Terminator:Future Shock; Aliens vs. Predator; Final Fantasy VII, VIII; Atlantis; TES2:Daggerfall ?/10; Starcraft; Gothic...

No to mě v rychlosti napadlo :rolleyes: a jsou to opravdu hry mého života :D
K těmto hrám se pravidelně vracím (min. mám každou dohranou 3-krát)

Škoda, že už takové hry stejně kvality nezažijete :cry, protože dnešní hry se většinou pořád inspirují akčními filmy s přebytkem brutality a krve :P (naposledy jsem hrál F.E.A.R a viděl u kámoše Crysis)
Sikil79 (429)|8.6.2008 00:51
:inlove mojí favorité (je těžké vybrat jeden titul)

Fallout, Fallout2, Fallout Tactics, Diablo, Diablo2, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, Starcraft, Warcraft 3, Duke Nukem 3D, Dungeon Keeper, LOTR: Battle for Middle-earth, Star Wars: série Jedi Knight

Vzhledem ke své současné sestavě se k nim už asi nevrátím:cry, neboť musím dohnat to co jsem si na staré (myslím jako sestavu, ne přítelkyni) nemohl dovolit.:)
wolf007 (653)|8.6.2008 11:28
adolfik:ja2 ano to byla super hra,btw tohle te muze zajimat
http://ja2v113.pbwiki.com/
ICE_D (2754)|15.6.2008 02:31
[QUOTE=ice_d;108635]Trackmania Nations: Byl jsem 9. na svete a 2. v CZ... Ale byl to silenej zrout casu, tak jsem si rekl a dost a prestal hrat :)[/QUOTE]

Tak jsem se k tomu s vydanim edice Trackmania FOREVER vratil a jsem tam kde jsem byl. Hraju to skoro porad a jsem 1. v CZE a 89. na svete :D
Ta hraje proste dokonala, vrele doporucuju vsem, kteri maji cas. Hlavne prosim, aby to nezkouseli otcove a matky od rodin, protoze ta zavislost stravuje a mohlo by to ty rodiny rozvratit ;)
kanabis (254)|21.8.2008 18:33
Heroes of Might and Magic III a V (3 originál a V sběratelská edice :D)
všechny Warcrafty kvůli příběhu
Flatout 2

a pak ještě to co sem hrál na 98čkách (64ram :D ted sedí za kompem v rohu a dokonce je připojenej k neru přes router a díky tomu sem přopojil kamášovi notas a uspořádal lan párty :D)
takže half-life (pamatuju si jak se tam jelo nejakym metrema a pak byl výtah)
stíny nad rivou
a pak neco tmavýho s příšerama
mrozu (87)|21.8.2008 18:54
[QUOTE=kanabis;154137]neco tmavýho s příšerama[/QUOTE]

ROFL, nejlepší definice hry :D
Zeus(CZ) (318)|21.8.2008 21:59
Need for Speed II (SE) (a teda i některé další díly, ale dvoja je dvojka), Doom 1 (i 2), i ten Croc byl super, Return to Castle Wolfenstein, GTA VC a SA ...No a DYNA, jak jsem na ni mohl zapomenout! Vietcong taky ušel, ... A z nových mě oslovil TŘEBA Assassin's Creed - to byl zážitek...

Nikdy jsem nebyl (bohužel) nějaký extra hráč, neměl jsem na to hardware ani příležitost, ale když jsem měl možnost, tak jsem si zahrál, a na ty hry se nezapomíná :). Jen je budu muset nějak najít a zprovoznit na Vistě, abych si zavzpomínal.
Figa (300)|21.8.2008 22:30
Určitě Mafie, Heroes IV + datadisky, všchny GTA a již řečený Return to Castle Wolfenstein. Doufám, že mi prominete, ale styděl bych se za to kdybych nevzpoměl na tyto hry Spyro, Crash a Gran Turismo 2. ANo jsou to hry z PSOne, ale v určitých směrech pro mě nepřekonatelné. Nikdy potom jsem se už ke konzolím nevrátil.
pweter (23)|21.8.2008 22:50
Ach jaj, vyvolavato to skarede myslienky na to, aki sme stari :(
U mna zacala zavislost na Atari 800XE, konkretne hra Bolder Dash
a na PC TTD, Ufo-EU, X-Com -TFTD, NFS1(pamatam ako som to nahraval na disketach, tusim 32 ich bolo), Dune 2, Racemania, Civilization 1,2,3,4 + Civnet, cela seria c&c, LHX, Quake 2, kraaasny Panzer General, v hlave mi znela hudba z hry dlho po vypnuti pocitaca, no bolo toho velmi vela.
Ale asi najviac casu som stravil nad Trasport Tycoon Deluxe, jednoznacne. U mna naj hra. Ach tie farby. Je to kraaasna pestra hra.

Pozna niekto MULTISOFT?
Zeus(CZ) (318)|22.8.2008 10:29
[quote=pweter;154219]NFS1(pamatam ako som to nahraval na disketach, tusim 32 ich bolo)[/quote]

To jsem osobně nikdy nedělal, ale už jsem o tom od lidí slyšel (i u jiných her samozřejmě), a dost by mě zajímala praktická stránka věci. Ještě před čtyřmi lety (myslím) jsem v knihovně chodil na internet a nahrával jsem si věci na diskety (auta do Vice City a spol. :) - flashdisky mi jaksi unikly :)). Obvykle se dost z nich nějakým způsobem, ehm, pokadilo, a nefungovaly. Jak mohli udělat hru na 32 FUNKČNÍCH disket? :-) :-)

Nepi (26)|22.8.2008 11:33
Asi nejvíc mě poznamenala Dune2 a pak samozřejmě takové pecky jako Doom a podobně. Z novějších pak Total War serie, Mafia a poslední dobou spíš online hry - BF2, ETQW a hlavně mmo Dark Age of Camelot... u toho jsem stravil snad nejvíc času :)

BTW pweter - panzer general je super, jen jsem se k němu dostal až celkem pozdě a nikde jsem nemohl sehnat verzi se zvukama - nebo možná nefungují zvuky pod XP? nevím... Nevíš kde by se dala sehnat funkční verze? ( jestli teda myslís starý PG a ne ten novější 3D )
pweter (23)|22.8.2008 11:53
[QUOTE=Zeus(CZ);154332]To jsem osobně nikdy nedělal, ale už jsem o tom od lidí slyšel (i u jiných her samozřejmě), a dost by mě zajímala praktická stránka věci. Ještě před čtyřmi lety (myslím) jsem v knihovně chodil na internet a nahrával jsem si věci na diskety (auta do Vice City a spol. :) - flashdisky mi jaksi unikly :)). Obvykle se dost z nich nějakým způsobem, ehm, pokadilo, a nefungovaly. Jak mohli udělat hru na 32 FUNKČNÍCH disket? :-) :-)

[/QUOTE]

Kto tu povedal, ze boli vsetky ok? Par bolo zlych a potdobne na tom bolo GTA 1, to bolo asi na 27-29 diskiet. Tam som mal viacej zlych.

2 Nepi: skusal som to hladat, aj nasiel nejake verize na XP, no nepodarilo sa mi na XP spustit. Asi treba siahnut po DOSBOXE :D
Vyskusaj DC++ alebo nejake archivne stranky, ktore sa tomu venuju. btw dalsie serie ma uz nenadchli((Fantasy General, Alied General, Panzer General II...)
Pavel Boček (4169)|23.8.2008 14:24
No, vzhledem k tomu, že tu má být jen jedna hra, tak ačkoli mě samozřejmě uchvátilo víc titulů, mezi všemi zcela jasně vyčnívá Fallout.

Zeus(CZ): první 3,5'' diskety bývaly kvalitou něco jiného, asi jako CD před deseti lety :) Výrobci na to mnohdy dávali záruku, že kdyby něco, disketu jim můžeš poslat do USA a oni ti z ní dostanou data ;)
)aguar (235)|14.9.2008 20:58
Jo muzes poslat,ale postovne a balne platis TY :D

Lemmings,TTD ted OTTD,Serie Half Life,Starcraft,Doom, Pokud si nekdo pamatuje ty stary Olympijsky hry. Letni nebo zimni :) :thumb