Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Box na víc disků do 5,25" pozic - hledám produkt

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wthulmann
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Zdravím,
    nevíte někdo o boxu, ideálně na 3 až 4 kusy 3,5" disků pro interní montáž do volných 5,25" pozic? Sháním něco jako je na obrázku, ale už se to snad vůbec nedělá, až na příšerně drahé hot-swap záležitosti. Opravdu bych ocenil tip na vyráběný produkt

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdd_rack (1).jpg 
Zobrazení: 125 
Velikost: 47.7 KB 
ID: 31823
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    https://www.czc.cz/ramecek-z-3-5-na-.../20598/produkt

    Tohle vypadá dobře, asi to využiji i já.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wthulmann
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Tohle mám jako záložní možnost. Jde o to že tyhle přídavné vingly moc dobře nedrží v 5,25 rychloupínacích pozicích a chce to šrouby. A netlumi vibrace. Proto sháním jeden velký box u kterého se navíc dají řešit vibrace.
    -w-
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    https://www.newegg.com/Product/Produ...-059-_-Product
    https://www.newegg.com/Product/Produ...9SIABG95B78571

    Tak snad ještě něco takového, bohužel u nás se nic podobného neprodává, když už tak profi za x tisíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Já mám tohle za pár stovek (snad z Alzy nebo CZC) a naprostá spokojenost. Mám v tom 4 hadry, z toho dva 10000 rpm, vše je na silentblocích a celek hliník... Má to navíc modré podsvícení ventilátoru, takže to pěkně svítí. Prodej už skončil, ale snad se dá sehnat něco obdobného.

    http://www.coolermaster.com/case/case-accessories/4-in-3-device-module/

    https://www.alza.cz/coolermaster-coolermaster-4-in-3-devices-module-d115631.htm
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 04-04-2017 v 16:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wthulmann
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    To je přesně to co chci, potřebuju to dát do stackera, jenže oni to už prostě nikde nemají. Dřív těch kleci byly desítky, teď už nejsou. 5,25" pozice už nejsou in.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    No ono na Alze dokonce úplně zmizela celá kolonka "Příslušenství PCskříní"... Tak halt jedině hledat na eBay, Amazonu nebo Aukru.

    P.S. Mám tu levně (za odnos a cenu těch 4 serverových Maxtorů, co jsou uvnitř, tj. cca 500) plně funkční server HP Proliant G2 v moc pěkné bytelné černé skříni, který má tu klec pro diskové pole 4x 3,5" uvnitř už z výroby. Možná by to z toho šlo demontnout a jen přidat ventilátor... Další info na případnou SZ. Pořád ještě dělám na Pha9.
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 04-04-2017 v 17:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Za 17 eurošušňů to ještě mají skladem tady:
    http://www.cmstore.eu/spare-parts/4-3-device-module/

    Na eBay je za 37 liber včetně dopravy z Nizozemí:

    http://www.ebay.co.uk/itm/COOLER-MAS...P/172274263407
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 04-04-2017 v 18:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wthulmann
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Hele, díky, našel jsem něco u alphacoolu včetně větráku a odhlučnění. Ale asi půjdu do homemade řešení. Ještě se rozhodnu, má do toho co říct kolega jehož stroj to je

    ///
    díky za linky, jeslti ej to reálně objednatelné,t ak do toho asi půjdu. Přeci jen je to právě do stackera
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    njn, já tento problém tady kdysi řešil už v roce 2010...

    http://www.svethardware.cz/forum/sho...HDD?highlight=
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wthulmann
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    No, tehdy to nebyl problém, produktů bylo dost. Měl jsem ty boxy od thermaltake i coolermaster, co se v původním vláknu řeší. Mimochodem ten TT používám doteď, dokonce větrák vydržel být zticha až do dnešních dní.
    Ten 4-3 jsme zkusili poptat v eschopech, jestli neobjednávají od CM, protože poštovné je 25éček a to je děs.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Boxy pro HDD: Box na víc disků
    Od Misacek v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-06-2011, 01:13
  2. Chlazení HDD Jaká strana disku hřeje víc?
    Od xstreetfighter v sekci Chlazení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 26-12-2008, 20:46
  3. LCD: LCD display do 5,25'' pozic
    Od diverman v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 12:04
  4. Boxy pro HDD: Externí box na SATA 2,5" disk
    Od hanz200 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 14:46