reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní klávesnice Manticore v podání Geniusu

23.7.2013, Jan Vítek, aktualita
Herní klávesnice Manticore v podání Geniusu
Genius si připravil další periferii, a to herní klávesnici Manticore, která patří do známé řady GX Gaming, kterou zřídil již více než před rokem, kdy přišla na trh myš DeathTaker. Výrobce v tomto případě mluví především o podsvícení s volitelnou...
Genius si připravil další periferii, a to herní klávesnici Manticore, která patří do známé řady GX Gaming, kterou zřídil již více než před rokem, kdy přišla na trh myš DeathTaker. Výrobce v tomto případě mluví především o podsvícení s volitelnou barvou, ale tato klávesnice nám nabídne více.




- klikněte pro zvětšení -


Ve výbavě má také programovatelná tlačítka na levé straně (celkem osm pro až 24 maker), nahoře pak multimediální tlačítka, nechybí ani USB hub se dvěma porty a možnost kromě barvy nastavit 4 stupně intenzity podsvícení a, jak ukazuje i screenshot, pulzování světla.





Samotná klávesnice je vybavena vlastní pamětí, do níž se budou ukládat nastavení a nabídne také anti-ghosting, jenž zvládne rozpoznat až 20 najednou stisknutých kláves. V balení také dostaneme pogumovanou podložku pod zápěstí, a to vše za doporučených 1535 Kč s daní.

Model Genius Manticore
Rozhraní USB 2.0
Cílové herní žánry FPS/MMO/RTS
Podporované OS Windows 8/7/Vista/XP
Speciální tlačítka 6 multimediálních kláves, 3 profilové klávesy, 8 programovatelných makro kláves
Ultrapolling 1000Hz / doba odezvy 1ms
Rozměry 553 x 30 x 200 mm
Hmotnost 1003 g

Zdroj: TZ Genius
reklama