reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.3.2020, Milan Šurkala, aktualita
Koronavirus způsobující COVID-19 vytváří rovnou dvě epidemie najednou. Jedna je ta zdravotní, druhá pak ta dezinformační. Nesmyslných nebo nepodložených informací o viru a nemoci se rojí opravdu mnoho a je čím dál složitější zjistit, čemu věřit a čemu ne.
Pate1973 (256) | 2.3.202021:12
Promiňte mi to oslovení pokud vás uráží ale s ohledem na to že ta nemoc tu s námi bude ještě minimálně celý letošní rok a většina z nás nemůže vyrazit na půl roku do hor a živit se lovem tak bude asi lepší nepanikařit vsadit na poměrně vysokou míru přežití a nanejvýš omezit zbytečné návštěvy hromadných akcí.A myslím že to bude ok.
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 9.3.202017:04
hlavně by si autor článku měl po sobě tu nečitelnou aktualitu pročíst... tohle je fakt tristní... to je autor žákem základní školy, co se nudí na záchodě, že ani nedokáže dát článku čitelnou podobu bez chyb? :­( je mi z toho zle!!!
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (4558) | 9.3.202020:04
Takový výkřik do tmy moc nepomůže. Nebylo by lepší říci, kde je chyba?
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 10.3.20200:41
Co třeba gramatika, slovosled, shoda podmětu s přísudkem... prostě si to po sobě přečíst, aby věty dávaly smysl... a to ani neřeším obsah článku.. k tomu jsem se ani nedostal, když jsem přečetl pár vět, tak se mi udělalo zle a přestal jsem číst... a to není první výskyt.. tady se to dost hemží.. najděte si moje příspěvky a uvědomte si konečně, že to co tu plodíte je fakt gramatickej odpad. Chtělo by se to vrátit na základku a odchodit znova předmět ­"český jazyk­".
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (4558) | 10.3.202010:21
Tak znovu, ukažte konkrétně, co je špatně. Ať to tedy můžu opravit a můžu se naučit český jazyk od někoho, kdo tomu rozumí.
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 10.3.20200:44
Nehledě na to, že si nejsem vědom toho, že by existoval nějaký koronavirus COVID­-19... fakt by nebylo od věci, když už o něčem píšu, tak si načíst, jak to ve skutečnosti je.. tenhle článek je prostě totální brak a nestydím se za svůj názor, takže jestli si myslíte, že jen dělám velký ramena přes internet, tak se pletete a řeknu to komukoliv do očí.
Odpovědět0  1
M@jkl (130) | 16.3.202016:21
Super, takže článek byl přepracován tak, aby dával smysl bez toho, aniž by kdokoliv cokoliv řekl nebo poděkoval za upozornění za nesmysly v textu... a to chcete, abych hledal chyby v článku, který už není v původní podobě? Jste alibista a ještě budete dělat, jako že nic... to budete asi nějaký blízký příbuzný toho dementa Babiše, co si jen tahá triko a pak se ptá, kde že to teda udělal chybu, když tu chybu nenápadně odstranil... z tohoto nemám už ani sílu brečet, jen se směju Vaší ubohosti a je mi líto všech ostatních, kterým kazíte jméno, dříve velice slušného serveru na úrovni...
PS: jestli na to máte koule, tak sem dejte úplně první zveřejněnou verzi článku a můžeme se pobavit o těch nesmyslech, co v něm byly....
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (4558) | 16.3.202016:40
Takže asi těch chyb nebude tak moc :­-D Protože jsem upravil jednu gramatickou chybu, kterou jsem našel i bez Vaší pomoci a pak chyby s označením koronaviru. Za což nemám problém poděkovat. Takže děkuji. Stále ale čekám na ten Váš seznam gramatických chyb, které tam údajně jsou. Nyní tvrdíte, že článek dává smysl, tak jak je možné, že ho předtím nedával, když v podstatě až na výše uvedené dvě výjimky ­(jedno sloveso opravdu nesouhlasící s podmětem a věci související s označením viru­) nebyl opravován.

Pořád totiž čekám na ty Vaše podněty. Na základě konkrétních podnětů vždycky chyby opravuji a děkuji, nemám s tím problém a dělám to běžně. Jenže čekám na ty PODNĚTY!!! Za nekonkrétní agresivní nic neříkají výpady neděkuji. Až napíšete, co je tedy podle Vás špatně a špatně to bude, tak to velmi rád opravím a rád poděkuji. Ale musí být za co děkovat.

Jen tak pro zajímavost:
https:­/­/www.svethardware.cz­/nasly­-se­-dve­-nove­-bezpecnostni­-diry­-u­-cpu­-tentokrat­-u­-amd­-od­-bulldozeru­-po­-zen­/51485­/diskuze
https:­/­/www.svethardware.cz­/intel­-chysta­-10nm­-proces­-bude­-mene­-produktivni­-nez­-14nm­-i­-22nm­-proces­/51440­/diskuze
https:­/­/www.svethardware.cz­/pny­-uvadi­-pasivne­-chlazene­-quadro­-rtx­-6000­-a­-8000­-s­-250w­-tdp­/51173­/diskuze
https:­/­/www.svethardware.cz­/novy­-standard­-wi­-fi­-6e­-chce­-vyuzivat­-i­-6ghz­-pasmo­/50992­/diskuze

Jak vidíte, opravdu nemám problém uznat chybu, opravit svou chybu v textu a poděkovat. Vám zatím nemám moc zač. Za urážky a nekonkrétní výpady říkající, že tam jsou chyby, ale bez určení, jaké chyby... za to mám děkovat? To tedy opravdu ne.

Takže znovu, co je na tom článku tak moc špatně? Protože až na dvě věci tam nebylo upravováno nic. Nebo se zase dočkám nějakého agresivního bezobsažného výpadu? Já se rád zlepším, abych ty chyby příště nedělal. Jenže to bych nejprve musel vědět, kde ty chyby jsou. A když mi to neřeknete, tak jak to mám zlepšit? Míč je neustále na Vaší straně. Pořád čekám na ty chyby.
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 16.3.202016:55
Dobrý den.
Jak říkám, a i sám jste podotkl, tak chyby byly odstraněny a jelikož nemám fotku původního tvaru článku, tak toto nemohu jakkoliv doložit. Chyby jste nakonec přiznal, opravil a tím je toto asi uzavřeno. S Vašim míčem si dělejte, co chcete :D
Odpovědět0  0
DarkRichelieu (1230) | 1.3.202021:54
Tak to že to je nějaký uniklý experiment ať už záměrně ­(CIA­) nebo nechtěně ­(ČÍNA­) je celkem logický závěr, je to v poslední době docela přirozená reakce, moc nedůvěřovat vládním prohlášením z jakékoliv strany, ale klidně se spokojím i s netopýrem :o­). Ostatní věci jako pití Sava nebo zmutovaná mimozemská chřipka je už trochu někde jinde :D a jestli tomu někdo věří, měl by se u prvního loku zamyslet.
Odpovědět2  0
Choakinek (1555) | 1.3.202021:06
"...Proti koronaviru má účinkovat vypití Sava...­"

Štamprle anebo celá flaška na ­"ex­"?

:­-D
Odpovědět0  0
wrah666 (6205) | 1.3.202020:06
A opět klasika. Vlády napřed dělají svinstva, pak vydávají divná prohlášení a pak se diví, že tomu lidé nevěří a hledají si vlastní teorie. Například oficiální tvrzení, že pacient nula je člověk, co snad 10 let nevyšel z bytu. Nějak se neobtěžovali s teorií, jak se tedy mohl nakazit, ať už od netopýrů nebo luskounů. Jestli si je nechal nosit až bo domu, nejlépe živé? Nebo počty nakažených. Na začátku přiznávali geometrickou řadu. Zavedla se ­"karanténa­" ­(minimálně první týden absolutně laxní­) a od toho okamžiku hlásili den co den +2000. Přičemž vzhledem k inkubační době je možný účinek karantény nejdřív za 14 dní, spíš za 3 týdny. ­(srovnejte s kontrolní skupinou na lodích.. Napřed měli jednoho nakaženého, než je evakuovali, přiznávali 10%, reálně to má patrně půlka cestujících :­)

PS: a hlášky o umírajíchch na chodbách nemocnic nebo na ulici mohou být falešné, stejně jako pravé. Viděli jsme to kolikrát i v ČR že? Pacienta poslali z namocnice domů, pak ho přivezla záchranka, poslali ho opět domů, že je naprosto zdravž a umřel. Nebo že někdo seděl v nemocnici až omdlel a kdyby pacienti nezburcovali personál, tak by patrně klidně zemřel. Zcela bez zájmu personálu. A to tu není krize ani epidemie..
Odpovědět10  2
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.