reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí inovované modely notebooku Pavilion

14.3.2012, Jan Vítek, aktualita
HP uvádí inovované modely notebooku Pavilion
Společnost Hewlett-Packard si připravila vylepšené notebooky řady HP Pavilion g6, g7, dv6 a dv7, jež jsou určeny pro domácí uživatele. Jedná se tedy o nástupce notebooků představených před více než rokem a lze předpokládat, že stejně jako...
Společnost Hewlett-Packard si připravila vylepšené notebooky řady HP Pavilion g6, g7, dv6 a dv7, jež jsou určeny pro domácí uživatele. Jedná se tedy o nástupce notebooků představených před více než rokem a lze předpokládat, že stejně jako ony budou vybaveny platformami Intel i AMD. Jistě to však říci nemůžeme, protože v tiskové zprávě o tomto není ani slovo.





Dozvíme se pouze to, že HP Pavilion g6 a g7 mají mít zaoblené a zkosené hrany, k dostání budou v černé a červené barvě, nabídnou numerickou klávesnici, webkameru HP Webcam, systém Dolby Advanced Audio s reproduktory od Altec Lansuing a rozhraní USB 3.0.





HP Pavilion dv6 a dv7 zase nabídnou šasi z broušeného hliníku a opět zkosené hrany, i když zde má jít pouze o efekt. Dále tu bude využito Beats Audio se čtyřmi reproduktory a u dv7 i "basový subwoofer", takže můžeme asi očekávat ještě basovější basy.

Dále zpráva hovoří o HP ProtectSmart pro ochranu pevného disku před mechanickým poškozením, a softwaru SimplePass využívající čtečku otisků prstů pro přístup do jednotlivých uživatelských profilů. Nakonec už se dozvíme jen to, že nové modely přijdou v dubnu a g6 a g7 budou startovat na cenách 12490, respektive 14990 Kč s DPH.

Zdroj: TZ HP
reklama