reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HyperX Pulsefire FPS Pro RGB: herní myš pro střílečky

31.7.2018, Jan Vítek, aktualita
HyperX Pulsefire FPS Pro RGB: herní myš pro střílečky
HyperX Pulsefire FPS Pro RGB je nová myš určená hráčům akčních 3D her, kterou si připravil pod svou herní značkou Kingston. Zákazníci se dočkají tlačítek Omron, senzoru Pixart, programovatelných tlačítek i palubní paměti. 
Počítačová myš HyperX Pulsefire FPS Pro RGB samozřejmě nemůže postrádat ani, to co se jí usídlilo už v názvu, a sice RGB podsvícení. To je zde ale spíše decentní a týká se pouze kolečka a loga HyperX na hřbetu. Poslouží nám především k tomu, abychom mohli poznat, jaký byl zvolen profil, takže taková věc rozhodně má svůj praktický význam. 
 
 
Už z prvního pohledu na zpracování myši je zřejmé, že ta má souměrný tvar, ale přesto není určena pro levou i pravou ruku. Na levé straně jsou totiž tlačítka, která bychom prsty levé ruky mačkali jen těžko. Výrobce mluví o šesti tlačítkách, takže z toho je jasné, že jde o dvě hlavní, dvě postranní, kolečko a tlačítko nad ním. Všechna můžeme programovat dle libosti. 
 
 
Do dané rodiny tak patří už tři myši, a sice nová Pulsefire FPS Pro RGB, pak Pulsefire FPS a Pulsefire Surge. Novinka představuje vrchol své řady a vybavena je senzorem Pixart 3389 s volitelným rozlišením mezi 800, 1600 a 3200 dpi, přičemž specifikace trošku podivně udávají, že nativní dpi dosahuje až 16000, ale takové nepatří mezi přednastavené volby. 
 
 
Nastavení tlačítek a jiné volby se dají uložit do paměti myši, takže pro využití tohoto nastavení není třeba instalovat software. Jde o známý NGenuity, který umožní nastavení všeho obvyklého včetně senzoru a jeho rozlišení nebo vytvoření maker. Podsvícení myši lze zvolit z celé RGB palety se 4 úrovněmi jasu. 
 
Nakonec můžeme zmínit rozhraní USB 2.0 s dotazovací frekvencí 1000 Hz (1,8metrový kabel), rozměry 127,6 x 41,9 x 71,1 mm a hmotnost 130 gramů. Cena byla stanovena na 60 dolarů. 
 
Zdroj: HyperX


reklama