reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Intel posouvá data vypuštění procesorů Ivy Bridge

28.2.2012, Jan Vítek, aktualita
Intel posouvá data vypuštění procesorů Ivy Bridge
V poslední zprávě týkající se procesorů Ivy Bridge jsme se věnovali jejich podrobným specifikacím, přičemž tedy šlo o desktopové verze. Nyní to vypadá, že toto očekávané oživení procesorového světa přijde o něco později, než bylo předpokládáno...
V poslední zprávě týkající se procesorů Ivy Bridge jsme se věnovali jejich podrobným specifikacím, přičemž tedy šlo o desktopové verze. Nyní to vypadá, že toto očekávané oživení procesorového světa přijde o něco později, než bylo předpokládáno a konkrétně se mluví až o 10 týdnech zpoždění. Intel přitom zmínil, že má nějaké neupřesněné problémy s výrobou pomocí 22nm procesu. Jak to tedy vypadá?





Původně měly Ivy Bridge být oficiálně uvedeny na trh 8. dubna společně s novými základními deskami, ovšem nyní to vypadá tak, že na trh přijdou pouze desky založené na čipových sadách Intel Z77, Z75, H77 a B75, pro něž se budou muset dále využít procesory Sandy Bridge, takže není moc důvodů pro to, abychom jim věnovali nějakou zvýšenou pozornost.

Ivy Bridge v podobě Core i5 a Core i7 se mají představit 29. dubna a tento den padne NDA, takže média budou moci přinést podrobné testy, ovšem není jasné, zda procesory budou již dostupné pro běžného zákazníka. A nakonec se mluví o 3. červnu, kdy má intel představit notebookovou platformu s Ivy Bridge, dvoujádrové Ivy Bridge, čipové sady Q77 a Q75 a také ultrabookové řešení.

Zdroj: techPowerUp
reklama