reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

14.7.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
Sony PlayStation Portable se blíží - Nové HP iPAQy na spadnutí! - Earhorns, sluchátka i bedny v jednom - První SMS román na pokračování
Sony PlayStation Portable se blíží

Sony PSP up close
Zahraničním kolegům z AV Watch se poštěstilo sáhnout si na funkční prototyp Sony PSP, takže konečně máme možnost dozvědět se také něco přímo od člověka "zvenku" a nejen z nekritického tiskového prohlášení marketingu Sony. Konkrétně byla řeč o několika rušivých podivnostech - Sony PSP údajně podporuje pouze formát ATRAC3 a externí baterii PSP je prý nutné mít připevněnou kolem zápěstí. Na 100 % soud je ještě trochu brzy, ale přesto si neodpustíme poznámku, že absence MP3 už pohřbila nejeden nadějný přehrávač...

Nové HP iPAQy na spadnutí!

news imageOficiální uvedení již dlouho očekávaných (a dále vyjmenovaných) novinek od HP se blíží každým dnem, o čemž svědčí fakt, že se pomalu začínají objevovat na firemních stránkách (viz např. Belgium HP). Připomeňme, že má jít o typy HP iPAQ rz1715 (280 USD), HP iPAQ rx3415 (400 USD), HP iPAQ rx3715 (499 USD), HP iPAQ H6315 (600 USD) a HP iPAQ HX4705 (650 USD).

EarhornsEarhorns - Sluchátka i bedny v jednom

Japonská firma Elecom's Earhorns začala prodávat sluchátka, jež jsou neobvyklá tím, že se po zasazení do speciální plastové objímky promění v regulérní reprobedny, no vlastně spíš takové malinkaté reprobedničky.

F900iTProdávají se v 8 různých barvách laděných do ovocných odstínů a Vaše mohou být za 28 USD.

První SMS román na pokračování

Především mobilní operátoři budou patrně nadšeni z trendu, který se objevuje v Číně a prosazuje ho např. autor Qian Fuchang. Ten svoje poslední mistrovské dílo "Outside the Fortress Besieged" rozdělil do 60 kapitol (po 70 znacích), které zájemci obdrží jako tradiční SMS zprávy. Má jít údajně o příběh se sexuálním podtextem, který je ale dalek slovu pornografie, ústav Guandong Literary Academy v jižní Číně veřejnost ujistil, že navzdory krátkým kapitolám půjde o "skutečnou literaturu."
reklama