reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

2.12.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
palmOne updatuje Wi-Fi drivery pro Tungsten T3 a T5 - Australský opilecký profil - Nejhloupější zloděj v historii? - LG-KP3800, mobil s OCR
palmOne SD WiFi cardpalmOne updatuje Wi-Fi drivery pro Tungsten T3 a T5

Slibovaná podpora pro Treo 650 je zatím sice v nedohlednu, společnost palmOne ale vydala ovladač, díky kterému uživatel může používat firemní SDIO Wi-Fi kartu i v poslední novince na poli Palm OS handheldů, Tungstenu T5. Dodejme pro úplnost, že karta již byla kompatibilní s Tungstenem T3 a Zire 72 a že tento nový driver slouží také jako update pro starší vydání.

drunk dialingAustralský opilecký profil

Velmi neobvyklou službu právě zavádí pro svoje zákazníky australský operátor Virgin Mobile. V podstatě jde o to, že pokud o sobě víte, že na večírcích řádíte a vymýšlíte vylomeniny, můžete si nastavit čísla, na která se nechcete v nočních hodinách dovolat, což má zabránit situacím, kdy se například ve 3 ráno rozhodnete zavolat šéfovi a říct mu, co si o něm doopravdy myslíte.

David KellyFunguje to tak, že po zavolání na určitou linku pouze zadáte blokované číslo a můžet si být jisti, že se na ně od večera až do 6 h ráno nedovoláte. Co dodat, vše pro zákazníka...

Nejhloupější zloděj v historii?

Horkým kandidátem na tuto nelichotivou pozici je jistý David Kelly, který na místě loupeže zapomněl fotomobil s několika vlastními autoportréty. Že to potom policie neměla s hledáním dotyčného příliš těžké jistě není třeba dodávat. Soudce ocenil jeho počínání na 6 let.

LG-KP3800, mobil s OCR

Jeden z posledních mobilů firmy LG má vedle velmi solidního technického základu (1,3 Mpix digitál, GPS, snímací ploška otisku prstu, stereo reproduktory, blesk a MP3 přehrávač) vestavěn i OCR program, který byl primárně navržen pro konverzi písma z papírových navštívenek do digitální podoby.
reklama