reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

9.4.2004, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Sony Clié PEG-TH55 upgrade - MS Smartphone jako detektor radioaktivity - Detaily o chystané aplikaci SnapperMail 2.0 - Kovový oční kosmetický implantát
Sony Clié PEG-TH55 upgrade

Zde stáhnutelný program updatuje u Sony Clié PEG-TH55 aplikace CLIÉ Organizer Application Launcher, CLIÉ Organizer Date Book, CLIÉ Organizer Memo Pad a CLIÉ Organizer To Do List z verze 1.0 na 1.1. Patch je určen pouze lidem, kteří tento model zakoupili v Jižní nebo Severní Americe.


MS Smartphone jako detektor radioaktivity

Velmi originální kus příslušenství vyvinula pro MiTAC Mio 8380 společnost Polimaster. Jedná se o nový osobní detektor záření gama, jež používá smartphonu k zobrazování informací. Model PM1801 byl navržen speciálně pro strážce hranic, policejní jednotky a podobné profese, které se s radioaktivními materiály mohou setkat.

Detaily o chystané aplikaci SnapperMail 2.0

Firma Snapperfish ohlásila detaily o další verzi programu SnapperMail, tentokrát s pořadovým číslem 2.0. Snapperfish doufá, že program bude vydán začátkem května. S verzí 2.0 se produktová linie SnapperMail rozšiřuje i o tzv. Enterprise Edition zaměřenou na velmi náročné osoby a mobilní profesionály. Enterprise Edition nabízí také IMAP kompatibilitu se schopností synchronizovat poštu s libovolným množstvím vnějších složek - kompatibilita s Exchange, Notes a Groupwise je zaručena. Premier a Enterprise Edition budou umět archivovat starou poštu na paměťové karty. Mimo zmíněné vlastnosti má dále potěšit přítomnost nestandardních fontů, uhlazenější rozhraní, možnost expandovat účty do stromové struktury, vylepšena bude i práce s přílohami (např. přibude podpora pro Treo 600). SnapperMail 2.0 bude stát od 29,95 - 59,95 USD dle edice, redukované ceny pro upgrade ze starší verze jsou též k dispozici.

Kovový oční kosmetický implantát

I takto nějak by se dala definovat poslední móda v Nizozemí, kde oční chirurgové již implantovali 7 lidem (z toho 6 žen) ozdobu ve tvaru srdíčka nebo měsíce do oční sliznice. U všech zúčastněných prý zatím naprosto bez komplikací.

Opravdu se velice těšíme na dobu, kdy se konečně začnou implantovat poloprůhledné displeje :).


Eyeball Jewelry image
reklama